2.2.09

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ

Αναφορικά με τα πρόστιμα από την Πολεοδομία Αιγίου που επεβλήθησαν στους επιχειρηματίες της παραλίας Αιγίου αλλά και της πλατείας Αγίας Λαύρας, προσωπικά ο δήμαρχος πρέπει άμεσα να αναλάβει πρωτοβουλίες κάτι το οποίο εάν είχε κάνει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του η τουλάχιστον από την πρώτη στιγμή που έγινε κοινωνός του προβλήματος, είτε από τις αρμόδιες υπηρεσίες είτε από ιδιώτες δεν θα είχαμε οδηγηθεί σε αυτή την κατάσταση.

Το μόνο βέβαιο φυσικά είναι ότι οι επιχειρηματίες θα στραφούν νομικά κατά του δήμου και ίσως αναζητήσουν και προσωπικές ευθύνες από τους αρμοδίους αφού ο δήμος δεν είναι μόνο ο ιδιοκτήτης αυτών των ακινήτων αλλά με την ανοχή και σιωπηλή συγκατάθεση του δημάρχου, του αρμοδίου αντιδημάρχου και των υπηρεσιών του φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Όσο πιο γρήγορα αποφασίσει να κινηθεί ο δήμαρχος στην κατεύθυνση διαμόρφωσης μιας νέας επιχειρηματικής πλατφόρμας βασισμένης σε ένα ενιαίο πλάνο ανάπτυξης της παραλιακής ζώνης και της πλατείας όπου όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίζουν εξ’αρχης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους χωρίς δυνατότητα παρερμηνειών από οποιονδήποτε τόσο το καλύτερο. Εξάλλου αυτό το στρεβλό καθεστώς είναι που αποτρέπει σοβαρούς επιχειρηματίες από το να επενδύσουν σε ένα αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον με πληθώρα νομικών και πολεοδομικών προβλημάτων.

Με ταχύτητα φωτός πρέπει να κινηθεί ο δήμαρχος προκειμένου να προλάβει μια πιθανή δεύτερη επισκευή της ανάπλασης η οποία θα στοιχίσει εκατομμύρια αφού τα πρώτα σημάδια φθορών γίνονται όλο και περισσότερα εμφανή μέρα με την μέρα. Με την σημερινή χρήση του κομματιού της ανάπλασης σε 3 με 6 μήνες η επισκευή θα είναι αναπόφευκτη.

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης είναι κάτι το όποιο όλοι οι Αιγιώτες γνωρίζουν πως δεν υφίσταται παρά μόνο στα χαρτιά. Έχουμε επισημάνει το θέμα και μέχρι ώρας δεν έχουμε λάβει την παραμικρή απάντηση ούτε για τους λόγους για τους οποίους δεν λειτουργεί το πρόγραμμα ούτε για το ποιο είναι το ετήσιο τέλος που επιβαρύνονται όλοι οι Αιγιώτες.

Μεταξύ άλλων προτάσεων στο παρελθόν είχαμε προτείνει στην δημοτική αρχή όλοι οι αντιδήμαρχοι και ο δήμαρχος εφόσον λαμβάνουν και μισθό η σύνταξη από το δημόσιο να δίνουν είτε ολόκληρη είτε μέρος της αποζημίωσης που λαμβάνουν από την θέση που τους έστειλαν οι Αιγιώτες σε κάποιο κοινωφελή σκοπό. Επαναφέρουμε την πρόταση σε μια περίοδο όπου η οικονομική συγκυρία έχει δυσκολέψει τις ζωές πολλών συμπολιτών. Ίσως και να τεθεί η παραπάνω πρόταση προς συζήτηση και ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο να είναι μια καλή ιδέα.

Αναφερόμενοι σε αυτούς που τις τελευταίες ήμερες προβαίνουν σε μια μαζική επιχείρηση διαστρέβλωσης της αλήθειας και συγκάλυψης των ανομιών τους εμπλέκοντας πρόσωπα που ουδεμία σχέση έχουν με το Aigio.org το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι ματαιοπονούν.

Δυστυχώς για τους εργοδότες τους, ο μισθός τους δεν είναι άξιος και πολύ σύντομα θα πρέπει να αντικατασταθούν από αξιότερους διότι στα ποινικά και αστικά δικαστήρια που εκκρεμούν εις βάρος τους, η ανεπάρκεια τους θα κοστίσει ακριβά.

Σε χουντικά κατάλοιπα της ορθοδοξίας εξάλλου, ο θρίαμβος της δημοκρατίας αλλά και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων μέσω του ιντερνέτ είναι έννοιες παντελώς ξένες και αποκρουστικές.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και για όσους δεν κατάλαβαν:

1. Δεν μπορώ να κάνω διάλογο με τον δικηγόρο. Δεδομένου ότι ο διάλογος δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί με τον προσφιλή σε μένα τρόπο των συνθημάτων και των ύβρεων, αλλά υπάρχει διάθεση διεξαγωγής αυτού με επιχειρήματα, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ.

2. Έψαξα παντού τις τέσσερις ημέρες που προηγήθηκαν, να δώσω μιαν απάντηση στο νομικό θέμα, αλλά μάταια!!! Οι φωστήρες της Πολεοδομίας, εμφανώς μουδιασμένοι από τις δυσάρεστες εξελίξεις, με παρέπεμψαν στο ΥΠΕΧΩΔΕ, λεγοντάς μου ότι αυτοί δεν ερμηνεύουν τον Νόμο, ΜΟΝΟ τον εφαρμόζουν (όπου γουστάρουν βέβαια).
Εκεί συνάντησα κάποιους σκουριασμένους "νομικούς", οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αιτιολογήσουν την αυτιστική ερμηνεία που οι ίδιοι είχαν δώσει λίγους μήνες πριν. Η απάντησή τους ήταν αφοπλιστική, ταίριαζε δε απόλυτα με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την επιστήμη τους: ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΤΙ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ. Ε, ΚΑΙ;

3. Δεν έχω διάθεση να σταματήσω να συκοφαντώ. Αυτή είναι η δεύτερη φύση μου, αν παραιτηθώ από αυτήν τότε νομίζω πως θα σταματήσω να υπάρχω. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΖΩ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

4. Δεν μπορώ να κρύψω ότι για να είμαι αρεστός, χρησιμοποιώ το προσωπείο του δημοκράτη, του υπέρμαχου της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, του οπαδού του διαλόγου και του ενεργού πολίτη. Πιο πολύ από όλα βέβαια δεν μπορώ να κρύψω το γεγονός ότι είμαι ένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
Λυπάμαι μόνο γιατί με ανακαλύψατε.

5. Δεν είμαι εδώ για να μου παραδώσετε μαθήματα. Είμαι εδώ για να σας διδάξω. Να σας διδάξω ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ.

6. Το argumentum ad hominem αποτελεί την κινητήρια δύναμη των λόγων μου. Όσο εσείς χρησιμοποιείτε επιχειρήματα τόσο εγώ θα καταφέρομαι εναντίον σας.


Φίλε καλέ,
όλοι εδώ μέσα γίναμε μάρτυρες της απόλυτης ξεφτίλας σου.
Η δυσάρεστη θέση στην οποία βρέθηκες, ανέσυρε στην μνήμη μου ένα ακόμα ποίημα.
Επιτέλους, σταμάτησε για λίγο να γράφεις τα άνευρα συκοφαντικά κείμενά σου και συγκεντρώσου.

Τραυλίζω
και μπερδεύω τα λόγια μου
θέλω να πω εσύ
και λεω
ε-ε-ε-εγώ
θέλω να πω εσείς
και λέω
ε-ε-ε-εγώ
θέλω να πω όλα μου πάνε στραβά
και λέω
ο-ο-όλα μου
πα-πα-πάνε
κα-κα-κα-καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ζωρζ, πες μου ρε φίλε:
Τι του έκανα πάλι;

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια δεν απαντησε στο Δικηγορο τιποτα. εσύ θες να καλείς τον εαυτό σου Δημοκράτη ρε ?που φερεσε με τον πιο φασιστικό τρόπο?είσαι πολυ μεγαλη ρόμπα!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΙΚΑ!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΤΟ ΕΧΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΙ 53 ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΠΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΧΑ,ΧΑ)
ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΝΑ BLOG (ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 3 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΗΛΗ) ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ.
ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.
ΚΑΚΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ
Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ερμηνεία Λόγων

Είπε:
Η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή στον διάλογο.

Εννοούσε:
Εγώ θα πετάω την λάσπη και εσείς θα συμφωνείτε. Όποιος αντιδράσει δεν θα πάρει ποτέ ευθεία απάντηση, θα του επιτίθεμαι μέσω αναρτήσεων.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γεώργιε,

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση πληροφορήθηκα ότι βρέθηκε ο αγνοούμενος για μέρες αγανακτισμένος Αιγιώτης blogger.

Θα σε συμβούλευα να σταματήσεις να του υπενθυμίζεις την ΑΛΗΘΕΙΑ, διότι δεν μπορεί να την αντέξει και υπάρχει κίνδυνος να εξαφανιστεί πάλι. Άσε που, στην προσπάθειά του να τραυλίσει λίγα λόγια, θα καταφύγει πάλι στο οχυρό των ύβρεων και θα σε εγκαλέσει για διαστρέβλωση της αλήθειας.

Επίσης μην του υπενθυμίζεις ότι είναι φερέφωνο, υποκινούμενος και συκοφάντης, θα ζητήσει την αντικατάστασή σου επικαλούμενος την ανεπάρκειά σου!!!

Μην του υπενθυμίζεις ότι είναι ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ, λεγοντάς του ότι δεν επιχειρηματολογεί. Ο διάλογος είναι γι'αυτόν έννοια παντελώς ξένη και αποκρουστική.
Πόσες φορές θα στο πω: Οι ιδεολογικές διαφορές λύνονται ΜΟΝΟ με ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.

Τέλος μην αφήνεις άλλα σχόλια, διότι όσο το κάνεις, τόσο αυτός θα ανεβάζει άσχετες αναρτήσεις, στην προσπάθειά του με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τρόπο να θάψει την άποψή σου.

Είπαμε δεν δικαιούσε να μιλάς, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
Μετά τιμής,
Αγγελική Νικολούλη

Ανώνυμος είπε...

προς sleeper

οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται

και οποιος εχει την σφιγγα...


...σφιγγεται

Ματαια περιμεναμε μια τοποθετηση σου

Ανώνυμος είπε...

"Σε χουντικά κατάλοιπα της ορθοδοξίας εξάλλου, ο θρίαμβος της δημοκρατίας αλλά και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων μέσω του ιντερνέτ είναι έννοιες παντελώς ξένες και αποκρουστικές."

απο ποτε η συκοφαντια εγινε ελευθερη διακινηση ιδεων και θριαμβος της δημοκρατιας ορε παλικαρι?

μηπως ο ελευθερος διαλογος ειναι εννοια ξενη και αποκρουστικη για σενα?

tubecation please now,
this is the sleeper (not) speaking

Ανώνυμος είπε...

o sleeper ta evale me ton dhmarho k ton mitropoliti!!!den thelo na po thn gnomh mou gia to thema alla mou kanei entiposi to oti osoi enohlithikan enohlithikan k gia tous 2!!!!!!kapou kati yparhei!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να υπάρχει άραγε;
Τι να υπάρχει, έχω σπάσει το μυαλό και δεν το βρίσκω.

Αμαν, μου'ρθε μια ιδέα:
ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ. Αυτό πρέπει να υπάρχει.
Γι'αυτό μάλλον αποδοκίμασαν τις "απόψεις" του Σλιπερ.
Διότι ο όρος "ενοχλήθηκαν" φίλε είναι εσφαλμένος. Κανείς δεν "ενοχλείται" από ασήμαντους και κακεντρεχείς κονδυλοφόρους.
Απλά τους αποδοκιμάζει.
Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή η επανάληψη είναι η μαμά της μάθησης, αναδημοσιεύουμε στην παρούσα ανάρτηση τα εξής:

Ποτέ δεν προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε το Aigio.org ως ειδησεογραφικό μπλογκ και τους εαυτούς μας ως δημοσιογράφους.

Έχουμε επαναλάβει στο παρελθόν ότι είμαστε μια ομάδα ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ που ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ σαπίλα και αναξιοκρατία που επικρατεί στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο αποφασίσαμε να εκθέσουμε τις ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ σε ένα ευρύτερο κοινό.

Αρκετές φορές βέβαια έχουμε δημοσιεύσει αναρτήσεις ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΥ περιεχόμενου αναφέροντας πάντοτε την πηγή.

Δημοσιεύοντας ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ για δημόσια πρόσωπα τα οποία με την συμπεριφορά τους και τις λάθος κατά την ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ γνώμη μας επιλογές τους, έχουν απ’οτι φαίνεται ενοχλήσει ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣς αλλά κ’εχουν διαταράξει τις ισορροπίες του τοπικού συστήματος διαπλοκής, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.

Για να είμαστε και όσο πιο ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ γίνεται , από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Aigio.org, έχουμε καταστήσει σαφές ότι η δυνατότητα σχολιασμού κάθε ανάρτησης , χωρίς την παραμικρή λογοκρισία είναι ανοιχτή και καλοδεχούμενη από τους πάντες, ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ. Αρκετές φορές έχουμε δημοσιεύσει μηνύματα ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΩΝ μας δίνοντας τόπο και τρόπο έκφρασης χωρίς την παραμικρή παρέμβαση ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ.

ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΜΕ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ Η ΑΠΛΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ουδέποτε λάβαμε την οποιαδήποτε διάψευση η διόρθωση για κάποια ανάρτηση μας ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΞΙΟΥΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ να την δημοσιοποιήσουμε η να την αποκρύψουμε.

Επί της ουσίας θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας υποδειχθεί ποια από τις δεκάδες αναρτήσεις μας είναι ψευδής, συκοφαντική, ανήθικη η επικίνδυνη. ΕΔΩ ΓΕΛΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

……..


Εμείς λοιπόν εδώ στο Aigio.org θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε τις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ μας χωρίς ΠΟΛΛΟΥΣ χορηγούς, ΠΟΛΛΟΥΣ υποβολείς και ΠΟΛΛΟΥΣ πατρόνους έχοντας ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στον διάλογο και ΑΛΛΟ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ όποια κριτική χωρίς περιορισμούς και όρους.

Η δυνατότητα ανωνυμίας που προσφέρει το διαδίκτυο είναι ιδανική για την έκφραση όλων των αντίθετων απόψεων ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ αλλά και της προσωπικής αλήθειας του καθενός μας (σ.σ. ΕΝΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ) χωρίς τον φόβο της λογοκρισίας και της εργασιακής τρομοκρατίας.

Όλοι εμείς οι "κουκουλοφόροι" του διαδικτύου μπορεί να μην διαθέτουμε όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνο όπως δεν διαθέτουμε και τραπεζικό λογαριασμό. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΘΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ 5-6 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Σε όλους αυτούς που για τους δικούς τους λόγους τους φοβίζει η ανωνυμία του διαδικτύου τους υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει και η μέθοδος εκβιασμού τους, όπως στην γνωστή υπόθεση AIGIO.ORG – ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΟΥ

Εμείς εξάλλου απλοί SYKOFANTES είμαστε

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να διακινήσω ελεύθερα τις ιδέες μου.

Θέλω να επιβεβαιώσω ότι η δημοκρατία θριάμβευσε.

Θέλω να είμαι ένας απλός blogger.

Θέλω να ασκώ κριτική σε δημόσια πρόσωπα για τις λανθασμένες επιλογές τους.

Θέλω να τηρείται η νομιμότητα.

Επειδή όμως ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ
...
ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΩ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ένας συναδελφός μου επιχειρηματίας στην προηγούμενη ανάρτηση σου, σου απάντησε με υβριστικά σχόλια. Αν και θα ήθελα πόλύ να ακολουθήσω το παράδειγμα του αγανακτησμένου συναδέλφου μου, αποφάσισα να μην σας κάνω τη χάρη και να σας θέσω δυο απλά ερωτήματα.
Μήπως εσείς που είστε φωστήρες μπορείτε να μας πείτε τι λύση θα μπορούσε να υπήρχε στο "κολοσσίαιο "για εσας πρόβλημα της κοινωνίας μας.
Σας παραθέτω το σχόλιο σας για να σας υπενθυμίσω τα χωρίς ουσία λόγια σας
"Αναφορικά με τα πρόστιμα από την Πολεοδομία Αιγίου που επεβλήθησαν στους επιχειρηματίες της παραλίας Αιγίου αλλά και της πλατείας Αγίας Λαύρας, προσωπικά ο δήμαρχος πρέπει άμεσα να αναλάβει πρωτοβουλίες κάτι το οποίο εάν είχε κάνει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του η τουλάχιστον από την πρώτη στιγμή που έγινε κοινωνός του προβλήματος, είτε από τις αρμόδιες υπηρεσίες είτε από ιδιώτες δεν θα είχαμε οδηγηθεί σε αυτή την κατάσταση....."
Δηλαδή η σημερίνη δημοτική αρχή αλλά και η προηγούμενη, μήπως και η προπροηγούμενη θα επρεπε να κάνουν τι? Να μας γκρεμίσουν τα μαγαζιά μας? Δίοτι ολοι γνώριζαν περί πράσινης ζώνης, αλλά για την πληρη νομιμότητα επίσης ήξεραν οτιθα έπρεπε να πάρουν μια μπουλντόζα και να μας τα γκρεμίσουν. Αυτό λέτε κύριε εκδότη εφημέριδων του Αιγίου( γιατί πλέον είναι πασιφανές οτι εσύ έίσαι αυτός.)
Επομένως ήθελες να πετυχεις αυτό ακριβώς.
Ανάγκασες την πολεοδομία και κατεπέκταση και τώρα τον Δήμο ( που τον προτρέπεις κιόλας να λάβει πρωτοβουλίεςνα γκρεμίσει τις επιχειρήσεις μας ), ΄για τις οποίες έχουμε χαλάσει χιλιάδες ευρω και να μας αφήσεις στο δρόμο.
Δεν ξέρω τι ανθρωπος μπορεί να είσαι. Μάλλον δεν είσαι ανθρωπος. Είσαι ένας συκοφάντης,αλήτης, ψευτοπατριώτης που προσπαθείς να βρεί θέματα στις άθλιες φυλλάδες του, αφου η αναδημοσίευση απο τις αθηναικές εφημερίδες δεν "πιάνει" πια.
Πραγματικά λυπάμαι
Για εμάς που έχουμε φτύσει αίμα τόσα χρόνια
να καταστραφούμε από έναν αλήτη σαν και εσένα.
Αλλά εχω βάλει στόχο της ζωής μου να σε αποκαλύψω και θα το κάνω.
Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά που μας έκανες , έχεις το θράσσος να μη μας θεωρείς σοβαρούς επιχειρηματίες και να μας το λες. Συνεχίζεις απροκάλυπτα να μας επιτήθεσαι.
Μόνο που τώρα οι αγανακτισμένοι Αιγιώτες είμαστε 29.999 εναντίον ενός. Και αυτός ο ένας είσαι ΕΣΥ! Ο ηθικός αλλά πραγματικός αυτουργός του εγκλήματος αυτου.
Τι σου κάναμε?
Νίωθεις καλύτερος άνθρωπος τώρα?
Μήπως εξαγνιστηκε η αμαρτωλή ψυχή σου?

Ανώνυμος είπε...

Τώρα αγαπητέ καταλαβαίνεις τΙ πάει να πει ΑΓΑΝΑΚΑΤΗΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

Για εμάς που έχουμε φτύσει αίμα τόσα χρόνια να καταστραφούμε από έναν αλήτη σαν και εσένα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λέτε κύριε εκδότη εφημέριδων του Αιγίου( γιατί πλέον είναι πασιφανές οτι εσύ έίσαι αυτός.)

Ανώνυμος είπε...

giati toso misos gia tous aigiotes apo kapoion ! exoun dosei tin zoi tous gia to aigio k erxete kapoios na ta isopedosei.ego den xero an eise o ekdotis tou egiou . ego xero oti eisai kapios pou den agapa tipota k kanena se auto ton topo. ANAROTISOU AN EXEIS THESI EDO . POS MPOREIS NA SYN YPARXEIS .ENAS TA EXEI VALEI ME 30000 KOSMO.TOSO DYNATOS NOMIZEIS OTI EISE ;

Ανώνυμος είπε...

"Μήπως το ότι η πλειοψηφία των τοπικών εφημερίδων είναι άμεσα εξαρτώμενες από την κρατική και δημοτική διαφήμιση εκχωρώντας μέρος της ανεξαρτησίας τους στους χρηματοδότες τους?"

Μηπως κι εσυ ενεργεις κατα αυτο τον τροπο για να παρεις ενα κομματακι απο την διαφημιστικη πιτουλα?

Μηπως δηλαδη εισαι της ιδεας ή με πληρωνετε ή σας "ξεμπροστιαζω"?

το "μαυροματης" στα τουρκικα ξερεις πως λεγεται?

Ε?
και οι πραξεις του "μαυροματη" καταλαβες πως ονομαζονται?

Ανώνυμος είπε...

"Για εμάς που έχουμε φτύσει αίμα τόσα χρόνια να καταστραφούμε από έναν αλήτη σαν και εσένα."

"Αυτό λέτε κύριε εκδότη εφημέριδων του Αιγίου( γιατί πλέον είναι πασιφανές οτι εσύ έίσαι αυτός.)"

"giati toso misos gia tous aigiotes apo kapoion ! "

"ANAROTISOU AN EXEIS THESI EDO . POS MPOREIS NA SYN YPARXEIS .ENAS TA EXEI VALEI ME 30000 KOSMO."

"Μηπως κι εσυ ενεργεις κατα αυτο τον τροπο για να παρεις ενα κομματακι απο την διαφημιστικη πιτουλα?"

"Μηπως δηλαδη εισαι της ιδεας ή με πληρωνετε ή σας "ξεμπροστιαζω"?"


Τώρα αγαπητέ καταλαβαίνεις τΙ πάει να πει ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ;

Τραυλίζω
και μπερδεύω τα λόγια μου
θέλω να πω εσύ
και λεω
ε-ε-ε-εγώ
θέλω να πω εσείς
και λέω
ε-ε-ε-εγώ
θέλω να πω όλα μου πάνε στραβά
και λέω
ο-ο-όλα μου
πα-πα-πάνε
κα-κα-κα-καλά.