13.10.08

Αυθαίρετος με βούλα..


Επίσημα πλέον ο αυθαίρετος μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος καλείται να δώσει εξηγήσεις όχι μόνο στην πολεοδομία αλλά και στον εισαγγελέα ύστερα από το πρόστιμο 70,000 ευρώ που του επιβλήθηκε από την πολεοδομία Αιγίου για την ανέγερση αυθαίρετης μεζονετας στα Γαλαξειδιωτικα.

Ύστερα από αυτοψία που έγινε στις 6/6/2008 από υπάλληλο της πολεοδομίας Αιγίου επιβλήθηκε το παραπάνω πρόστιμο για την ανέγερση τριώροφης μεζονετας με άδεια από την ναοδομία και όχι από την πολεοδομία. Αυτός δυστυχώς είναι ο ποιμενάρχης που όχι μόνο δεν δίνει το καλό παράδειγμα στους πιστούς αλλά προσπαθεί με πλάγιους τρόπους να παρακάμψει τους νόμους και να φιμώσει όσους τολμούν να του ασκήσουν κριτική για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί.

Το παραπάνω γεγονός πιστεύουμε πως είναι μια καλή ευκαιρία για να απολογηθεί για τις πράξεις του μέσω του ιστολογιου του , στους τόσους χιλιάδες επισκέπτες που με τόσο ζήλο συνεχώς αναφέρει , αλλά και να μας πει ποιος τελικά θα πληρώσει το παραπάνω πρόστιμο.

Περιμένουμε από το σύστημα Αμβροσιου που επιχειρεί εδώ και κάποιους μήνες μέσω του μπλογκ του να συγκαλύψει και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από παρόμοια θέματα να δώσει ειλικρινείς και ουσιαστικές απαντήσεις.

Aigio.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: