22.9.09

ΘΙΑΣΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ

Διάτρητο κατά τη γνώμη μας το πόρισμα για τις αίτιες κατάρρευσης της ανάπλασης. Ενός έργου που έχει επισκευαστεί ήδη μια φορά και χρήζει άμεσης επισκευής για ακόμη μια φορά. Ένα έργο που έχει στοιχίσει μέχρι τώρα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και με την κατάρρευση του έχει φέρει στην επιφάνεια την πλήρη ανεπάρκεια των κατασκευαστών του αλλά και την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να το διαφυλάξει. Δαπανήθηκε δημόσιο χρήμα κύριοι για ένα έργο το οποίο είναι άχρηστο και για το οποίο ακόμα κανένας δεν έχει δώσει λογαριασμό για το που δαπανήθηκε 1,2 εκατομμύρια ευρώ και σε ποιες τσέπες πήγε.

Επειδή ακράδαντα πιστεύουμε ότι δυο τρεις δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν την δυνατότητα να εναντιωθούν στις βουλές των ανωτέρων τους αλλά και επιχειρηματιών που διαχειρίζονται εκατομμύρια θεωρούμε πως άμεσα πρέπει να επέμβει η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων και ο Ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης εάν θέλουμε πραγματικά να μάθουμε τι πραγματικά έχει συμβεί και που έχουν καταλήξει τα χρήματα όλων των πολιτών.

Εξάλλου η σημερινή δημοτική αρχή έχει αποδειχτεί κυριολεκτικά ανίκανη να διαχειριστεί δημόσιο και κοινοτικό χρήμα με διαφάνεια..Φανταστείτε ότι όταν ο ίδιος δήμαρχος φροντίζει να προμηθεύεται ο δήμος άνθη για διάφορες εκδηλώσεις από ένα και μοναδικό ανθοπωλείο τι συμβαίνει με έργα για τα οποία δαπανωνται εκατομμύρια.

Πέρα από ανίκανοι είστε και ύποπτοι κύριοι για συγκάλυψη και ίσως συμμετοχή σε πολύ σοβαρά οικονομικά εγκλήματα..Πρόκειται πλέον για δημοτική αρχή γελοίων και ηλιθίων αφού νομίζουν ότι με τέτοια πορίσματα θα ρίξουν στάχτη στα μάτια των Αιγιωτων.

Aigio.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: