3.1.09

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΝΟΝΙ

Ηχηρό τελικά το κανόνι του πατρινού επιχειρηματία Θεόδωρου Καμπέρου κάτι για το οποίο το Aigio.org σας είχε ενημερώσει από τις 14-11-2008.

Το άνοιγμα υπολογίζεται γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ και ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τράπεζες αλλά και άλλες επιχειρήσεις του νομού Αχαΐας.

Μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Καμπέρος ελέγχει τον Relax FM 88,2, Ημέρα FM 90,4 και Ράδιο Γάμμα 94 FM, τον τηλεοπτικό σταθμό Teletime και την εφημερίδα "Ημέρα" καθώς και την Caberos logistics, Caberos Aviation και την κατασκευαστική Σύγχρονη Κατασκευή οι οποίες δημιουργήθηκαν με δάνεια πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Παρακολουθήστε το θέμα εδώ και εδώ.

Ανάλογη κατάληξη θα έχουν φυσικά και Αιγιώτες επιχειρηματίες που αντι της οργανικής ανάπτυξης στηρίχθηκαν υπέρμετρα στον τραπεζικό δανεισμό προκειμένου να αναπτυχθούν οι επιχειρήσεις τους.

Aigio.org

2 σχόλια:

elikopterakias είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
elikopterakias είπε...

Δυστυχώς πρέπει να δούμε και τη διάσταση από την πλευρά των εργαζομένων. Ο όμιλος, ως γνωστόν, από τις 31/12/08 προχώρησε σε μαζικές απολύσεις σε ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από το νόμιμό 2% του συνολικού προσωπικού του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μέχρι και σήμερα (29/1/09) δεν έχει καταβάλλει το δεύτερο μισό από το δώρο των εορτών!!! Αυτό είναι πέρα για πέρα αληθές και όποιος αμφιβαλλει, ας κάνει μια βόλτα από τις επιχειρήσεις του Θόδωρα να ρωτήσει τον κόσμο εκεί. Βέβαια, από τη μερία του Θεόδωρου τα πραγματα είναι αλλιώς...(διαβάστε τη συνέντευξη του ιδίου στο κυριακάτικο Βήμα στις 11/1/09) όπου προκαλεί τεράστια έκπληξη, για κάποιον που ξέρει,το σημείο που αναφέρει τα εξής...."Ο μισθός Δεκεμβρίου και το δώρο Χριστουγέννων καταβλήθηκαν πάντως κανονικά και στους 400 εργαζομένους των εταιρειών του κ. Καμπέρου". Φήμες μέσα στην εταιρία διαρρέουν οτι το δώρο θα καταβληθεί αύριο (30/1/09) ή την προσεχή Τρίτη. Από την άλλη, οι εργαζόμενοι έχουν χορτάσει από λόγια!!!