12.12.09

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Ενώ κάποιοι πραγματικοί δημοσιογράφοι φέρνουν στην επιφάνεια στοιχεία για το μεγαλύτερο τοκογλυφικό κύκλωμα που έχει καταπνίξει τον οικονομικό ιστό του νησιού της Κέρκυρας, στην πόλη μας τρέχουν να υπερασπιστούν αιρετούς οι οποίοι θεωρούν ότι το οποιοδήποτε δημοτικό αξίωμα τους θέτει αυτομάτως υπεράνω των νόμων.

Όταν κύριοι δημοσιογράφοι προστρεχεται να υπερασπιστείτε τους συναγωνιστές σας, κάτι το οποίο είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας, αυτομάτως τίθεται εν αμφιβόλω η οποιαδήποτε εναπομείνασα αξιοπιστία σας για δυο λόγους..

Πρώτον διότι όταν σπεύδετε να εκτιμήσετε την πνευματική δουλειά τρίτων προσώπων με το ποσό των 50-100 ευρώ ανα τεμάχιο, αυτομάτως τίθεται θέμα σύγκρισης με το προϊόν της δικής σας πνευματικής ιδιοκτησίας. Θα ήταν άκρως ενδιαφέρον για εμάς να μαθαίναμε τα όποια κριτήρια αξιολόγησης όχι μόνο της πνευματικής δουλειάς τρίτων αλλά και της δικής σας.

Δεύτερον και σημαντικότερον είναι ότι αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά το σοβαρό έλλειμμα δημοσιογραφικής αξιοπιστίας και πλήρους απουσίας ουσιαστικού ελέγχου των έργων και των ημερών του τέως αντιδημάρχου και ομοϊδεάτη σας. Πως είναι δυνατόν να ερευνήσετε σε βάθος και ανεπηρέαστος τα έργα και τις ημέρες του τέως αντιδήμαρχου όταν σπεύδετε να τον υπερασπιστείτε μη λαμβάνοντας υπόψιν σας τον αντίκτυπο που θα έχει μια καταδικαστική απόφαση στην δημοσιογραφική σας αξιοπιστία;

Δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο της πολιτικής ζωής και δημοσιογραφίας στο Αίγιο σήμερα. Αυτοί που έχουν αναλάβει να ενημερώνουν τους Αιγιώτες και να ελέγχουν τα πεπραγμένα των αιρετών μας, τρέχουν να υπερασπιστούν ο ένας τον άλλον σε ποινικές και αστικές υποθέσεις κατά πολιτών. Και μετά από όλα αυτά περιμένουν να τους πάρει ο κόσμος στα σοβαρά και τους μεν και τους δε.

Ψευτοεπαναστάτες, ψευτοπροοδευτικοί, ψευτοδιανοούμενοι  που φέρουν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για το κοινωνικό και οικονομικό χάλι που βρίσκεται σήμερα η ελληνική κοινωνία.

*Και κάτι ακόμα.. εσύ κύριε αντιδήμαρχε που διαχειρίστηκες τα έργα του δήμου την προηγούμενη τετραετία κάποια στιγμή θεωρούμε ότι θα ήταν φρόνιμο να δώσεις στη δημοσιότητα στοιχεία για την οικονομική σου κατάσταση πριν αναλάβεις καθήκοντα αλλά και αμέσως μετά..Έτσι για να κλείσουν ορισμένα στόματα και να μην λένε κακοήθειες..

**Εσύ κύριε δημοσιογράφε πριν αναφερθείς στην υποτιθέμενη φινλανδη υπουργό υγείας κανε ένα γκουγκλ σερτς και μην παρασύρεσαι...

Aigio.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: