25.2.09

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

Με αφορμή το κλείσιμο της γνωστής εταιρείας έτοιμου σκυροδέματος Σιαβελης γκρουπ είναι απορίας άξιο πως μια εταιρεία με τέτοια επιχειρηματική διαδρομή οδηγήθηκε στο λουκέτο αφήνοντας στον δρόμο 38 συμπολίτες.

Κακές επιχειρηματικές επιλογές, η παρούσα οικονομική συγκυρία η κακή διαχείριση?

Σύμφωνα με πληροφορίες το άνοιγμα της συγκεκριμένης εταιρείας ανέρχεται σε περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Ένα εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι με τι τρόπο και που διοχευτηκαν αυτά τα τραπεζικά κεφάλαια όλα αυτά τα χρόνια. Ο σκοπός εξάλλου των επιχειρηματικών δάνειων είναι η διοχέτευση τους στην ανάπτυξη της επιχείρησης.

Πολλοί επιχειρηματίες ωστόσο, σημαντικό μέρος αυτών των κεφαλαίων το διοχετεύουν σε επενδύσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την ανάπτυξη των εταιρειών τους, αλλά κύριο στόχο έχουν τον προσωπικό η οικογενειακό τους πλουτισμό αδιαφορώντας για τις συνέπειες τέτοιων πρακτικών.

Σε μια οικονομική συγκυρία όπως η σημερινή, οι επιχειρήσεις αυτές είναι έρμαιο όχι μόνο έναντι των ανταγωνιστών τους αλλά και των πιστωτών τους.

Όπως και να έχουν τα πράγματα πάντως, μεγαλύτεροι χαμένοι είναι οι εργαζόμενοι που μένουν κυριολεκτικά ξεκρέμαστοι διογκώνοντας το πρόβλημα της ανεργίας που έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλους μας.

Aigio.org

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ Κ ΗΜΑΤΗ = ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΜΕΤΑΤΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΝΙΣΥΧΙΕΣ ΣΑΣ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΣΗΣΤΥΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΜΕ ΑΤΟΜΑ - ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΥΠΟΥ SLEEPER ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΜΕΙΩΝΕΤΕ Η ΗΔΗ ΜΕ ΠΤΩΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ PRESS ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΨΥΧΗΣ .ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΩΦΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΔΙΚΕΙΣΤΕ Κ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

και λιγη ορθογραφια ανωνυμε(η) δεν βλαπτει.Εμας τους ορθογραφους μας ποναει !!!!

Ανώνυμος είπε...

Και λίγοι τόνοι ανώνυμε(η) πονηρέ δεν βλάπτουν. Κι εμείς πονάμε βρε!!!
Υγ. Μιας και κάνεις τον μάγκα περί ορθογραφίας, μάθε ότι ΠΟΤΕ δεν βάζουμε περισσότερα από τρία σημεία στίξης για να δώσουμε έμφαση σε μια πρόταση.
Όπως καταλαβαίνεις, καλό θα ήταν να μην παραδίδεις μαθήματα, πριν αποφοιτήσεις!!!