13.10.08

Ζήτω οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι bloggers! “Κούγκι” θα γίνουν τα internet cafe! Καραμανλή, θα σε λιώσει ο Τσίπρας!


-Εδώ Ίντερνετ Καφέ
. Σας ομιλεί ο ελεύθερος πολιορκημένος μπλόγκερ. Αυτή τη στιγμή δυο διμοιρίες ΜΑΤ, έχουν περικυκλώσει το Ιντερνετ Καφε, με σκοπό να με συλλάβουν και να επιβάλλουν την τάξη και τον Νόμο (4000), μετα απο εντολή του Προκόπη Παυλόπουλου, του επικεφαλής υπουργού των Δυνάμεων Καταστολής. Βλέπω ελικόπτερα με χορηγό τα Γιουροφάιτερ και τα Ραφάλ, να πετάνε πάνω απο το καφέ, βλέπω κάμερες που αγοράσθηκαν απο τη Μίζενς να καταγράφουν την κάθε μου κίνηση και περιπολικά της Αστυνομίας που αγοράσθηκαν απο τον γνωστό διαχρονικό προμηθευτή, να έρχονται κατα πάνω μου.
Αλήθεια Κώστα Καραμανλή, αυτή τη διακυβέρνηση ονειρευόσουν; Γι αυτό σπούδασες τόσα χρόνια στην Αμερική; Αυτά τα όνειρα είχες σαν φοιτητής; Να καταλήξεις ενας πρωθυπουργός που θα στηρίζει την ισχύ του στα μέτρα καταστολής και μάλιστα στην εποχή του Διαδικτύου;
Το ονειρό σου ήταν να κάθεσαι ταμπουρωμένος στο Μαξίμου και να προσπαθείς με τους Χατζηγάκηδες και τους Παυλόπουλους να δημουργήσεις ενα τείχος προστασίας απο τους έλληνες πολίτες; Εμεις είμαστε τελικά ο εχθρός σου, αγαπητέ πρωθυπουργέ; Εμεις οι μπλόγκερς δίνουμε νόημα πλέον στη πρωθυπουργική σου θητεία; Γιατι ολη αυτή η επιχείρηση στα μουλωχτά; Γιατί δεν βγαίνει κανείς επίσημα να ενημερώσει ξεκάθαρα ποιοι εκβιάστηκαν και με ποιο τρόπο. Κι αν πράγματι πρόκειται για εκβιασμούς να τιμωρηθούν αυτοί που τους έκαναν, αλλά δεν είναι εικόνα να μπουκάρουν μια ντουζίνα σφίχτες στο σπίτι ενος δημοσιογράφου για να καταστείλουν την αντίσταση της ηλικιωμένης μάνας του και των παιδιών του. Μ αυτές τις μεθόδους ρίχνετε λάδι στη φωτιά της αντίδρασης.
Κι εσυ κε Καραμανλή, θάπρεπε να γνωρίζεις οτι ακόμη και τ ανέκδοτα, το χιούμορ, μπορεί να σκοτώσει μια κυβέρνηση. Λαός που καταπιέζεται αντιδρά και πίστεψέ με, εδω στο διαδίκτυο "κρύβονται", κάποια απο τα πιο δυνατά μυαλά της εποχής μας. Είσαι χαμένος απο χέρι ανθρωπέ μου...Ασε που θα σε λιώσει ο Τσίπρας, αν συνεχίσεις έτσι.
Κρίμα για σένα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: