19.1.09

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Το ότι το πρόγραμμα ανακύκλωσης στον δήμο Αιγίου έχει πάψει να εφαρμόζεται στην πράξη παρα μόνο υπάρχει στα χαρτιά είναι γνωστό σε όλους τους Αιγιωτες.


Η περιβαντολογική επιβάρυνση συνεχίζει να υφίσταται αφού οι κάδοι ανακύκλωσης αδειάζονται στα ίδια φορτηγά με τα κοινά απορρίμματα που προφανώς καταλήγουν στις ίδιες χωματερές κάτι το οποίο δεν φαίνεται να συγκινεί κανέναν δημοτικό παράγοντα.


Η σιγήν ιχθύος που τηρείται από την δημοτική αρχή για το θέμα, με εξαίρεση κάποιες αόριστες μπουρδολογιες που σερβίρονται ως δικαιολογίες στους απορημένους συμπολίτες που τολμούν να εκφράσουν τα παράπονα τους, είναι τουλάχιστον ύποπτη.


Νομίζουμε πως έφτασε η ώρα οι υπεύθυνοι να δώσουν ουσιαστικές απαντήσεις για το ζήτημα και να αφήσουν τις θριαμβολογίες για την δήθεν λύση του προβλήματος των σκουπιδιών, του δήθεν εφευρέτη που τελικά κανένα πρόβλημα δεν λύνει.


Είναι ο δήμος Αιγίου ενταγμένος στο πρόγραμμα ανακύκλωσης κύριοι μέσω της ΕΕΑΑ ΑΕ??


ΝΑΙ Η ΟΧΙ??


Καταβάλλεται τέλος στην εν λόγω εταιρεία από τον δήμο Αιγίου για την διαχείριση και εναπόθεση των υπό ανακύκλωση υλικών??


ΝΑΙ Η ΟΧΙ??


Πόσο είναι αυτό το κονδύλι που επιβαρύνει όλους τους Αιγιωτες μέσω των δημοτικών τελών??? Που τελικά καταλήγουν αυτά τα χρήματα από την στιγμή που το πρόγραμμα ανακύκλωσης στον δήμο Αιγίου έχει σταματήσει να εφαρμόζεται προ πολλού???


Aigio.org

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ
ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

π.Πέτρος είπε...

Μόνο μην το μάθουν τα παιδιά μου αυτό, γιατί καθημερινά έχουμε μάχη
για τον διαχωρισμό και την αποκομιδή.