5.5.09

Ο Αρης διόρισε σύμβουλο του για την "εκπαίδευση και δια βίου μάθηση"...

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ PRESS-GR ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ"

.
...έναν πολιτευτή στην Αχαΐα,
απόφοιτο ιδιωτικού ΙΕΚ!

Γράφει ο Φαίδων Νίκου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων στις 26 Μαρτίου 2009, ο πολιτευτής στην Αχαΐα με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Τριανταφυλοπουλος, αναλαμβάνει καθήκοντα ως εντεταλμένος σύμβουλος του Υπουργού στην Ειδική Υπηρεσία διαχείρισης του Υπ. Ε.Π.Θ για θέματα δημοσιότητας και προβολής του Επιχειρησιακού Προγράμματος: «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».
Όπως γνωρίζουμε όλοι μας ο κ. Τριανταφυλόπουλος δεν έχει την κατάλληλη κατάρτιση για θέματα παιδείας, δεν αποφοίτησε από κάποιο ΤΕΙ ή ΑΕΙ, ο κ. Δημήτρης Τριανταφυλόπουλος αποφοίτησε από το ιδιωτικό ΙΕΚ Φυτιλά.
Συγκεκριμένα, η εκπαίδευση που έχει ο κ. Δημήτρης Τριανταφυλόπουλος είναι η εξής:
- Απολυτήριο Γενικού Λυκείου (18,7)
-Ανώτερες Σπουδές δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ) ΑΘΗΝΑ- ΔΙΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗ
-Δημοσιογραφία- Ειδικότητα Τηλεόρασης & Ραδιοφωνίας (ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ) ΑΘΗΝΑ- ΜΟΝΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗ.
-Διοικηση Επιχειρησεων και Marketing (ΣΧΟΛΕΣ ΦΥΤΙΛΑ) ΠΑΤΡΑ ΤΡΙΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗ.
- Χρήση Η/Υ (Word,Excel, Windows κ.α) –ΔΙΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗ
-ΑΓΓΛΙΚΑ – ΓΑΛΛΙΚΑ – ΕΠΤΑΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗ.
Από το βιογραφικό του κ. Τριανταφυλόπουλου, δεν προκύπτει από κάπου ότι έχει κάποια σχέση με την «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» Άρα, με βάσει τι κριτήρια επιλεκτικέ για την συγκεκριμένη θέση ο κ. Τριανταφυλόπουλος; Του Πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαϊα;
Ποια είναι τα «τυπικά και ουσιαστικά προσόντα» που διαθέτει ο κ. Τριαναταφυλόπουλος προκειμένου να αναλάβει τη θέση στην Ειδική Υπηρεσία διαχείρισης του Υπ. Ε.Π.Θ για θέματα δημοσιότητας και προβολής του Επιχειρησιακού Προγράμματος: «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση». Ποιο είναι το ύψος του μισθού του κ. Τριανταφυλόπουλου και ποια επακριβώς τα καθήκοντα του;
Τι μήνυμα περνάει η σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπ. Εθνικής Παιδείας, στα τα νέα παιδεία που έφαγαν τα νιάτα τους στα θρανία για να μπορέσουν να σπουδάσουν και να τελειώσουν ένα Πανεπιστήμιο για ένα καλύτερο αύριο;
Αλήθεια ο Πολιτευτής αυτός που διεκδικεί μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με αυτή την εκπαιδευτική κατάρτιση που έχει σε τι θα μπορέσει βοηθήσει το τόπο; Δεν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να μπορεί να προσφέρει περισσότερα στη χώρα από έναν πτυχιούχο, αποκλείεται να έχουν τις ίδιες δυνατότητες.
Οι Αχαιοί θα πρέπει να στραφούν σε ανθρώπους με καταρτίση, σε ανθρώπους που έχουν όραμα και σχέδιο δράσεις για την Αχαΐα, σε ανθρώπους που δεν βλέπουν το έδρανο της βουλής για επαγγελματική αποκατάσταση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Profanos afou prokeitai gia "dimosiotita kai provoli" enos programmatos - kai oxi auto ka8' auto to programma - tote os exon empeiria dimosiografou den nomizo oti den tou dinei to dikaioma. H sosti erotisi tha itan ti skopo exei i dimosiotita kai provoli enos tetoiou programmatos oste na xreiazetai "Eidiko" symboulo, (To YPETH diathetei symboyloys epikoinonias idi apo mono tou afou diaxeirizetai kai eyropaika kondylia) af' is stigmis i dia viou ma8isi einai dikaioma tou ka8e ellina politi. Diladi ypirhe pote periptosi na oristei Eidikos symboulos kapoios gia tin "provoli" toy dikaiomatos mou na exo kali ekpaidefsi? Bebaia, einai gnosto ti paei na pei "Eidikos symboulos" stin Ellada: mia kommatiki 8esi gia tous "dikous mas". Den einai anakalypsi tis ND, alloste.