21.7.09

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Ο επί τρεις συνεχόμενες τετραετίες δήμαρχος Συμπολιτείας Δημήτρης Καλογερόπουλος είναι γνωστός για τα συντριπτικά ποσοστά εκλογής του αλλά και για τα τα δεκάδες έργα καλλωπισμού του δήμου του ανάμεσα σε αυτά πλατείες, πεζοδρόμια, γήπεδα τένις ( 12,5 ευρώ η πρώτη ώρα), δενδροφύτευσεις, ασφαλτοστρώσεις κλπ.


Όλα τα παραπάνω έργα όμως δεν είναι δυνατόν να καλύψουν απολύτως αναγκαία έργα υποδομής τα οποία απουσιάζουν με ολέθριες συνέπειες για την ανάπτυξη της περιοχής. Μιας περιοχής που έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις προσέλκυσης τουριστών και σε τελική ανάλυση καθιέρωσης της ως τουριστικό προορισμό υψηλών αξιώσεων.


Με την ανεύθυνη πολιτική στάση του νυν δήμαρχου η οποία όλα αυτά τα χρόνια στηρίζεται στην προσπάθεια τήρησης πολιτικών ισορροπιών θυσιάζοντας τα συμφέροντα μιας ολόκληρης περιοχής και των κατοίκων της στον βωμό μικροκομματικών εξυπηρετήσεων φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.


Η παντελής έλλειψη αποχετευτικού δικτύου από την περιοχή θα αποτελέσει μάλλον και την ταφόπλακα των όποιων αναπτυξιακών δυνατοτήτων απομένουν εάν κάποιος δεν πάρει δραστικές και άμεσες αποφάσεις. Δεκάδες κάτοικοι, παραθεριστές, περαστικοί από την περιοχή και επιχειρηματίες έγιναν μάρτυρες τις τελευταίες ημέρες ενός αποκρουστικού θεάματος.


Κηλίδες έκτασης μερικών δεκάδων τετραγωνικών μέτρων αποτελούμενων από βοθρολύματα προερχόμενα από τους βόθρους κατοικιών και κυρίως καταστημάτων, έκαναν την εμφάνιση τους μέρα μεσημέρι και σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές περιπτώσεις την ώρα που κολυμπούσαν στην θάλασσα οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι και δεκάδες άλλος κόσμος.


Αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό το απερίγραπτο χάλι είναι ο δήμαρχος γιατί παρότι γνωρίζει την κατάσταση η οποία επικρατεί όχι μόνο σιωπά αλλά ούτε επεμβαίνει για να προστατέψει την δημόσια υγεία. Μέχρι που βγήκαν όλες οι ακαθαρσίες στην επιφάνεια και τώρα όλοι τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Ενδεικτικό της αδράνειας του δημάρχου είναι ότι ενώ έχει στα χέρια του έγγραφο το οποίο αναφέρει επακριβώς ποια καταστήματα και με τι συχνότητα εκκενώνουν τους βόθρους τους προφανώς από πολιτική υστεροβουλία δεν έχει επέμβει. Με άλλα λόγια αντι να εκτελέσει τα καθήκοντα του πετάει το μπαλάκι στους δημότες του από φόβο μήπως χάσει καμιά ψήφο.


Στο συγκεκριμένο έγγραφο αναφέρεται επιχειρηματίας που έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία εκκένωσης βόθρων του δήμου 85 φορές, άλλος 45 και άλλος 55. Στον αντίποδα υπάρχει επιχείρηση στην Αβυθο που με δυναμικότητα εξυπηρέτησης χιλίων ατόμων καθημερινά δεν έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία του δήμου ούτε μια φορά!!!!! Ύστερα από ρεπορτάζ που έκανε το Aigio.org με μεγάλη λύπη μας ανακαλύψαμε ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας αδειάζει τον βόθρο της επιχείρησης συγκεκριμένες νυχτερινές ώρες μέσα στην θάλασσα. Εκεί όπου την επόμενη ημέρα θα πάμε όλοι μας για μπάνιο. Έτερος επιχειρηματίας που έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία του δήμου 8 φορές αδειάζει τον βόθρο της επιχείρησής του σε παρακείμενο μισθωμένο οικόπεδο το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από τη παραλία.


Εσείς κύριε δήμαρχε Συμπολιτείας Δημήτριε Καλογερόπουλε δεν τα γνωρίζετε όλα αυτά η περιμένατε εμάς από το Αίγιο να σας τα γνωστοποιήσουμε?????


Φυσικά και τα γνωρίζετε αφού έχετε στα χέρια σας και το προαναφερόμενο έγγραφο αλλά η ανεπάρκεια σας, η πολιτική κουτοπονηρία και η μοναδική έννοια που έχετε να εξασφαλίσετε την πολιτική σας επιβίωση ύστερα και από την απόρριψη των συντρόφων σας για κάθοδο σας στο Αίγιο δεν σας αφήνουν να πράξετε τα δέοντα.


Κατά τα άλλα οι παραλίες του δήμου Συμπολιτείας που τυχαίνει να είναι από τις πιο ακατάλληλες με τα σημερινά δεδομένα παραχωρούνται παρανόμως στους ιδιώτες προς εκμετάλλευση με ένα από τα πιο ακριβά ενοίκια της Ελλάδας ανα τετραγωνικό που ανέρχεται στα 60 ευρώ.


Στο συγκεκριμένο μάλιστα ζήτημα ο δήμαρχος Συμπολιτείας επέδειξε ανευθυνότητα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του καθώς ενώ είχε διαθέσιμα διακόσια εκατομμύρια δραχμές για την μελέτη και κατασκευή αποχετευτικού δικτύου άφησε τα κονδύλια να επιστραφούν στο κεντρικό λογιστήριο του Κράτους με το σκεπτικό ότι ο βιολογικός καθαρισμός Αιγίου είναι παράνομος αρα αργά η γρήγορα θα σταματούσε η λειτουργία του.


Έτσι κυρίες και κύριοι αντιλαμβάνεται ο κύριος Καλογερόπουλος την άσκηση των καθηκόντων του..Κρύβουμε τα σοβαρά προβλήματα κάτω από το χαλί και ωραιοποιούμε πράγματα και καταστάσεις με έργα βιτρίνας.


Τι θα γίνει όμως τώρα που τα σκατά βγήκαν στην επιφάνεια και κινδυνεύουμε να πνιγούμε;;


Aigio.org

6 σχόλια:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΚΟΛΗΣ είπε...

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΑΣ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΞΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΠΟ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ 'ΑΚΟΛΗΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΕ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΟΜΠΥ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ,ΧΟΜΠΥ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 'Η ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ,ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2010 Η ΑΚΟΛΗ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ ΛΟΓΓΟΣ......!!!ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ...ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...!!
ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ...ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΗ,ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ , ΛΟΓΓΟ...ΕΛΕΟΣ...!! ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΧΤΕΙ...ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΘΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ...ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ....!!

Ανώνυμος είπε...

Υπερβολικό μου φαίνεται κι εμένα το δημοσίευμα. Να υπενθυμίσω ότι πριν από λίγα χρόνια θυμάμαι το βοθρατζίδικο να αδειάζει στην Αλυκή...δίπλα από τις γραμμές...και τους γλάρους να μαζεύονται στα 100 μέτρα μέσα στη θάλασσα. Κι όμως τώρα η Αλυκή είναι πράγματι καθαρή.
Η γαλάζια σημαία εμένα δε μου λέει τίποτα. Δηλαδή πέρυσι που είχαν γαλάζια σημαία τα Σελιανίτικα, δεν είχαν πρόβλημα οι βόθροι; Ιστορίες...
Από κει και πέρα...και με το σύλλογο διαφωνώ, γράφουν και με κεφαλαία και είναι δυσανάγνωστα. Παιδιά, αντί να κάνετε επισημάνσεις στο φόρουμ, καλύτερα θα ήταν να παλεύατε για την κατασκευλη του αποχετευτικού...Δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιείται ακόμα βόθρους...Για την εξασφαλισμένη χρηματοδότηση δεν θα το σχολιάσω...πρέπει να είναι κανείς πολύ ρομαντικός για να το πιστεύει...να επισημάνω ότι το ΕΣΠΑ τελειώνει το 2013...τελειώνετε...
Τέλος, δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι κάποιος ρίχνει τα βοθρολύματα στη θάλασσα...ατά είναι παραμύθια. Αυτό που είναι όμως γεγονός, είναι ότι αν ο βόθρος δεν είναι απόλυτα στεγανός, τα βοθρολύματα πάνε μόνα τους...δεν θέλουν βοήθεια. Είναι υποχρέωση κοινωνική, αν όχι επαγγελματική, του καθενός να φροντίσει να κατασκευάσει το βόθρο του σύμφωνα με τις προδιαγραφές...

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΙΓΙΟΥ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΚΟΛΗΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Η ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ Α ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΧΙΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΧΙΛΗΣΕΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΟΙΛΟΤΗΜΗΘΕΙ Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΣ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.

εκκενώσεις βόθρων είπε...

Πάντως η ιστορία με τις γαλάζιες σημαίες έχει πολύ πλάκα, και δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη περιοχή που δεν γνωρίζω, αλλά σε άλλες, που δίπλα στις σημαίες τρέχουν τα βοθρολύματα.

Εκκενώσεις βόθρων Ελλάδας είπε...

Είναι αλήθεια ότι τα δείγματα κάποιες φορές τα πέρνουν πολύ πριν ξεκινήση η καλοκαιρινή σεζόν, και μετά βλέπουμε να διοχετεύονται βόθροι δίπλα στις γαλάζιες σημαίες.