29.12.08

ΑΝΤΙ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Πέρα από τον αντι-δήμαρχο "στρατηγό", που δεν έχει υπηρετήσει την μαμά πατρίδα, η έγκυρη τοπική εφημερίδα που έχει καταστήσει εαυτόν γραφείο τύπου της δημοτικής αρχής έκανε ακόμα μια σημαντική αποκάλυψη..

Βρέθηκε η λύση στο αιώνιο πρόβλημα των σκουπιδιών που μαστίζει την πόλη του Αιγίου. Φυσικά η λύση είναι προϊόν της αποτελεσματικότητας και εφευρετικότητας του εν λόγω αντι-δημάρχου. Χωρίς βέβαια να γίνετε καμία ειδική αναφορά σε συγκεκριμένη τεχνολογία, κόστη, χρηματοδότηση κλπ.

Βασιζόμενοι λοιπόν στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και στην κρίση του αντι-δημάρχου πορευόμαστε με σιγουριά στο μέλλον.

Όλοι αυτοί νομίζουν ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τις σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από τέτοια δημοσιεύματα.

Την απάντηση όμως θα την πάρουν σε περίπου δυο χρόνια.

Aigio.org

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω γιατί αλλά τα σκουπίδια της ανακύκλωσης μπαίνουν μαζί με τα άλλα στη γειτονιά μου .
Ξέρει κανείς τίποτε;

Ανώνυμος είπε...

Tα σκουπίδια της ανακύκλωσης και στη δική μου γειτονιά είναι μπερδεμένη ιστορία... Θα πρέπει άμεσα να μπει μια ευανάγνωστη ετικέτα έξω από τους μπλε κάδους και βεβαίως ο δήμος να δώσει έμφαση στην ουσιαστική ενημέρωση των κατοίκων για την ανακύκλωση. Να ξοδέψει λεφτά γι’ αυτό, έντυπα κ.λ.π. Να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους αυτής της πόλης για θέματα ουσίας και να κόψει π.χ απ’ το κονδύλι για τη... Θώδη.
Όσο για τον αντιδήμαρχο και τον σχεδιασμό που κάνει και τις λύσεις που προτείνει στα εκάστοτε θέματα που αφορούν τον τομέα του θα πω μόνο μακάρι να υπήρχαν άλλοι δυο, τρεις σαν κι αυτόν. Πρωτίστως υποκλίνομαι στην αμεσότητα που έχει στην επίλυση του κάθε θέματος. Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύει το μυαλό, να "στροφάρει" -ας μου επιτραπεί- όποιος ηγείται. Είναι πολύ ικανός ο συγκεκριμένος, ελπίζω να μη το πάρει πάνω του.
Όσο για το αν πρέπει να λογοδοτήσει στον κάθε έναν για τεχνολογία, κόστη, χρηματοδότηση κλπ. θέλω να πιστεύω ότι ο κάθε αντιδήμαρχος είναι εκτεθειμένος στο εκάστοτε δημοτικό συμβούλιο και "ελέγχεται", "παρακολουθείται" από αυτό με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν είναι πρέπον να αφήνουμε υπονοούμενα, εκτός αν υπάρχουν στοιχεία που μαρτυρούν το αντίθετο οπότε θα πρέπει να τεθούν εκεί που ορίζει ο νόμος και όχι εδώ σα να είμαστε κοτσομπόλες.

Καλή χρονια σε όλους
Άννα