28.4.09

ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΟΨΕΙ

Σε αγωγές κατά του Δήμου Αιγίου υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προχωρήσουν επιχειρηματίες, που θεωρούν ότι τα τελευταία χρόνια ζημιώθηκαν ανεπανόρθωτα από την τακτική της παρούσας αλλά και της προηγούμενης δημοτικής αρχής στο θέμα των αυθαίρετων καταστημάτων της παραλίας Αιγίου και της πλατείας Αγίας Λαύρας.

Η δημοτική αρχή φέρεται να ευνόησε συγκεκριμένους επιχειρηματίες και καταστάσεις εις βάρος της πλειοψηφίας των υπολοίπων, με την ανεύθυνη και ύποπτη στάση που κράτησε κατά την διάρκεια ανέγερσης και απρόσκοπτης λειτουργίας αυθαίρετων καταστημάτων επί δημοτικών ακινήτων. Με αυτόν τον τρόπο ευνόησε σκανδαλωδώς συγκεκριμένα συμφέροντα αλλά και έναν άνευ προηγουμένου αθέμιτο ανταγωνισμό.

Το ζήτημα είναι ποιος τελικά θα πληρώσει το μάρμαρο εάν υλοποιηθεί μια τέτοια ενέργεια.

Μα φυσικά όλοι εμείς αφού οι δημοτικοί άρχοντες είναι περαστικοί. Ως πότε όμως θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό??

Μήπως έφτασε η ώρα οι πραγματικοί υπεύθυνοι να κάτσουν επιτέλους στο σκαμνί μπας και οι επόμενοι υποψήφιοι σωτήρες συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν πλέον να κρύβονται πίσω από την άτυπη ασυλία που νομίζουν ότι τους προσφέρουν τα πολιτικά αξιώματα??

Aigio.org

1 σχόλιο:

Ε.Κ. είπε...

Όχι μόνο συγχαρητήρια πρέπουν στο Νίκο, αλλά δημόσιος έπαινος για το ΞΑΝΑ-τόλμημά του.
Παρατηρείτε δε το εξής περίεργο: ότι όλοι οι πολιτικοί και πολιτευτές -ενώ διαφωνούν κατηγορώντας τον κατ΄ιδίαν - δημοσίως μόνο αφωνία και σιωπή δεικνύουν. Κι αυτά είναι υπέρ του μητροπολίτη που βγαίνει πάντα λάδι και κερδίζει τις εντυπώσεις.
Αλλά ο Νίκος άραγε δεν έχει πολιτικό κόστος;
Μήπως παίζει και τίποτε άλλο πλην των ψήφων;
Και πάλι Μπράβο!