26.12.09

Κόψτε τις μαλακίες, τώρα!

Από τον Ααρών Λαυρεντίου

Κόψτε τις μαλακίες, τώρα!

Κύριε πρωθυπουργέ η Κρατική Τηλεόραση και ο ΟΠΑΠ, είναι άνδρα συμμοριών (ακόμη και παιδόφιλους διαθέτει η Κρατική Τηλεόραση), διαφθοράς, παρακμής, διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, χλευασμού της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών.

Η εξυγίανσή τους απαιτεί τόλμη, αποφασιστικότητα, εργατικότητα, αντανακλαστικά.
Δεν γνωρίζουμε αν διαθέτει αυτά τα προσόντα ο Παύλος Γερουλάνος.

Οι ως τώρα κινήσεις του, μας δημιουργούν ερωτηματικά, με πιο προκλητική τη δήλωσή του, οτι οι μισθοί των κηφήνων της Κρατικής Τηλεόρασης είναι προσωπικά δεδομένα.

Μεγάλη παπαριά, είπες Παύλο μου.

Απ αυτή την άποψη, είναι προτιμότερο να φωτογραφίζεσαι, παρά να μιλάς. Είναι προτιμότερο να σου αγοράσουμε ενα Gulfstream V, να τριγυρνάς στον πλανήτη για να διαφημίζεις την Ελλάδα μας. Σε κάποια απο τα ταξίδια μπορείς να παίρνεις και την Αντζελα μαζί σου.

Επειδή είσαι ωραίο παληκάρι η επένδυσή μας, θα πιάσει τόπο και θα πλακώσουν τουρίστες με υψηλά βαλάντια, ώστε απο τα έσοδα του Τουρισμού να πληρώνουμε τους (τα μισθά) Παναγόπουλους, τους Καλημέρηδες, τους Λυριτζήδες και τους υπόλοιπους προνομιούχους του συστήματος Ρουσόπουλου, Σιούφα και λοιπών αμοραλιστών της εξουσίας, που τους επέβαλλαν στη σκιά ενός ακυρωμένου -απο την περίοδο των υποκλοπών-πρωθυπουργού.

Και γαμώ τα προσωπικά μας δεδομένα, αγαπητέ Παύλο Γερουλάνε.
Δεν μας λες ρε μπαγάσα, ποιος μαλάκας σκέφτηκε να ζητήσει 800 ευρώ τέλη κυκλοφορίας, απο φτωχούς συνταξιούχους που διαθέτουν παλιές σακαράκες, για να βγάζουν τη γριά βόλτα ως το Καβούρι, οπως στις παλιές ελληνικές ταινίες; Δεν σε αφορά εσένα το θέμα, αλλά αυτή η έμπνευση των τελών κυκλοφορίας είναι ισοδύναμη της δικής σου παπαριάς, για τα προσωπικά δεδομένα των κηφήνων της Κρατικής Τηλεόρασης.

Γνωρίζεις μήπως κε Γερουλάνε πόσους (αριθμό) χιλιάδες "εργαζόμενους", απασχολεί η Κρατική Τηλεόραση;
Γνωρίζεις πόσοι απ αυτούς τους κηφήνες, πατάνε έστω και μια φορά το μήνα, στο γραφείο τους, γαμώ τα προσωπικά μου δεδομένα;
Αυτά είναι βασικά πράγματα, που σαν αρμόδιος υπουργός οφείλεις να γνωρίζεις, γαμώ τα προσωπικά δεδομένα μου.

Σε λίγο αρχίζουν τα ακόμη πιο δύσκολα, αγαπητέ Παύλο. Και τα δύσκολα ονομάζονται ΟΠΑΠ. Εδω η Μαφία του ΟΠΑΠ, φροντίζει να κερδίζουν εκατομμύρια ευρώ απο το "Πάμε Στοίχημα", οι άνθρωποι του Σωκράτη Κόκκαλη. Το κατήγγειλε στη Βουλή, η Λιάνα Κανέλλη.
Ο επικεφαλής της Θύρας 7 φέρεται ότι έχει κερδίσει 5,7 εκ. ευρώ, ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της νύχτας. Ο στρατός του Σωκρατάκια, με απλά λόγια.
Κι ενω συμβαίνουν ολα αυτά, ο Χατζηεμμανουήλ, το golden boy, μιλώντας στην εφημερίδα "Κεφάλαιο" , ζήτησε απο τον διάδοχό του, να επεκτείνει τη σύμβαση ΟΠΑΠ-ΙΝΤΡΑΛΟΤ.
Θα θέλαμε να μας ενημερώσεις αγαπητέ Παύλο, εαν θα εξακολουθήσει ο ΟΠΑΠ να δίνει 9 εκατομμύρια ρεκλάμα στις εφημερίδες των εναπομείναντων νταβατζήδων και στους μεσάζοντες διαφημιστές.

Την ίδια στιγμή, αγαπητέ πρωθυπουργέ μου, μας προκαλεί απορίες το γεγονός οτι οι 128 Πασόκοι δεν ζήτησαν τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ που ακύρωσαν τον Καραμανλή, τον Μπαιρακαταράτο, τον φοβερό διώκτη των νταβατζήδων. Οι εγχώριοι νταβατζήδες σε συνεργασία με τους υπερατλαντικούς φίλους μας παρακολουθούσαν μεγάλο μέρος του πολιτικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας.

Σ αυτό το Εθνικό σκάνδαλο αγαπητέ πρωθυπουργέ, σε παρακαλώ να προσθέσεις και την "αυτοκτονία" με τρείς ναυτικούς κόμπους ενος νέου παιδιού, που το ίδιο βράδι είχε αγοράσει τρεις πάστες απο το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς του και ετοιμαζόταν για κάποια εκδρομή με τη κοπέλα του.

Σε παρακαλώ αγαπητέ Γιώργο, πες μας και τι γίνεται μ αυτό το πρόστιμο της Vodafone.
Το πλήρωσε η οχι η καλή εταιρία;

Θέλω ακόμη να σου μεταφέρω αγαπητέ Γιώργο, την δυσφορία ανθρώπων που μπορούν να έχουν άποψη, για την επιλογή των 13 Περιφερειαρχών, οι οποίοι είναι για γέλια-με δυο τρεις εξαιρέσεις. Οι περισσότεροι είναι για τα μπάζα και δεν ξέρουν απο ΕΣΠΑ. Μπουρδέλο θα τα κάνουν.

Η πρεμούρα τέλος του Μαξίμου, να διορίζει δεξιούς και δη ανθρώπους του Αλογοσκούφη, σε πόστα-κλειδιά, είναι ένα ακόμη ανεξήγητο βίτσιο του πρωθυπουργικού σου γραφείου.

Μέσα στις πολλές μαλακίες της κυβέρνησή σου, το Νομοσχέδιο για τους μετανάστες είναι στη σωστή κατεύθυνση-αρκεί να προσεχθούν κάποιες λεπτομέρειες που επεσήμανε και ο Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: