14.12.09

Το «αριστερό» καλσόν του Μητσοτακισμού

Ο Μητσοτακισμός είναι τάση, όπως είπε και ο Κυριάκος με το γουρλωμένο βλέμμα μετά την πιο μεγάλη νύχτα της Αγίας Οικογένειας. Είναι δε ρεύμα τριφασικό, φτηνό και μεγάλης απόδοσης την νύχτα, όταν η φύσις ησυχάζει. Όμως, όμως τι πάθανε οι άνθρωποι και κυρίως το κορίτσι με τα ευαίσθητα αυτάκια!

Απλό, πιστέψανε στα ίδια τα ψέματα τους. Αυτοπαραμυθιαστήκανε τόσο πολύ που κλειστήκανε χαρωποί στην εικονική τους πραγματικότητα και το βράδυ της 29/11, που είναι πια για το μητσοτακαίϊκο η δικιά τους 11/9, ξυπνήσανε απότομα.

Έβλεπε το κορίτσι την Όλγα στο γυαλί να λέει το όνομα του Σαμαρά με βδελυγμία και απονεκρωμένο μάγουλο (ξέρετε ότι το μπότοξ είναι στρατιωτικό δηλητήριο;), άκουγε το Γιαννάκη τον εκσφενδονιστή φιαλιδίων ύδατος να λέει τα πέτσινα γκάλοπ, ε, στο τέλος το ‘χαψε.

Μεταξύ τους τα λέγανε, μεταξύ τους τα κανονίζανε, στο τέλος πιστέψανε την ίδια τους την προπαγάνδα. Και μετά ήρθε ο Λαός, ο μπαμπέσης και με δυο ευρώπουλα μπήκε στην δημόσια εγγραφή και μείνανε όλοι με τα μαχαιροπήρουνα ανά χείρας.

Πίκρα μεγάλη. Στην αρχή κάτσανε κάτω ζαλισμένοι από την βαριοπούλα που φάγανε κατακούτελα, μέχρι να ξεζαλιστούν, αφού για το θεαθήναι ρίξανε δηλώσεις ότι είναι απλά φανταράκια της παράταξης. Εν δυο, εκινήθης, γιατί εκινήθης ρε ζλαπ; Μεγάλες στιγμές στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού στην Κόρινθο.

Αφού λοιπόν μαζευτήκανε και κάνανε ταμείο, καθισμένοι στο κρεβατάκι μέχρι να περάσει η άτιμη ωτίτις, αρχίσανε τις προειδοποιητικές τζούφιες βολές. «Έχουμε το 40% των μετοχών της Ν.Δ.», είπε ο πατερούλης.

Απλές ή προνομιούχες, δεν μας είπε. Έτσι λοιπόν βλέπουν το κόμμα και την πολιτική, ως μπίζνα διεπόμενη από το εργαλείο του καπιταλισμού, τον νόμο περί Ανωνύμων Εταιρειών. Πρέπει λοιπόν η νέα ηγεσία να προχωρήσει σε μια βαρβάτη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ώστε οι κερδοσκόποι να πάνε στο 2%  και πολύ θα τους είναι.

Ο μητσοτακισμός όμως, αυτή η τάση σινιέ νεοφιλελεύθερου συνασπισμενοειδούς αποτέτοιου, έχει και το «αριστερό» καλσόν του. Όλη αυτή η ψευτοαριστερή χλαπάτσα από ανακυκλωμένους ρηγάδες κι αριστεριστές, όλη η ενδοτική τεμπελχανοειδής φάλαγγα που σέρνεται απ’ το Φίλιον στο Da Capo κι αντιστρόφως, όλη η πεφωτισμένη «διανόηση» που από το ’74 ως τώρα ρίχνει ιδεολογικές πορδές στον άνεμο, συστρατεύτηκαν, πάντα ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, ενάντια στον Αντώνη Σαμαρά και βεβαίως ψώνισαν και αυτοί ολίγον από σβέρκο.

Όλοι αυτοί που έχουν εγκαθιδρύσει στα Πανεπιστήμια, τα ΜΜΕ και στην «διανόηση» το απόλυτο τέλμα και την τραμπουκοειδή αγκύλωση της «αντιεθνικής» υστερίας, μαζί με προσοδοφόρα διαχείριση κονδυλίων, προγραμμάτων, κατανομή θέσεων στα ΜΜΕ κι επάνδρωση κατά πλειοψηφία των μηχανισμών των Αφεντικών, αφού λύσσαξαν από κάθε κατεύθυνση, έφαγαν κι αυτοί την πατσαβούρα του 51% στα «προοδευτικά» μούτρα τους.

Η συνάμενη και κουνάμενη  φάλαγγα της πολιτικής ορθότητας, αφού κόντεψε να πνιγεί στην χολή της από το σοκ του αποτελέσματος, άρχισε την αντεπίθεση. Τι να πουν, τι να πουν, αποφάσισαν να στοχεύσουν τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, στενό συνεργάτη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, του νικητή της 29/11, του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας (συγγνώμη για την επανάληψη αλλά είναι και μεγάλοι άνθρωποι), του ανθρώπου που με σχεδόν 11 μονάδες διαφορά πανελλαδικά, 20% διαφορά στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, κατέβασε τον γενικό διακόπτη της τάσης του Μητσοτακισμού.

Κάποιος «Πολύβιος Κανές», μάλλον ψευδώνυμο κάποιου κολωνακιώτη καθεστωτικού «αριστερού», έγραψε ένα χολερικό κομμάτι στο σημερινό “VETO”, όπου φτιάχνει έναν ανύπαρκτο Χρύσανθο Λαζαρίδη. Δεν ξέρουμε αν μετά την αγωγή των εκατομμυρίων από την Ντόρα, μετά το περίεργο εναντίον της λιβελλογράφημα, που μάλλον συμπαθή την έκανε, το “VETO” κάνει συμψηφισμούς.

Πάντως ο Χρύσανθος την δίνει στα νεύρα στο «αριστερό» καλσόν του μητσοτακισμού. Εκτός από το ότι τους έτρωγε τις γκόμενες τότε στο Ρήγα και στην Β΄ Πανελλαδική, είχε μια ΠΟΛΥ εκνευριστική πορεία. Μετά από ενάμιση μήνα στην Ασφάλεια και καμιά πενηντάρια μέρες στο ΕΑΤ ΕΣΑ, αφού είχε την γνωστή «περιποίηση» από τα μαντρόσκυλα του Ιωαννίδη, κατέληξε σε κώμα στην «Παμμακάριστο», όπου ξύπνησε δυο μέρες πριν από το προδοτικό πραξικόπημα κατά του Μακαρίου.

Η δε πορεία του στην συνέχεια κάνει την κρεμ ντε λα κρεμ της αριστεροφροσύνης να βγάζει σπυράκια. Κατ’ αρχήν δούλευε 2 και 3 δουλειές για να ζει την οικογένεια του και δεν υπήρξε κρατικοδίαιτος επαναστάτης του κώλου, ούτε καθεστωτικός διανοούμενος, σαν κάτι της Παντείου που κουνάνε τη γροθίτσα τους στον Αντώνη από την «Ελευθεροτυπία» και αλλού. Βασικά «βαράτε μας με άνιθο» που λέγανε παλιά κι οι μάγκες.

Ο Χρύσανθος, χαλκέντερος και δουλευταράς πόντιος, δεν διορίστηκε σε καμία τράπεζα και δεν περιέφερε τις πραγματικές αντιστασιακές του δάφνες  στα κομματικά και πανεπιστημιακά γραφεία, ώστε να γίνει κι αυτός μερισματούχος της Ανωνύμου Εταιρείας Ηρώων Πολυτεχνείου. Οι σπουδές και η δουλειά στην Αγγλία και στις Η.Π.Α. τον έκαναν πραγματικό ευρωπαϊστή και θεωρεί τον τυφλό αντιαμερικανισμό πολιτικό πολιτισμό των ηλιθίων. Οι μεταλλαγμένοι ρηγάδες και αριστεριστές που στελέχωσαν κοπαδιαστά το σύστημα, δεν του συγχωρούν την πορεία του κόντρα στο ρεύμα, ούτε τον αντικομφορμισμό του.

Κυρίως όμως δεν του συγχώρεσαν ότι με τα κείμενα του αποκαλύπτει το παρακμιακό πρόσωπο τους και δίνει μια πραγματικά άλλη οπτική για τα πράγματα, βαθιά ελληνική και σύγχρονη. Αυτοί παλιά θέλανε να κυκλώσουν τις πόλεις από την ύπαιθρο, βρίζανε το Κ.Κ.Ε., το μόνο που ξέρει από πραγματική ένοπλη εξέγερση, ως συμβιβασμένο και θέλανε να μας κάνουνε Αλβανία, Ρουμανία, Κίνα του Μάο και άλλα σύγχρονα και αναντάμ παπαντάμ επαναστατικά πράγματα. Όπως είναι γνωστό, όποιος τότε στην μεταπολίτευση δεν ήθελε να λέει ότι είναι δεξιός, που ήταν πολύ πασσέ άλλωστε στο Κολωνάκι και δεν άντεχε την μονομπλοκ πειθαρχία του Κ.Κ.Ε., ε, το ‘παιζε ανανεωτικός, μαοϊκός, τροτσκιστής και άλλα σούπερ επαναστατικά. Έτσι ήταν μέσα στη μόδα και βρίσκανε γκόμενα ακόμη κι οι παραπεταμένοι.

Διαβάστε το πόνημα του «Πολύβιου Κανέ» και μετά αναζητείστε στο διαδίκτυο τα ίδια τα κείμενα του Χρύσανθου και βγάλτε συμπέρασμα. Η ανάγνωση θα είναι αποκαλυπτική, αφού θα διαπιστώσετε ότι ο ψευδώνυμος αρθρογράφος απλώς ψεύδεται. Ο Λαζαρίδης δεν ήταν υποστηρικτής του Μιλόσεβιτς, έγραφε για τα δίκαια τα Σέρβων, δεν «σιχαίνεται» τον Ομπάμα, τον αναλύει με καθαρό μάτι και θετικά, δεν είναι αντιμερικανός, ούτε ρωσόπληκτος, είναι απλώς ένας Έλληνας χωρίς παρωπίδες, με καθαρό βλέμμα.

Πράγματι είναι από τους ιδρυτές του ΔΙΚΤΥΟΥ 21, από τις σοβαρές ομάδες σκέψης και παρέμβασης στον διακομματικό πατριωτικό χώρο. Όταν με αφορμή την υπόθεση Οτσαλάν το ΔΙΚΤΥΟ 21 δέχθηκε επίθεση από την σημίτεια καθεστωτική «αριστερά», το σωματείο και ορισμένα από τα μέλη του Δ.Σ. τους πήγανε μέχρι τέλους στα Δικαστήρια και τους κατέβασαν το βρακί ως τον αστράγαλο.

Διαβάστε στο διαδίκτυο την περίφημη δήλωση συγγνώμης του Μανόλη Βασιλάκη, όπου ομολογεί ότι τον έβαλαν να συκοφαντήσει και θα διασκεδάσετε. Πρόκειται κοινώς για πολιτικό και δικαστικό κλύσμα με γαρμπίλι οδοποιΐας.
Ύστερα δείτε σε όλα τα ζητήματα που θίγει ο «Πολύβιος» παραληρώντας κατά του Χρύσανθου Λαζαρίδη με στόχο τον Αντώνη Σαμαρά, ποιοι ήταν οι πουτάνες των αμερικανών, ποιοι επέχαιραν που οι Κοσσοβάροι ναρκέμποροι και νταβαντζήδες απέκτησαν κράτος, ποιοι πανηγύριζαν για τους βομβαρδισμούς σε βάρος του σερβικού λαού και αβαντάριζαν τους σκοπιανούς παλαιοναζί απογόνους του Μιχαήλοφ και τους ισλαμοφασίστες του εγκληματία πολέμου Αλίγια Ιζετμπέκοβιτς.

Δείτε ποιοι χάρηκαν όταν ο Σημίτης έκανε την χώρα διεθνή «ρουφιάνο». Δείτε επίσης ποιοι προβοκάριζαν στα μαϊμού «Δεκεμβριανά» την κουκουλοφόρα αλητεία. Δείτε ακόμη ποιοι με ίδια χολή και μίσος έβριζαν τον Τάσσο Παπαδόπουλο κι ευθυγραμμίζονταν με τις Πρεσβείες Η.Π.Α., Βρετανίας και Τουρκίας, στο Σχέδιο Ανάν. Η καθεστωτική «αριστερά» όταν κρινόταν το σχέδιο επιθυμούσε διακαώς τον ίδιο στόχο με την Χούντα του Ιωαννίδη: την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ό,τι ήθελε η ισοβίτισσα «αρσακειάδα» του Κορυδαλλού, θέλανε το 2004 και οι ψευτοαριστεροί κουλτουριαραίοι Λαλάκηδες. Πιθανώς ο Λαζαρίδης, όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων ανά την γη να έχει όντως πνευματική δυσπεψία, να μην χωνεύει με τίποτα νεοταξίτικες λύσεις για την Πατρίδα.

Σίγουρα πάντως ο «Πολύβιος» και τα κολλητάρια του τις καταπίνουν αμάσητες.
Η διαπίστωση είναι μία: συγγνώμη μαντάμ, αλλά το «αριστερό» καλσόν σας σκίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: