13.10.08

Πέταξαν τον ειδικό φρουρό σε ένα γηροκομείο του…Ισραήλ!!!

Έτσι ξεπληρώνει το Ελληνικό κράτος αυτούς που εκπληρώνουν το καθήκον τους;

Εγκαταλελειμμένος σε ένα γηροκομείο! στο Ισραήλ, όπου μεταφέρθηκε, παραμένει ο 28χρόνος ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης, που τραυματίστηκε από σφαίρα στο κεφάλι σε συμπλοκή-ενέδρα στα Ζωνιανά.

Η επίσημη πολιτεία τον άφησε στην τύχη του. Νοσηλεύεται κάτω από άθλιες συνθήκες σε ένα ξενώνα γηροκομείου όπως διαμαρτύρονται οι γονείς του, μολονότι θα έπρεπε να βρίσκεται σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης.

Η υγεία του ειδικού φρουρού είναι άσχημη, ενώ εμφανίζει κατακλύσεις λόγω της ακινησίας.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην τοπική εφημερίδα Πατρίς, ο πατέρας του ειδικού φρουρού αναφέρετε στην κατάσταση και τις συνθήκες νοσηλείας του γιου του.

«…”Μας έχουν πετάξει σ’ ένα γηροκομείο και η υγεία του παιδιού μου χειροτερεύει. Ζούμε ένα ακόμη δράμα και τίποτε από αυτά που περιμέναμε και μας είχαν υποσχεθεί δεν ισχύει…”
Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Λαζαρίδη, ο 28χρονος μεταφέρθηκε για λίγες ημέρες στο Κέντρο Αποκατάστασης του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Hadassah-είναι γνωστό ότι ταξίδεψε με στρατιωτικό αεροπλάνο από το Ηράκλειο στις 26 Φεβρουαρίου-και στη συνέχεια στο γηροκομείο, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.
“Μας είπαν ότι έχει κολλήσει ένα μικρόβιο και αν δεν περάσει η λοίμωξη δεν μπορούν να αρχίσουν τις θεραπείες του. Όμως το παιδί μου μένει ακίνητο στο κρεβάτι, έχει κατακλύσεις (έχει ανοιχτές πληγές από την ακινησία) και η μόνη επικοινωνία που συνεχίζουμε να έχουμε, είναι με τα μάτια. Οι γιατροί είναι ειδικευόμενοι, μιλούν Ρώσικα και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε”…»

Έτσι φροντίζει το κράτος τους Έλληνες που εκτελούν το καθήκον τους,
στέλνει έναν 28χρόνο αστυνομικό αβοήθητο σε ένα γηροκομείο του Ισραήλ.

Πείτε μου τώρα, έχουν δίκιο σε αυτήν την χώρα , αυτοί που κοιτάζουν μόνο το δικό τους συμφέρον; Γιατί αυτοί που δίνουν ακόμη και την ζωή τους για την πατρίδα και το καθήκον, πετιούνται σε μια γωνιά από το ελληνικό κράτος, σαν άχρηστοι προς ανακύκλωση.

Ποιος λογικός, θα εκτελέσει το καθήκον του, όταν ξέρει τι τον περιμένει;

Για ποιο λόγο δεν βρίσκεται στο Κέντρο Αποκατάστασης του Ισραήλ, αλλά σε Γηροκομείο ο ειδικός φρουρός;

Αν ήταν δικό σας παιδί κύριε Υπουργέ, έτσι θα το αφήνατε;

http://mediaspotgr.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Giannis Athens Says:
April 5th, 2008 at 12:04 pm

ETSI EINAI LOIPON…..H “ellada” TRWEI KAI KSANATRWEI TA PAIDIA THS DEN EINAI TYXAIO DEN EINAI PRWTH FORA…………………..META SOU LEEI KOITA TA KOLOPAIDA POU TA SPANE STOUS DROMOUS KTL KTL TIPOTA DEN EINAI TYXAIO….