13.6.09

ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΟ MAMACAS ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ BINTΕΟΣΚΟΠΗΘΗΚΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ; ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ MAMACAS. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΕΚΔΟΤΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;


-ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΓΑΛΟΝΙΑ


Η αστυνομική επιχείρηση στο κυριλέ restaurant "Mamacas"(μόνον ο adiakritos έβγαλε το όνομα, οι υπόλοιποι μάσησαν)στο Γκάζι, τα είχε όλα. Ο Γιάννης Ραχωβίτσας σε συνεργασία με τον "αετό" τον Σαξιώνη(και οι δύο προερχόμενοι από την μεγάλη ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών της δεκαετίας του '90)είχαν στήσει καλά τη δουλειά για να τους αλλάξουν τα φώτα. Άνδρες της ασφάλειας είχαν σταμπάρει γνωστές κοκόφατσες της Αθήνας που σύχναζαν στο μαγαζί και ρούφαγαν τη σκόνη ακόμα και στα τραπέζια που κάθονταν. Η μεγαλύτερη χρήση της κόκας γινόταν στη τουαλέτα. Ρούφαγαν την άσπρη σκόνη ακόμα και από τα αυτιά. Στο μάτι της δίωξης είχαν μπει επι μια βδομάδα κανά δυο πασίγνωστοι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και κανά δυο γνωστά τσουλάκια της πόλης.

Τι στράβωσε και δεν τους βούτηξαν; Τηλέφωνο από κάποιον βρωμιάρη με λερωμένα γαλόνια που σύχναζε στο μαγαζί, γνώρισε συναδέρφους του που παρακολουθούσαν και πρόδωσε το σχέδιο; Κάποιος ελεεινός και επίορκος; Όπως και να χει την επόμενη φορά, θα γίνει το μπάμ. Δεν το κόβει η πόρνη το κοκό.
Για την ιστορία να πούμε ότι η επιχείρηση στο Mamacas είχε κινηματογραφηθεί, όπως είχε γίνει το 2004 στο Calua, στην υπόγα της οδού Αμερικής. Τότε που πετάγονταν έξω σαν τα σπουργίτια ο Τσέλιος, ο Μουρατίδης και κάτι άλλα καλόπαιδα της πιάτσας. Γιατί το υλικό δεν δόθηκε στη δημοσιότητα; Κι αυτό είναι ένα μυστήριο.
Πάντως ευθύνη δεν φέρει η δίωξη ναρκωτικών με αστυνομικούς ορκισμένους διώκτες. Άλλοι φέρουν. Που απαγόρευσαν την προβολή του υλικού. Εκτός εαν δεν ήταν αξιοποιήσιμο. Γιατί όμως δεν ήταν αξιοποιήσιμο; Μήπως γιατί εκεί σύχναζαν μεγάλα κεφάλια που δεν έπρεπε να βγει η μούρη τους στα blogs;

Σχόλιο Aigio.org

Χρήση και διακίνηση ναρκωτικών γίνεται και σε συγκεκριμένο μπαρ παραλίας του Δήμου Συμπολιτείας. Ο επιχειρηματίας είναι γνωστός για τις τακτικές μάρκετινγκ που εφαρμόζει στο συγκεκριμένο ζήτημα και έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν στην κατάσταση που επικρατεί στα μαγαζιά που διατηρεί.

Το θέμα είναι όμως ότι η ασφάλεια Αιγίου δεν φαίνεται να δραστηριοποιείται είτε γιατί δεν γνωρίζει είτε γιατί δεν θέλει είτε γιατί δεν μπορεί.

Mαλλον την λύση θα την δώσει η Διώξη ναρκωτικών της Αθήνας γιατί οι δικοί μας δεν είναι ικανοί για τέτοιες επιχειρήσεις. Μόνο για την σύλληψη χρηστών που στην συνέχεια προσπαθούν να τους παρουσιάσουν για εμπόρους. Μέχρι εκεί φτάνουν οι ικανότητες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: