13.10.08

Ποινικές ευθύνες;

Τυχόν ποινικές ευθύνες της σημερινής δημοτικής αρχής αλλά και των προηγουμένων ίσως θα πρέπει να διερενησει ο εισαγγελέας για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί με τις αυθαίρετες κατασκευές στην παραλία Αιγίου και την πλατεία Αγίας Λαυρας.

Είναι δυνατόν με την ανοχή της δημοτικής αρχής να συντηρούνται τέτοιες καταστάσεις και όταν κάποια στιγμή επεμβαίνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ύστερα από καταγγελίες ιδιωτών, να χρεώνονται υπέρογκα πρόστιμα (βλέπε Ψηλά Αλώνια) στον δήμο Αιγίου τα οποία σε τελική ανάλυση θα βαρύνουν όλους τους δημότες με την αποπληρωμή τους?

Σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί η πολεοδομία Αιγίου για τις αυθαίρετες κατασκευές στην παραλία Αιγίου τα πρόστιμα μπορεί να ξεπεράσουν τα 300,000 ευρώ.

Ένα υπέρογκο ποσό το οποίο θα χρεωθεί στον δήμο ως εκμισθωτή των επίμαχων εκτάσεων και το οποίο όλοι οι Αιγιωτες θα πρέπει να ξεπληρώσουν με τον ένα η άλλο τρόπο.

Εάν αυτή είναι η πολιτική εξυγίανσης των οικονομικών του δήμου που ευαγγελίζεται η σημερινή δημοτική αρχή τότε σίγουρα πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας.

Aigio.org

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

# Anonymous Says:
March 14th, 2008 at 11:06 am

E phgaine ston Eisaggelea re Dimitraki. Ti ta grafeis edo? Etsi de boithas ton kollito sou.
# ecelon Says:
March 16th, 2008 at 12:31 am

ωπς
# Anonymous Says:
March 16th, 2008 at 9:42 pm

Siga min xypnisei h Poleodomia kai na energopoihthei. Pigaine na deis ti ypnos peftei ekei mesa kai meta anafere thn os “yphresia”!