26.10.08

Αμβροσίου τεχνάσματα

Επικοινωνιακή αντεπίθεση επιχειρεί τις τελευταίες ημέρες ο Αμβρόσιος μέσω του τοπικού τύπου προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αλλά και να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων πιστών του έχουν απομείνει.

Ύστερα από την την αποκάλυψη σειράς παρανομιών σε πανελλαδικό επίπεδο, αυτό που αποδεικνύεται με σιγουριά είναι η ροπή του να εκμεταλλευται τα παραθυράκια των νόμων, ακροβατώντας μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας, αλλά και η συστηματική παραμέληση των πνευματικών του καθηκόντων.


Συμπαραστάτες σε όλες τις δραστηριότητες του (νόμιμες και παράνομες) είναι το 90% του τοπικού τύπου αλλά και οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες με τον δήμαρχο Αιγίου να ξεχωρίζει για την εξόφθαλμα προκλητική στήριξη που του προσφέρει.


Ο τοπικός τύπος, με μια δυο εξαιρέσεις, έχει καταστεί υποχείριο του, μιας και είναι βασικός αιματοδοτης του μέσω διαφημίσεων σε ένα ούτως η άλλως στενό οικονομικό περιβάλλον.
Οι Αιγιωτες το έχουν αντιληφθεί αυτό εδώ και αρκετό καιρό και ίσως θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουν να ακυρώνουν τις συνδρομές τους σε εφημερίδες που είναι επικίνδυνα μονόπλευρες και τα παίρνουν ώστε να στηρίξουν απροκάλυπτα ορισμένα συμφέροντα. Ίσως μερικές δεκάδες ακυρώσεις συνδρομών τους επαναφέρουν στην αντικειμενικότητα.


Με επιλεκτική ενημέρωση ο Αμβρόσιος προσπαθεί να μας πείσει για το θεάρεστο έργο που συντελείται υπό την εποπτεία του δίνοντας στην δημοσιότητα καταστάσεις πληρωμών που αφορούν έναν συγκεκριμένο μήνα και όχι ένα ολόκληρο έτος. Δεν αναφέρεται καθόλου στα έσοδα της μητρόπολης παρα μόνο στα έξοδα.


Γιατί άραγε;


Ίσως τελικά θα ήταν προτιμότερο για όλους ,και μιας ο Αμβρόσιος πλέον θεωρείται ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ,να μας ενημέρωναν διεξοδικά για την οικονομική κατάσταση της μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων ώστε να πάψουν οι όποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.


Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να ενημερωθούν όλοι οι Αιγιωτες εάν πραγματικά τα χρήματα που δίνουν από το υστέρημά τους καταλήγουν εκεί όπου πραγματικά υπάρχει ανάγκη.

Aigio.org

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι έτσι είναι.
Τί να έχουν γίνει τα χρήματα για τα Ειδόδια;Έχουν πάει στο Σήμαντρο ή αλλού;

Ανώνυμος είπε...

Απο τον κλώνο
http://mkka-clone.blogspot.com/

Ο/Η xanthos είπε...
Άρχισε την διόρθωση της καταρρακωμένης εικόνας του ο Καλαβρύτων με επισκέψεις σε σχολεία ,δημοσιεύσεις φτιαχτές από υπαλλήλους-μισθοφόρους του, από ιερείς ,αμειβόμενα άρθρα κ.λ.π.
Πάλι όμως θα παρεκτραπεί και θα τα χαλάσει όλα, διότι το πρόβλημα είναι το ίδιο πάντα.
Το ποίμνιό του δεν κοροϊδεύεται πλέον. Τον έμαθε.
Συμβουλή.
Ας κάνει μια έγκαιρη έξοδο για να περισώσει ό,τι μπορεί. Αλλιώς θα τα χάσει όλα.Άρχισε η κατρακύλα.

29 Οκτώβριος 2008 1:31 μμ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο φουκαράς δεν κατάλαβε ότι ξώφλησε.Αρκετή η υποκρισία του, η κακότητά του, το πάθος του γιά χρήμα και όχι μόνον.....! Καλά θα κάνει να απαλλάξει το Αίγιο από την παρουσία του, αρκετά κληρος και λαός υπέφεραν από αυτό το νούμερο που παρίστανε τον Δεσπότη. Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος υπάρχουν και άλλοι με την ίδια νοοτροπία, όπως ο γείτονάς του.