13.10.08

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ

Στην Ασφάλεια Αιγίου φτάνουν οι καταγγελίες της Θεοδώρας Παναγούλια, μέσω της οικογένειας Βάκρινου. Νέα δεδομένα στην υπόθεση μετά την στροφή της αδερφής του θύματος.
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Θοδωρή Παναγούλια από την Ακράτα, με την αδερφή του θύματος να ταράζει τα νερά, κάνοντας λόγο για πρόσωπα που ευθύνονται για τον θάνατο του αδελφού της και κυκλοφορούν ελεύθερα, εν μέσω μιας σοβαρής προσωπικής της περιπέτειας που έχει κυριολεκτικά προκαλέσει ερωτηματικά αλλά και ποικίλλες αντιδράσεις τόσο στην οικογένειά της όσο και στην οικογένεια των δυο βασικών κατηγορουμένων.
Σύμφωνα μάλιστα με όσα δηλώνει ο δικηγόρος του Γιάννη Βάκρινου, Θεόδωρος Χρονόπουλος, η συμπεριφορά της κ. Παναγούλια άλλαξε από τις αρχές της εβδομάδας, όταν εμφανίστηκε στην οικογένεια Βάκρινου και ζήτησε βοήθεια ισχυριζόμενη πως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ προέταξε ως κοινό στόχο τόσο της ίδιας όσο και της οικογένειας Βάκρινου την ανάγκη αποκάλυψης των πραγματικών δολοφόνων του αδελφού της, Θεοδωρή. Ένας ισχυρισμός που ουσιαστικά αποτελεί παραδοχή από την πλευρά της μιας τουλάχιστον αίσθησης πως πραγματικοί υπεύθυνοι δεν είναι ο Γιάννης Βάκρινος και ο γιος του, οι οποίοι σήμερα κρατούνται στις φυλακές.
«Η οικογένεια Βάκρινου θεώρησε περίεργη την συμπεριφορά της και θέλησε να με συμβουλευτεί για το πώς θα αντιδράσει. Τους συνέστησα να προσφέρουν κάθε ανθρώπινη βοήθεια στην κ. Παναγούλια, κάτι που έπραξαν», δήλωσε ο κ. Χρονόπουλος.
Η συνέχεια όμως, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γιάννη Βάκρινου, ήταν εξίσου περίεργη. Λίγα 24ωρα αργότερα η Θεοδώρα Παναγούλια επικοινωνησε με την οικογένεια του κατηγορούμενου για την δολοφονία του αδελφού της και γνωστοποίησε πως είναι κρατούμενη στα Καλάβρυτα, ζητώντας μεσολάβηση προκειμένου να την αναλάβει ο ίδιος. Όμως ο κ. Χρονόπουλος δεν μπορούσε να αναμειχθεί σε αυτή την υπόθεση και έστειλε κάποιον συνάδελφό του, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε η κ. Παναγούλια.
«Έμαθα ότι τελικώς δεν επρόκειτο για ένα απλό πλημμέλημα, όπως τουλάχιστον αρχικά είχα καταλάβει, αλλά για 8 σοβαρές κατηγορίες, εκ των οποίων οι 2 κακουργηματικές και οι 6 πλημμεληματικές, όπως αρπαγή ανηλίκου, μαστροπεία, χρήση ναρκωτικών κ.ά. Ευτυχώς για την ίδια και τα παιδιά της, δεν προφυλακίστηκε, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Παραδέχθηκε μόνο την κατηγορία της χρήσης ελαφρών ναρκωτικών, ενώ κατονόμασε και ανθρώπους οι οποίοι την εκβίαζαν και την εκμεταλλεύονταν, μαζί με ανήλικα παιδιά», υποστηρίζει ο κ. Χρονόπουλος.
Όμως, η στροφή της αδελφής του θύματος δεν τελείωσε εκεί. Λίγες ημέρες αργότερα τηλεφώνησε και πάλι στην οικογένεια του Γιάννη Βάκρινου, υποστηρίζοντας πως κάποιος την έπαιρνε με απόκρυψη στο κινητό της και απειλούσε την ζωή της. Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο αδελφός του Γιάννη Βάκρινου γνωστοποίησε τις καταγγελίες της κ. Παναγούλια στην Ασφάλεια, η οποία και θα επιχειρήσει να ζητήσει συγκεκριμένα στοιχεία από την καταγγέλουσα.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η συνέντευξη της κ. Παναγούλια στην Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία και πρόκειται να μεταδοθεί εντός της εβδομάδας. Μάλιστα, η αδελφή του θύματος φέρεται να αποκαλύπτει στην εν λόγω συνέντευξη σοβαρά στοιχεία για τον θάνατο του αδελφού της.
«Δεν γνωρίζω τι έχει ειπωθεί σε αυτήν την συνέντευξη. Όλα όμως οδηγούν στο συμπερασμα ότι οι δολοφόνοι του Θόδωρου Παναγούλια δεν έχουν λογοδοτήσει ακόμη και πως ένας άνθρωπος βρίσκεται άδικα στην φυλακή», καταλήγει ο κ. Χρονόπουλος.
απο http://www.patranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: