5.6.09

ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΕΛΟΣ

Ύστερα από την αναμενόμενη πανωλεθρία που υπέστη ο Δήμος Αιγίου στην αρμόδια επιτροπή της Πολεοδομίας όπου και απορρίφθηκαν οι δεκαεπτά ενστάσεις του κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά το θέμα για να καλύψουν τις ευθύνες τους.


Η οποιαδήποτε σκέψη διατήρησης των καταστημάτων της παραλίας στην παρούσα κατάσταση μόνο εις βάρος των οικονομικών όλων των Αιγιωτων θα είναι.


Όσο γρηγορότερα λοιπόν κατεδαφιστούν τόσο καλύτερα για τους Αιγιωτες αφού θα γλιτώσουν τα πρόστιμα διατήρησης που ανέρχονται σε 500,000 ευρώ ετησίως περίπου, αλλά και η ανάπτυξη της παραλίας θα σχεδιαστεί από την αρχή με γνώμονα το συμφέρον όλων των Αιγιωτων και όχι 2-3 επιχειρηματιών και των πολιτικών φίλων τους.


Όσο για τον γνωστό για τις σχέσεις του με την νομιμότητα αντιδήμαρχο που διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι θα επωμιστεί το πολιτικό (και οικονομικό άραγε) κόστος διατήρησης των αυθαίρετων καταστημάτων θα του υπενθυμίσουμε ότι προς άγρα ψήφων δεν έχει το δικαίωμα ούτε είναι δυνατόν να υποκαθιστά τους νόμους και τις υπηρεσίες του Κράτους.


Στο κάτω κάτω εκφραστής των επίσημων θέσεων του Δήμου Αιγίου είναι ο δήμαρχος και απ' όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η θέση του δημάρχου σε αυτό το ζήτημα είναι ξεκάθαρη. Κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος παει ο δήμαρχος και όχι οι αντιδήμαρχοι. Οπότε όπως καταλαβαίνετε ο κύριος αντιδήμαρχος μπορεί να λέει ότι θέλει.


Εξάλλου οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών έχουν επιληφθεί του ζητήματος και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις.


Aigio.org

3 σχόλια:

Aitheras είπε...

Εσεις τον βγάλατε εσείς να τον φάτε στη μάπα τον αντιδήμαρχο σας ! Περαστικά σας ... Αιγιώτες

Ανώνυμος είπε...

"V FOR VEDETA"
epidi den katalava kala to prostimo telika pios to plironei?

Aitheras είπε...

Ποιο πρόστιμο , εδώ πάνε για κατεδάφιση ....