3.1.09

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΙΡΕΤΩΝ

Την οικονομική τακτοποίηση του 5ου κατά σειρά σε σταυρούς δημοτικού του συμβούλου φαίνεται να επιδιώκει ο δήμαρχος Αιγίου μιας και οι σχέσεις τους λίγο έλειψε να διαρραγούν λόγω της μέχρι τώρα άνισης μεταχείρισης σε σχέση με άλλους δημοτικούς συμβούλους που είχαν λάβει πολύ λιγότερους σταυρούς, είχαν όμως τακτοποιηθεί σε διχίλιαρες θέσεις.

Όπως καταλαβαίνετε όλα γίνονται για το χρήμα και δυστυχώς αυτό το λυπηρό φαινόμενο λαμβάνει χώρα και στο Αίγιο. Η είσοδος στην πολιτική ακόμα και νέων ανθρώπων γίνετε με μοναδικό κριτήριο την κονόμα. Δυστυχώς η πλειονότητα των αιρετών δεν ασχολείται με την πολιτική αφού έχει εξασφαλίσει οικονομική ανεξαρτησία, άλλα για να λύσει τα οικονομικά της αδιέξοδα.

Τρανταχτό παράδειγμα το δημοσίευμα που δείχνει με πόση ευκολία ένας δήμαρχος αποφασίζει να προλειάνει το έδαφος μέσω του τύπου προκειμένου να τακτοποιήσει τα δικά του παιδιά αλλά και να χρησιμοποιήσει την εξουσία που του έδωσαν όλοι οι Αιγιώτες προς όφελος 5-10 ανθρώπων Κάτι το οποίο βέβαια δεν βλέπουμε να πράττει για τους δεκάδες συμβασιούχους του δήμου.

Το Aigio.org παραθέτει και τον σχετικό πίνακα για πάρετε μια ιδέα των μισθών που λαμβάνουν ως αποζημίωση όλοι οι αιρετοί.
Aigio.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: