11.2.09

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

ΑΠΟ PATRANEWS

Στο τμήμα κατέληξαν ένας αντιδήμαρχος και ένας αστυνομικός στο Αίγιο το περασμένο Σάββατο, υποβάλλοντας μηνύσεις εκατέρωθεν!

Οι δυο άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι από τον Εισαγγελέα με προφορική εντολή και η υπόθεση θα κριθεί, όπως δείχνουν τα πράγματα στα Δικαστήρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, ο αστυνομικός σταμάτησε το όχημα του Αντιδημάρχου για τροχονομική παράβαση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι οδηγούσε ο ανήλικος γιος του αντιδημάρχου!

Οι δυο άντρες είχαν φραστικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να υποβληθούν μηνύσεις. Ο αστυνομικός, κατηγορεί τον αντιδήμαρχο για αντίσταση κατά της αρχής και εξύβριση, ενώ ο Αντιδήμαρχος ισχυρίζεται ότι όταν προσπάθησε να μεταβεί στο σπίτι του, που βρίσκεται 50 μέτρα από τον τόπο του συμβάντος, ο αστυνομικός τον ακολούθησε και τον τράβηξε από το σακάκι, προκειμένου να τον σταματήσει.

Οι εφημερίδες του Αιγίου ούτε που αναφέρουν το περιστατικό. Γιατί άραγε???

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ . ΦΛΙΠΕΡ ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΑΒΑΣ ΖΟΡΙ ... TI ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΓΙΝΕ !

Ανώνυμος είπε...

Η πέτρα του σκανδάλου ήταν η σύζυγος, για την οποία εκκρεμούν εντάλματα.....

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ο συγκεκριμένος "πολλά Βαρύς" αντιδήμαρχος (γνωστός και ως ο "σκουπιδοφάγος"), εξελέγη σε δημοτικές εκλογές έχοντας τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση εναντίον του; Ποιος θα μας φυλαξει από τους φύλακες;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

To thema den einai poios giati oloi katalavame!!!!!to thema einai giati ta aigiotika mme to kanane gargara??????!!!$$$$$!!!????

Ανώνυμος είπε...

Απλώς γαργάρα;; Η σημερινή "Πρώτη" μόνο αγιογραφία δεν του έχει κάνει. Μόνο ο "Τύπος" κάτι λέει αλλά κι αυτός ανώνυμα και με μισόλογα. 'Οσο για τον "Αιγίοχο" φαίνεται 'οτι 'εχει πρόβλημα μόνο με το Δήμαρχο κι όχι με τους Αντιδημάρχους. Και ο συγκεκριμένος είναι Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. Όπως βγαίνει και στο τηλέφωνο άλλωστε............