5.8.09

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ?Για τους αιρετούς, τους επιχειρηματίες και τους δημοσιογράφους που έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να ερμηνεύουν και να φέρνουν στα μέτρα τους τους νόμους του Κράτους και τις αποφάσεις αρμόδιων υπηρεσιών τους ενημερώνουμε ότι πλανώνται πλάνην οικτρά.

Δυστυχώς για όλους τους παραπάνω που νομίζουν ότι θα παραπλανήσουν τους Αιγιώτες είτε θέτοντας ψευτοδιλήμματα είτε πουλώντας εκδούλευση στους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους οι νόμοι του Κράτους είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ.

Το κομμάτι της παραλίας που κάποιοι θέλουν να παραμείνει έξω από την ισχύ των νόμων του ελληνικού Κράτους έχει χαρακτηριστεί ως πράσινη ζώνη από το 1975 με την υπ' αριθμ 10.537/5-12-1975 απόφαση του Νομάρχη Αχαΐας και το 290/30-12-1975 ΦΕΚ. Ο νόμος θα εφαρμοστεί όπως εφαρμόστηκε στην παραλία των Βραχνεικων και του Ρίου χωρίς να επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να παει σπίτι του η να επιλέξει άλλη περιοχή προς επιχειρηματική δραστηριοποίηση. Δεν μπορεί η παραλία να γίνεται αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης η αύξησης των εσόδων κάποιων δημοσιογραφίσκων.

Ακόμα να καταλάβεις κύριε δήμαρχε ότι όσο γρηγορότερα κλείσει αυτό το μέτωπο τόσο το καλύτερο για όλους ?? Δεν καταλαβαίνεις ότι τα μέτωπα που έχεις ανοιχτά είναι αρκετά ώστε να σου στοιχίσουν την επανεκλογή σου?? Τόσο βαθιά νυχτωμένος είσαι??

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"V for VEDETA"
simfono oti einai ola paranoma alla ekei prin apo merika hronia eihe fidia k pontikia!!!!imastan i monadiki paraliaki poli horis zoi sthn paralia!!!!kapoioi prepei na paroun poli sovares apofaseis!!!!

Ανώνυμος είπε...

ma den eipe kaneis na stamathsei h apaptyksh. na proxorhsei me sygekrimenous orous kai kanones. opos sto rio as poume.