22.5.09

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ

Επιλεκτική μεταχείριση φαίνεται πως εφαρμόζει η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Αιγίου απέναντι στους επιχειρηματίες νυχτερινών καταστημάτων σχετικά με την τήρηση του ωραρίου λειτουργίας.

Συγκεκριμένα χθες στις 03΄30 το πρωί περιπολικό φρόντισε να "υπενθυμίσει" στους επιχειρηματίες της παραλίας Αιγίου πως όφειλαν να εφαρμόσουν το ωράριο λειτουργίας καταστημάτων που ήταν σε ισχύ, παρότι τα καταστήματά τους ήταν ασφυκτικά γεμάτα κυρίως λόγω της χθεσινής εορτής. Οι επιχειρηματίες αδιαμαρτύρητα δέχθηκαν την παραπάνω προτροπή κλείνοντας την μουσική και ανοίγοντας τα φώτα.

Έκπληκτοι όμως 45 λεπτά αργότερα διαπίστωσαν ότι κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην παραλία Αλυκης ήταν ακόμη ανοιχτό αφού δεν είχε δεχθεί την ίδια "επίσκεψη" από περιπολικό.

Μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου ύστερα από έντονες διαμαρτυρίες και αντεγκλήσεις ο επιχειρηματίας του καταστήματος της Αλυκης προσήχθη στο αυτόφωρο στις έξι περίπου το πρωί.

Αυτή φαίνεται πως είναι η αντίληψη περί ισονομίας μεταξύ όλων των πολιτών που χαρακτηρίζει τους διοικούντες.

Εκτός βέβαια εάν η προνομιακή μεταχείριση του εν λόγω επιχειρηματία οφείλεται στο γεγονός της συγγενικής σχέσης μεταξύ του ιδιόκτητη του ακινήτου και ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αιγίου.

Aigio.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: