13.10.08

Δηλώνει θύμα του “σερφαρίσματος”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΥΣΑ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑ

Στα εργαστήρια της Αθήνας παραμένει προς εξέταση ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή του 30χρονου λιμενοφύλακα από το Αίγιο, προκειμένου να εξακριβωθεί η εμπλοκή του ή μη στο κύκλωμα της διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού, που εξάρθρωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, ο ίδιος, στην απολογία του στις αρμόδιες Αρχές, αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία σχετική με εμπορία ή διακίνηση του παράνομου υλικού και επισήμανε χαρακτηριστικά ότι ενεπλάκη στην όλη υπόθεση, λόγω της πλοήγησής του στο ίντερνετ, με σκοπό την εύρεση τατουάζ.

Συγκεκριμένα, όπως είπε στους αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος εργάζεται ως λιμενοφύλακας στην Πάτρα επί περίπου οκτώ χρόνια, δεν επεδίωξε να κατεβάσει το αρχείο που βρέθηκε στον υπολογιστή του και εμφάνιζε μια 14χρονη κοπέλα να πρωταγωνιστεί σε ασελγείς πράξεις, αλλά αυτό παρουσιάστηκε μαζί με τα σχέδια τατουάζ που αναζητούσε στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες σε βάρος του Αιγιώτη, ο οποίος δεν συνελήφθη την ημέρα που οι Αρχές της Θεσσαλονίκης έκαναν εξονυχιστική έρευνα στην οικία του, στο Αίγιο, πρόκειται να σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του παράνομου αυτού κυκλώματος, στο οποίο εμπλέκονται επτά άνθρωποι, από τη Λάρισα, όπου βρέθηκε και ο μεγαλύτερος όγκος.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως Αθήνα, Λάρισα, Γιάννενα, Ωρωπό και Λουτράκι.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: