13.10.08

Δυο λόγια

Στην γνωστή υπόθεση SIEMENS η ταρίφα για τις μίζες που έπαιρναν όλοι οι εμπλεκόμενοι μιζαδοροι και μη προκειμένου να εξασφαλίσει η εταιρία δουλειές ήταν 2% επί του προϋπολογισμού του κάθε έργου.

Στην περίπτωση της τελευταίας ανάθεσης των έργων ύψους 3,000,000,00 ευρώ σε συγκεκριμένους εργολήπτες χωρίς ανοιχτό διαγωνισμό ποια είναι η ταρίφα που έχει συμφωνηθεί ???

Ο δήμαρχος Αιγίου και οι συν αυτω που πήραν μια τέτοια απόφαση, μοναδικό κίνητρο πρέπει να έχουν είτε τον χρηματισμό τους είτε άλλα ανταλλάγματα και μικροοφελη στα πλαίσια της ρουσφετολογικής πολιτικής που ασκούνε.

Σε διαφορετική περίπτωση πρόκειται ίσως για την πιο βλακώδη πολιτικά απόφαση που έχει λάβει μέχρι σήμερα η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Αιγίου αφού το πολιτικό κόστος, ύστερα από τις ποικίλες αντιδράσεις που προκάλεσε, είναι τεράστιο και χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος για την πόλη.

Όσον αφορά τη θετική κατά πλειοψηφία γνωμοδότηση του δημοτικού συμβουλίου Αιγίου για την αλλαγή του ρυμοτομικού σχεδίου στον βράχο της Παναγίας της Τρυπητής προκειμένου να οικοδομηθούν επιπλέον 4,000τμ πρόκειται για μια καθαρή εξόφληση προεκλογικών δεσμεύσεων που είχε λάβει ο σημερινός δήμαρχος έναντι του Αμβροσιου προκειμένου να καταφέρει να εκλεγεί.

Οι δικαιολογίες που πρόβαλε ο δήμαρχος προκειμένου να περάσει το θέμα είναι τουλάχιστον παιδαριώδεις.

Υπόδουλος των προσώπων που τον στήριξαν ώστε να αναδειχθεί δήμαρχος, τώρα εκμεταλλεύεται την θέση που του έδωσε ο κόσμος προκειμένου να εξυπηρετήσει τα παράνομα συμφέροντα των αφεντικών που αναζητούν τον μανδύα της νομιμοφανειας προκειμένου να προωθήσουν και να υλοποιήσουν τα σχέδια τους.

Άξιος ο μισθός σας κύριε δήμαρχε.

Aigio .org

Δεν υπάρχουν σχόλια: