12.9.09

ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΕ

Ξεπουλάει μαθαίνουμε ο βασικός μέτοχος της Σύνθεσης ΑΕ ότι εμπόρευμα έχει απομείνει στις αποθήκες της εταιρείας του. Η γκάμα των προϊόντων ξεκινάει από φωτογραφικές μηχανές και έπιπλα γραφείου και φτάνει μέχρι τα επαγγελματικά οχήματα της εν λόγω εταιρείας.


Φυσικά οι πωλήσεις γίνονται σε εξευτελιστικές τιμές και χωρίς την έκδοση οποιουδήποτε παραστατικού από αποθήκη ιδιοκτησίας του επί της οδού Κορίνθου.


Ενώ οι πιστωτές και πρώην εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι ο "κύριος" Αγγελόπουλος φαίνεται ότι επέλεξε την καταλληλότερη χρονική στιγμή για την υλοποίηση του εν λόγω εγχειρήματος που οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους είναι πλήρως αδρανοποιημένοι λόγω των εκλογών.


Υστέρα και από αυτό μάλλον οι εφημεριδαδες που λίγο πριν την οικονομική του πτώση τον χαρακτήριζαν οικονομική διάνοια θα πρέπει να του προσάψουν άλλο χαρακτηρισμό..Αυτόν του λαμογιου.


Aigio.org

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εντάξει ρε sleeper. το καταλάβαμε πως έχεις κατευθυνόμενα πυρά! αν ήσουν αμερόληπτος θα έγραφες και για άλλους (όχι πως δεν έχεις δίκιο για τον συγκεκριμένο) αλλά καλύψου λίγο...

Sleeper είπε...

Απο τι ακριβως να καλυφθουμε;;

Εμεις απλα δημοσιευουμε γεγονοτα για τα οποια μας ενημερωνουν αναγνωστες σαν και εσενα μεσω e-mail.

Εστειλες μηπως ποτε καποιο κειμενο η σχετικη πληροφορηση και δεν το δημοσιευσαμε;