12.9.09

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Κατά καιρούς έχουμε διαφωνήσει κάθετα με τις θέσεις κυβερνητικών και μη βουλευτών οι οποίοι θεωρούμε ότι στην πλειοψηφία τους δεν υπηρετούν στο βαθμό που πρέπει τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη. Παρόλα αυτά θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία όχι μόνο στους ήδη εκλεγμένους βουλευτές αλλά και σε αυτούς που εισέρχονται για πρώτη φορά στην εκλογική μάχη να προβάλλουν τις θέσεις τους και τις απόψεις τους διαδικτυακά σε ένα ευρύτερο και νεανικότερο κοινό εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Λαμβάνουμε αυτή την πρωτοβουλία όχι μόνο για να τους απαλλάξουμε από την οικονομική εκμετάλλευση που πρόκειται να υποστούν από τα γνωστά αρπακτικά εκδότες αλλά κυρίως για να τους φέρουμε σε επαφή με ένα νεανικότερο κοινό που έχει επιλέξει να ενημερώνεται από τα μπλογκς. Αυτού του είδους η επικοινωνία πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει μοναδικό εφόδιο για την μετέπειτα πορεία τους στην Βουλή όλων των Ελλήνων.

Για λόγους τάξης θα γίνονται δεκτές μέχρι 6 αναρτήσεις από κάθε υποψήφιο βουλευτή όλων των κομμάτων. Αυτονόητο είναι ότι τα σχόλια στις εν λόγω αναρτήσεις θα παραμένουν ανοικτά χωρίς να επιτρέπονται υβριστικά σχόλια. Η ροή επίσης των αναρτήσεων του Aigio.org θα συνεχιστεί κανονικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα κείμενα τους προς ανάρτηση στο

AigioCity@gmai.com

Aigio.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: