12.10.08

Πρόταση..

Τολμούμε να προτείνουμε στον δήμαρχο Αιγίου, Αποστόλη Καραφωτια, να θέσει την ακόλουθη πρόταση προς ψήφιση σε ένα από τα επόμενα δημοτικά συμβούλια.

Όλες οι αποζημιώσεις που δίνονται στον δήμαρχο ,αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους ως προέδρους επιτροπών αλλά και διαφόρων ιδρυμάτων κάθε μήνα, να πηγαίνουν από εδώ και πέρα σε έναν ειδικό λογαριασμό με σκοπό την αξιοποίηση των χρημάτων αυτών προς όφελος των δημοτών του Αιγίου.

Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν με αυτά τα χρήματα. Μια καλή ιδέα θα ήταν η ίδρυση ενός δημοτικού εστιατόριου, σε ένα από τα τόσα αναξιοποίητα δημοτικά ακίνητα, όπου θα μπορούν όλοι οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά η άλλα προβλήματα να σιτίζονται σε καθημερινή βάση ΔΩΡΕΑΝ. Μαζί με κάποιες χορηγίες από τις τόσες ΑΕ που υπάρχουν στην περιοχή μας η επιτυχία του εγχειρήματος θεωρείται δεδομένη.

Το μόνο που απομένει είναι να πάρει την πρωτοβουλία ο δήμαρχος.

Εσείς τι λέτε?

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

soni Says:
February 10th, 2008 at 5:42 pm edit

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.