13.10.08

Ανυπολόγιστες οι συνέπειες από την χρήση κινητών τηλεφώνων και όχι μόνο


Οι μελέτες και έρευνες που διενεργήθηκαν από το αυστραλιανό Ινστιτούτο Έρευνας Υγείας αναφέρουν ότι λόγω του όγκου της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που βρίσκεται δισεκατομμύρια φορές πάνω από τα φυσιολογικά επίπεδα,και εκπέμπεται από δισεκατομμύρια κινητά και ασύρματα τηλέφωνα,ασυρμάτων δικτύων ίντερνετ και ιντρανέτ και γενικότερα ασύρματης μετάδοσης δεδομένων θα καταστήσει περίπου το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού ασθενές με μια τουλάχιστον μορφή καρκίνου του αυτιού, των ματιών,του εγκέφαλου αλλά και με γενικότερες παθήσεις του οργανισμού όπως καρδιοπάθειες, στειρότητα,ημικρανιες και επιληψία.

Σύμφωνα με τις παραπάνω μελέτες οι ιστοί των παιδιών είναι πιο ευάλωτοι και θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση οποιασδήποτε ασύρματης συσκευής η κινητών τηλεφώνων.

Οι θανατηφόρες και ογκομετρικές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας εκπέμπονται κυρίως από κινητά τηλέφωνα, κεραίες κινητών τηλεφώνων, φούρνους μικροκυμάτων και ασύρματες συσκευές μεταφοράς δεδομένων.

Οι παραπάνω επικίνδυνες επιπτώσεις έχουν πιστοποιηθεί και επιβεβαιωθεί επανειλημμένα από πολλά ιατρικά και επιστημονικά ινστιτούτα από όλον τον κόσμο συμπεριλαμβανόμενων πολλών υπουργείων υγείας διαφόρων κυβερνήσεων,του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και πρόσφατα επιβεβαιώθηκαν και από την κυβέρνηση της Ινδίας.

Η εικόνα, που προέρχεται από την Αρχή Πυρηνικής Ασφάλειας της Φινλανδίας, δείχνει και αποδεικνύει πως οι σοβαρές αρνητικές συνέπειες την ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας επηρεάζουν τα διάφορα κύτταρα του σώματος και προκαλούν ανίατες και θανατηφόρες ασθένειες.

Aigio.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: