31.1.10

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Στην πιο όμορφη πόλη του Κορινθιακού ,το Αίγιο, ζούσαν κάποτε έξυπνοι και  αξιοπρεπείς  άνθρωποι  με προβληματισμούς και ανησυχίες για τον τόπο τους .


Κατά καιρούς τους διοικούσαν άτομα με λιγότερες  ή περισσότερες ικανότητες  και όχι μόνο ( η ρεβάνς της Δεύτερης Κυριακής ήταν καθοριστικός παράγων) .


Ανάμεσα σε αυτούς που πέρασαν απο την Ανδρέου Λόντου  για να γίνουν κάδρο στον τοίχο  άφησε  τα ίχνη του (ούτε καν την υπογραφή του ) ο  τοσοδούλης  Απόστολος . 


Τόσο  μικρούλης  που δεν είχε ούτε φωνή να επιβληθεί  στην ομάδα του .Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να τους εμπνεύσει  η προσωπικότητα  και το όραμα του ανδρός . 


Κάθε μέρα που περνούσε  προσπαθούσε να αποδείξει πόσο ανίκανος ήταν και πόσο λάθος έκαναν όσοι τον στήριξαν . Τον  κέντρικό δρόμο της πόλης  τον έφτιαξε και τον χάλασε τρείς φορές  και ΄δρόμος δεν έγινε (παρήχθη έργο όμως) τα χιλιάδες ευρώπουλα έλειψαν και θα τα πληρώσετε εσείς καλά μου παιδάκια το 2050 .


Μια ανάπλαση ξεκίνησε στο μπαλκόνι του Κορινθιακού και δεν την αντεξαν ούτε τα δέντρα  (άρχισαν να ξαπλώνονται  απο τον βιασμό που υπέστησαν ) έμειναν τα απομεινάρια  να χλευάζουν τους φωστήρες  της δημ. αρχής. Ξήλωσαν  κάτι αποθήκες  στην παραλία  για να γίνει δήθεν ποδηλατοδρόμιο (πίστευαν πως θα έκανε την προπόνησή του  ο ΠΑΠ.-άλλωστε χρωστούσε την εκλογή του στα συντρόφια  του) . 


Αλλά το πιο τρομερό  και φοβερό επίτευγμα του τοσοδούλη  ήταν η αλλαγή ονοματοθεσίας .Κάποια νύχτα  (της νυχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει βέβαια) πήραν απόφαση να αλλάξουν το όνομα σε κάποιους δρόμους ,κεντρικούς και ιστορικούς βεβαίως .


Δεν θα κρίνω εγω βέβαια αν ο Σωτ.Λόντος ήταν τόσο μεγάλη ιστορική μορφή  ή αν προσέφερε στον τόπο του λιγότερο ή περισσότερο απο έναν δήμαρχο -τον Ν. ΚουνινΙωτη-ώστε να μετονομαστεί η οδός  ,εγω θα κρίνω  σαν πολίτης και δημότης  την  οργή και αγανάκτηση  των συμπολιτών που διαμένουν  στην συγκεκριμένη οδό .


Δεν τους ενημέρωσε κανένας δυο χρόνια τώρα  να τρέξουν (δεν είχαν καμία υποχρέωση ) να αλλάξουν  την δ/νση  σε όλα τους τα αποδεικτικά έγγραφα  σε τράπεζες και οργανισμούς, σε τιμολόγια ΔΕΚΟ  και  υπηρεσίες.


Ξύπνησαν  ένα πρωϊνό  και είδαν ανηρτημένες  τις νέες πινακίδες . Το ίδιο συνέβη και στην Διγελιωτίκων  και στην Κουλούρας και αλλού. 


Τι να πρωτοθυμηθεί  ο δημότης απο τα έργα και ημέρες  του  τοσοδούλη . 


Αλλά  τι να περιμένει κανείς απο μια τόσο μέτρια  δημοτική  ομάδα και μια τόσο μέτρια αντιπολίτευση  (δεν άκουσα  και δεν είδα καμία αντίδραση για τα έργα  και ημέρες αλλά ούτε και προτάσεις ).


Δεν πιστεύω οτι έχουμε ότι μας αξίζει .


Αξίζουμε σίγουρα τα καλλίτερα .


Το παραμύθι θα λέγεται στα παιδάκια του μέλλοντος προς αποφυγή αναλόγων λαθών και παραλείψεων . 


Επειδή   ΄ αρχή άνδρα δείκνυσι ΄ όσοι μνηστήρες  θέλουν  την καρδιά και το πορτοφόλι της Πηνελόπης (δημ. καρέκλας) θα πρέπει να προσέχουν απο εδώ και στο εξης  γιατί αρχισαν να ξυπνούν  οι ΄  ωραίοι  κοιμώμενοι   ΄της πόλης   και έρχεται και ο Καλλικράτης  τρομάρα μας . 


ΛΕΪΛΑΤΑ

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο μόνος που αξίζει είναι ο Δημήτρης Καλογερόπουλος Δήμαρχος Συμπολιτείας .
Ας τον στηρίξουμε να βοηθήσουμε το Αίγιο .

Ανώνυμος είπε...

Στον ανώνυμο που σχολίασε αναφέροντας όνομα "εν δύνάμει" υποψηφίου δημάρχου:
Αυτό κατάλαβες διαβάζοντας το κείμενο;

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ ΚΟΥΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ. ΤΑ ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ. ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΥΣΩΜΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΟΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.!!!

Sleeper είπε...

ΘΑ ΠΑΡΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

Sleeper είπε...

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ειδικά οι πολιτικοί άνδρες κρίνονται από τα έργα τους.


Ο Καλογερόπουλος πέρα από τις πλατείες και τα πεζοδρόμια φρόντισε με τη στάση του να καταδικάσει μια ολόκληρη περιοχή αντιπολιτευόμενος τη σύνδεση του δήμου Συμπολιτείας με τον βιολογικό καθαρισμό του Αιγίου χρησιμοποιώντας γελοίες δικαιολογίες τη στιγμή μάλιστα που υπήρχαν και τα ανάλογα κονδύλια διαθέσιμα.


Πως είναι δυνατόν να αναπτυχθεί μια τουριστική περιοχή όταν η απουσία αποχετευτικού δικτύου είναι κάτι παραπάνω από εμφανής;;


Για το σκάνδαλο της κατασκευής του δημαρχιακού μεγάρου και του περιβάλλοντα χώρου γιατί δεν μιλάει κανείς όταν μάλιστα χρειάστηκε να φτάσει στο Ελεγκτικό Συνέδριο η υπόθεση για να μπει ένα τέλος στην διασπάθιση δημοσίου χρήματος;;Για το σημερινό χάλι της κύριας εισόδου στην Αβυθο γιατί μέχρι και η αντιπολίτευση δεν βγάζει άχνα;; Δεν γνώριζαν τι έργα επρόκειτο να γίνουν εκεί;; Γιατί δαπανήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για ανάπλαση η οποία ξηλώθηκε μέσα σε λίγους μήνες;;

Αυτά και πολλά άλλα θα αναδείξουμε τις επόμενες εβδομάδες και μήνες καθώς η υπόθεση Καλογερόπουλου έχει μεγάλη ουρά...

Η καθαριότητα της πόλης του Αιγίου επί αντιδημαρχίας Λυριτζή είναι πλασματική καθώς πέραν του ότι την πληρώναμε και εξακολουθούμε να την πληρώνουμε 3000 ευρώ ημερησίως, βασιζόταν κατά κύριο λόγο στον περίφημο πακετοποιητη των απορριμμάτων τα οποία τώρα έχουν σχηματίσει ολόκληρο βουνό και δεν έχουμε τι να το κάνουμε.

Οπότε για ποια καθαριότητα μιλάμε;

ΑΙΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ.ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ -ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΟΙΑ- ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΡΙΝΕΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ 200Ε ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ? Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ?

Sleeper είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο "ΑΙΓΙΩΤΗΣ" ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ UNCUT ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πολίτης μιας πόλης που παρακολουθώ τα κοινά εδώ και σαράντα χρόνια,δεν μπορώ να κατανοήσω την εμπάθειά σου για τον σημερινό δήμαρχο.Επειδή γνωρίζω πολύ καλά τα γεγονότα ως έχουν και όχι όπως εσύ που διαστρέφεις την αλήθεια,πρέπει να σε ενημερώσω και κατ επέκταση όλους τους συμπολίτες μου τα εξής.
1ο.Ποιός βρε sleeper ξήλωσε τρεις φορές την Κ.Οικονόμου? Σου εκθέτω τα γεγονοτα.Η μελέτη γιαυτην έγινε από την προηγούμενη δημοτική αρχή από ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ.Ακουσον ανάπλαση πόλης από ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ,ο οποιος για να μετράει οικόπεδα ειναι πολύ καλός.Τιποτε παραπάνω.Εσύ όμως δεν το ξέρεις η κάνεις πως δεν το ξέρεις,προσπαθώντας να ρίξεις τη λάσπη σου.Η μελέτη λοιπόν που αναφέρθηκε,εφαρμοσθηκε πάλι απ'ο την προηημγουμενη δημοτική αρχή,με αποτέλεσμα μετά από δύο μηνες να υποστεί ζημιά.Στη συνέχεια η νέα δημ.αρχή επεσκεύασε το τμήμα αυτό,και ως όφειλε,συνέχισε το δεύτερο, πάντοτε, βασει της προυπάρχουσας μελέτης,που όπως γνωρίζεις δεν μπορεί να αλλάξει με τιποτε.'Εκτοτε δεν έγινε καμμία επέμβαση στο έργο.Που είναι λοιπόν το τρείς φορές?

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρώσω στο προηγούμενο σχολιο και να ενημερώσω τους ανθρώπους που παραπλανούνται από τον συκοφάντη που υπογράφειως 'ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ', οτι εαν δεν εφαρμοζόταν η μελέτη της ανάπλασης, θα χαναμε την χρηματοδότηση! Αυτό θέλατε? τελος πάντων συμπληρώνω τα εξής:
1.Η ανάπλΑση των Υψηλών Αλωνίων ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ και ξεκίνησε ο εργολάβος το έργο. Οπώς καλά γνωρίζεις συκοφάντη, όπως σε όλα τα δημόσια έργα , η ευθύνη του έργου βαραίνει τον εργολάβο που έχει ¨κερδίσει¨στην δημοπρασία την κατασκευή του έργου. Αλλα φυσικά δεν το ανέφερες πουθενά εσυ αυτό!!!! Γιατί άραγε????


2. Οι αποθήκες αγοράστηκαν από τη Νομαρχία Αχαίας και όχι από το Δήμο Αιγίου,με τα χρήματα των σεισμοπλήκτων του 1995, (τα οποία εδόθηκαν απο το νΠαπανδρέου τότε), προφανώς για να σώσουν την ΠΕΣ από την δύσκολη θέση στην οποία είχε επέλθει. Άρα ανηκουν στην Νομαρχία Αχάιας, Από όσα γνωρίζω αυτή η Δημοτική Αρχή προσπάθησε να αποκτήσει με ανταλλαγή τις αποθήκες, Όμως το ακίνητο που μπορούσε να προσφέρει οΔήμος Αιγίου ήταν πολύ μικρότερης αξίας από τις αποθήκες της Νομαρχίας και τελικά δεν έγινε τίποτα. Αυτή είναι η αλήθεια!!! Αλλωστε όποιος θέλει μπορει να μαθει περισσότερες λεπτομέρειες . Τόσο Απλά.-

3. Όσον αφορά την μετονομασία της Ανδρέου Λόντου, συκοφάντη σε πληροφορώ τα εξής:
Α.Άλλαξε η μισή οδός , και πήρε το όνομα ένος ανθρώπου ο οποίος είχε διατελέσει Δήμαρχος Αιγίου αΛΛΩΣΤΕ τον είχε επιλέξει ο κόσμος. Εγώ ξέρω ότι θα ακολουθήσει και οδός Αλέκου Μέγαρη και Λεωνίδα Σιαβελή. Εξξάλου οι μετονομασίες των οδών αποφασίσθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι από τον Δήμαρχο μας μόνο, ως φόρο τιμής στους ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στα κοινά της πόλης μας. Και αυτό σε πειράζει?? Τέτοια εμπάθεια??
4/5
Τώρα όμως αφου ο κόσμος ξέρει την αλήθεια, ( μπορείτε ανα πάσα στιγμή να τα διασταυρώσετε),θα ασχοληθώ μαζί σου!!! Καμιά φορά όταν διαβάζω τα ψέμματα που γράφεις , γίνομαι έξαλλος . Τις πιο πολλές φορές όμως σε λυπάμαι. Γιατί πιστεύω πραγματικά ότι είσαι ένας ψυχικά άρρωστος άνθρωπος, με τερατώδης εμμονέςκαι μυθοπλασίες σε πρόσωπα και σε αξίωματα. Όμως οι άνθρωποι τους οποίους υβρίζεις δεν σου χρωστάνε τίποτα. Για αυτό σου προτείνω να επισκεφθείς λίαν συντόμως κάποιον ειδικό να σε βοηθήσει. Αποκαλέις τοσοδούλη ένα άνθρωπο που το μεγαλείο του χρήζει κοινης παραδοχής από όλο τον κόσμο, κλέφτη έναν Δήμαρχο όπως τον Καλογερόπουλο που εκλέγεται με 70 %. Μα είμαστε εμείς όλοι οι βλάκες και εσύ ο έξυπνος? Τι να πώ ? Κατά τα άλλα θεωρώ ότι είσαι ένας πολύ δειλός άνθρωπος που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του , απλά γιατι φοβάται τις μηνύσεις και την κατακραυγή του κόσμου αν αποκαλυπτόταν ποτέ η ταυτότητα σου. Γιατί καποιος ο οποιός λέει την αλήθεια να μην την υπογραφει κιόλας???? Ποιος είναι ο τοσοδούλης τώρα? ???

5/5
Να κλείσω με μια ευχή: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ 3 ΩΡΕΣ ΔΡΟΜΟΣ. Ο ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΆΛΕΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ!!!

Sleeper είπε...

ΘΑ ΠΑΡΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;

Sleeper είπε...

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ "ΛΕΪΛΑΤΑ"

Sleeper είπε...

ΕΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ, ΤΑ 250,000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ "ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ" ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΞΥΝΕΙ ΠΑΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

Λελα Λαζαρακι είπε...

Είμαι πολύ ευτυχής που μόνο ΕΝΑΣ προσπάθησε να εξωραϊσει το ξεφτισμένο πρόσωπο της δημ.αρχής .Δυστυχώς ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση απο την κάλπη. Δεν είναι κακό αντίθετα είναι τιμητικό σε κάποιον να αναγνωρίζει τα λάθη του και να προσπαθεί να βελτιώνεται .Το άσχημο είναι να είναι κάποιος αμετανόητος και ξερόλας και ιδιαίτερα αν είναι ή το παιζει παράγοντας και σωτήρας .Μπουχτίσαμε απο ειδικούς ,παντογνώστες και πολιτικάντιδες μιας άλλης εποχής .¨Εχουμε ανάγκη απο οραματιστές ,δυναμικούς και αποφασιστικούς και όχι μέτριους και τοσοδούληδες .

Sleeper είπε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΕ E-MAIL.

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "COMMENTS" ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.

ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ

"Όνομα/Διεύθυνση URL"

ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΠΕΔΙΟ

"Διεύθυνση URL"

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΕΝΟ.

Δημότης Συμπολιτείας είπε...

Ποιος Καλογεροπουλος??Ας ΓΕΛΑΣΩ.Ο φιλος sleeper τα ειπε ολα.ΜΕΡΙΚΑ ΨΕΥΤΟ-ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ εγιναν το χαλακι για να κρυψει απο κατω τα ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.Δρομοι??Της ΠΛΑΚΑΣ.Αποχετευτικο??ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.Σκουπιδια??Τα "χωνει" πανω απο τα Σελιανιτικα και φυσικα συναινει στο ΕΓΚΛΗΜΑ Παπανικολου ( οποιος εχει παει στην περιοχη και εχει δει καταλαβαινει ).Αναπτυξη??ΜΗΔΕΝ.Υπηρεσιες??Τι ειναι αυτες??ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.Χαρισμα ο Καλογεροπουλος και η "παρειτσα" του στο Αιγιο.Ας ειναι καλα το 70% κοροιδα που τον ψηφιζουν καθε φορα.Ας ειναι καλα η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αντιπολιτευση μας ( πρεπει να κατεχουμε το πανελληνιο ρεκορ της ΜΗΔΑΜΙΝΗΣ αντιπολιτευσης ολα αυτα τα χρονια ).

ΜΑΤΙΝΑ είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 250.000 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ? ΙΣΧΥΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ 250.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ! ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ? ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

KOSTAS D. είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ!!!!!!!! Ε! ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!!! ΔΕ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!

Sleeper είπε...

@ ΜΑΤΙΝΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΤΩΝ 250.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΙ ΕΤΗΣΙΩΣ 250.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΟΥ.

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 24.9.09 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 29.12.09 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ.

ΤΟ ΕΑΝ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ Η ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ "ΚΛΕΙΣΤΑ" ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΑΠΑΝΩΝ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (250.000 Χ 3 + 300.000 ΓΙΑ ΤΟ 2010) ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ: ΠΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ 250.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ , ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
ΗΛΙΑΣ Κ.

Sleeper είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΑΠΑΝΑ 250.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤ' ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

ΕΣΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ;

ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΙΔΙΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ?????? ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
ΗΛΙΑΣ Κ.

Sleeper είπε...

ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΤΩΝ 250.000 ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΝΟΗΣΑΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ.

AIΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ? ΚΑΙ ΔΩΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ. ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΣ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΟΔΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ sleeper ΤΟΣΟΔΟΥΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ 250.000 ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ. ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΖΑΡΟΥΧΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.!!!

george είπε...

Αιγιωτη και σλιπερ που τα δημοσιεύεις σταματατε τη λασπη.απο τον προυπολογισμο του δημου ΚΩΔ.ΕΞΟΔΟΥ 006434.001.Δαπανες δημοσίων σχεσεων.Τελικα εγκριθεντα 100.000.ΠΛΗΡΩΘΕΝΤΑ 11.924,79. για το 2009,όλα για εκδηλώσεις του Δημου.Το ξεν.στη Ζαρουχλα εγινε το 2001 οταν δεν ηταν δημαρχος,δεν ειναι δικο του,αποκτηθηκε με δανεια και με προγραμμα επι ΠΑΣΟΚ πραγμα που αποδεικνύεται ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ.Και μη ξεχνας βρε ασοβαρε λασπολογε.οτι υπηρξε ενας εντιμος και πετυχημενος γιατρος για 35 χρονια.ε,αφου κατι αμορφωτοι, νεο
πλουτοι και κομπιναδοροι κάνουν ταξιδια στο εξωτερικο,εχουν mercedes,jeeps,ακίνητα που δεν ανταποκρινονται στο εισοδημα τους ,να μη πηγαινει και ο δημαρχος και πεντε ταξιδια ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ και οχι οπως πολλοι πειναλεοι στο παρελθον με χρηματα του δημου? Σε πληροφορω οτι ο Δημαρχος πληροφορηθηκε αυτα που γραφεις ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (πουστοποιηση,συκοφαντιες κλπ)προσφευγει ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ οπου εκει θα πεσει η μασκα σου και ενωπιος ενωπιω θα προσκομισεις ολα τα στοιχεια σου, οπως και εκεινος τα δικα του. Δε νομιζεις οτι, το να κηλιδωνεις και να σπηλωνεις υπολειψεις καλυπτομενος πισω απο την ανωνυμια ειναι ανεντιμο και ανανδρο? Αποκαλυψε ποιος εισαι και τοτε θα δεις.Δυστυχή,το να εχω ενα Βlog ανώνυμα και απο εκει να ριχνω ακαταπαυστως λασπη καταφερομενος εναντιον δικαιων και αδικων το θεωρεις εξυπναδα? ΑΔΥΝΑΜΙΑ ειναι και ΔΕΙΛΙΑ.Δεν πειραζει ο καλυτερος δικηγορος ετοιμαζεται για σενα για μηνυση και αγωγη.

ΤΣΟΥΧΤΡΑ είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ? Ο ΕΥΣΩΜΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΗΣΑΞΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΕ ΓΙΑΦΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΜΕ ΑΡΧΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΤΟ ΜΑΣΟΝΟ ΑΛΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΞΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ. ΓΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΛΩΝ.ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ.!!!

Sleeper είπε...

@ george

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΛΠ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΨΟΥΣ 3-3.500 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ Ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.

ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ Ο ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ...

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ...

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ...

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΜΕ ΨΕΥΤΟΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΑ.

Sleeper είπε...

@ ΤΣΟΥΧΤΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΟΥΣΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΓΟΥΣΑ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

george είπε...

καταρχην η αμοιβη του δημαρχου δεν ειναι αφορολογητη,ειναι αυτοτελως φορολογουμενη,που ξερεις τι ειναι αλλα η λασπη....Λοιπον μαθε οτι φορολογειται αδρα 1100 ευρω το μήνα.Όσον αφορα στα νουμερα,αυτα δεν ειναι ψευτοαναφορες ούτε τυχαια.Ειναι παρμενα μεσα απο το δημαρχειο,οπου μας εστειλες.Πηγαινε να τα παρεις και εσυ.Αλλα φοβουμενος μην αποκαλυφθεις οχι μονον δεν πας αλλα δεν αποδεχεσαι και τα νουμερα που σου γραφω.Ως γνωστον ο οποιοσδηποτε πολιτης ειναι δυνατον να τα εχει οταν τα ζητησει.Οφειλω να σε ενημερωσω οτι ο δημαρχος επισκεφθεις την αντισαγγελεα αιγιου, και ενημερωθηκε για τον τροπο αρσης της ανω νυμιας σου με εντολη της και καταθεσης μηνυσης και αγωγης εναντιον σου και τοτε θα κληθεις να αποδειξεις αυτα ολα τα οποια εχεις γραψει εσυ και οιαναγνωστες σου που δεχεσαι να δημοσιευσεις τα λιβελογραφηματα τους.Εστι δικης οφθαλμος ος τα πανθ ορα.Ερωτηθεις ο Δημαρχος γιατι δεν σου απαντα ειπε Σε ανωνυμους και δειλους λασπολογους δεν απαντω.Ας υπογραψει και θα τυχει απαντησεων.

Sleeper είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ...

ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ.