28.12.09

-Ρε Γιώργο, πόσο καραγκιόζης-τραχανοπλαγιάς, είναι ο εμπνευστής αυτών των τελών κυκλοφορίας;


Δηλαδή ρε Γιώργο, τι περιμένεις ακόμη να συμβεί για να πάρεις πίσω τη μαλακία με τα τέλη;
Δεν μπορείς να καταλάβεις οτι οι αγανακτισμένοι πολίτες βρίζουν απο το πρωί ως το βράδι το οικονομικό σου επιτελείο και ειδικότερα τον καραγκιόζη φωστήρα που εμπνεύστηκε σε ώρα πνευματικής σιέστας, το συγκεκριμένο αντίτιμο των τελών κυκλοφορίας.

Σε καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή, να πάρεις πίσω αυτά τα δυσβάσταχτα τέλη, που είναι άδικα για τους πολίτες και καταστρεπτικά για την κυβέρνησή σου. Δεν βλέπεις οτι σας μουτζώνει ολη η Ελλάδα;

Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα αυτά τα τέλη κυκλοφορίας και δείχνουν οτι κάποιοι στη κυβέρνηση τον παίζουν κανονικά.

Ακύρωσε τώρα το μέτρο και για όσους πλήρωσαν φρόντισε να συμψηφισθούν  μ αυτά της επόμενης χρονιάς, αν δεν μπορείς να δώσεις πίσω τα λεφτά στον κόσμο.

Εκτός κι αν τα τέλη ολων οσων διατηρούν παλιές σακαράκες τα πληρώσουν οι κηφήνες της Κρατικής τηλεόρασης που τα παντελονιάζουν χοντρά.

Κάνε κάτι κε Παπανδρέου, για τους ανίκανους, ανόητους, ανεγκέφαλους και εκτός πραγματικής ζωής, που έχεις μαζέψει στη κυβέρνησή σου.

Δεν βλέπεις οτι χιλιάδες άνθρωποι που είχαν ως μοναδική, ταπεινή διασκέδαση, το αυτοκίνητό τους, σπεύδουν να καταθέσουν τις πινακίδες τους;

Μήπως ζεις και συ σε καμιά γυάλα, πράγμα που δεν το πιστεύω;

Θ αφήσεις να σε πάρουν στο λαιμό τους οι ανόητοι σύμβουλοι επι των Οικονομικών;

Δεν υπάρχουν σχόλια: