18.12.08

ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ

Πληροφορούμαστε από τον τοπικό τύπο και συγκεκριμένα από την τοπική ΕΡΕΥΝΑ για την προσπάθεια που κάνει η σημερινή δημοτική αρχή να σώσει από την χρεωκοπία την ΔΕΥΑ και ως αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών οι Αιγιωτες για το 2009 δεν θα αναγκαστούν να πληρώσουν υπέρογκες αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού παρα μόνο στο ύψος του πληθωρισμού.

Ω τι ευτυχία ! Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης για την τόσο μεγάλη επιτυχία.

Αφού καταφέρνει με χρέη έντεκα εκατομμυρίων ευρώ και επιβιώνει σαν επιχείρηση πρόκειται περί μεγάλης επιτυχίας. Αφού δεν κάνει και αυξήσεις τότε μιλάμε ότι ίσως η δημοτική αρχή έχει βρει τα δικά της γκολντεν μπόις και τα χρυσοπληρώνει αφού φέρνουν τέτοια αποτελέσματα.

Μιλάμε για μια επιχείρηση η οποία εάν άνηκε στον ιδιωτικό τομέα θα είχε βάλει λουκέτο προ πολλού. Οι δημοτικοί άρχοντες και οι χρυσοπληρωμένοι σύμβουλοί τους βέβαια κρίνουν πως η επιχείρηση είναι βιώσιμη, βασιζόμενοι βέβαια στις πλάτες των καταναλωτών που δεν γνωρίζουμε για πόσο ακόμα θα συνεχίσουν να την χρηματοδοτούν.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ, Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΓΙΩΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΓΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Aigio.org

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πώς να πάει μπροστά αυτός ο Δήμαρχος και η πόλη του όταν μπροστά απ' αυτόν πηγαίνει πάντα ενας (gay τους λένε τώρα) εμεις τους ξέραμε με άλλη ονομασία!