31.7.09

ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ.. ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Με την ενεργό συμμετοχή του στο κύκλωμα προστασίας νυχτερινών καταστημάτων της Πάτρας, που δρούσε στην γειτονική πόλη υπό την επίβλεψη του δολοφονηθέντα Α. Παΐζη, έκανε τα πρώτα του βήματα σπάζοντας κεφάλια και φροντίζοντας πάντα με αυτόν τον τρόπο να τηρείται η τάξη εντός των νυχτερινών μαγαζιών σε συνδυασμό με άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Σύντομα όμως συνειδητοποίησε ότι ο κανόνας που θέλει τους εμπλεκόμενους σε αυτές τις δουλειές να καταλήγουν είτε στο χώμα είτε στην φυλακή είναι απαράβατος. Έτσι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να δραστηριοποιηθεί ανεπιτυχώς επαγγελματικά σε άλλους τομείς σωρεύοντας χρέη τα οποία παραμένουν απλήρωτα μέχρι σήμερα.

Ύστερα από την ανεπιτυχή επαγγελματική του πορεία το επόμενο βήμα ήταν η ενασχόλησή του με τα κοινά και η εκλογή του ως δημοτικού συμβούλου στην 5η θέση. Μια επιτυχία που ξένισε τουλάχιστον αυτούς που γνώριζαν τις προηγούμενες επαγγελματικές ενασχολήσεις του.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο σημείο ένας πρώην προστάτης νυχτερινών μαγαζιών να είναι ο επίσημος εκφραστής της πολιτιστικής ζωής του δήμου Αιγίου. Ευθύνες για την έκπτωση αξιών σε τόσο σημαντικό βαθμό εκτός από τον δήμαρχο Αιγίου του οποίου το συγκεκριμένο άτομο ήταν προσωπική επιλογή για την θέση του προέδρου της ΔΕΠΑΑ, φέρει και μερίδα δημοσιογράφων του τοπικού τύπου οι οποίοι αβασάνιστα προβάλλουν άτομα και δραστηριότητες χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τους το παρελθόν συγκεκριμένων προσώπων το οποίο είτε αγνοούν είτε σκόπιμα αποκρύπτουν.

Ακόμα μια ενδιαφέρουσα διάσταση του όλου θέματος αποτελεί η πληροφορία ότι σύντομα πρόκειται να διενεργηθεί έλεγχος στην ΔΕΠΑΑ ύστερα από καταγγελίες για έκδοση εικονικών τιμολογίων στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ).

Aigio.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: