17.2.10

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ AIGIO.ORG

Σε ατυχές, σκόπιμο, μικροπρεπές και αναληθές σχόλιο αναγνώστριάς σας, το οποίο αναρτίσατε στις 16/2 με τίτλο  "Από Πολιτευτής  ...Καθηγητής" , εκτίθεται ανεπανόρθωτα η ίδια και συνάμα αποκαλύπτεται - αφού τυγχάνει δυστυχώς εκδότης εβδομαδιαίας εφημερίδας με οικογενειακές πλάτες- εμπαθής προς το πρόσωπό μου για λόγους που μόνο η ίδια γνωρίζει και η οποία θα' πρεπε να έχει οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες πολλές φορές από εμένα - ως πολιτικό πρόσωπο - για δεκάδες σχόλια, μειωτικά και συκοφαντικά (πλην όμως ανώνυμα ως προς το πρόσωπό μου λόγω θρασυδειλίας ) πάντα πικρόχολα που την χαρακτηρίζουν πάντα σαν άτομο. Αν ήταν δε μέλος κάποιας επίσημης Ένωσης  Συντακτών θα είχε περάσει την πόρτα του Πειθαρχικού ουκ ολίγες φορές για απόκρυψη ειδήσεων ακόμα και τροποποίηση Δελτίων Τύπου δημοσίων φορέων , από τα οποία όταν αναφέρεται το ονοματεπώνυμό μου - με την Πολιτική μου ιδιότητα - το αφαιρεί γα λόγους εμπάθειας και υπέρμετρης κακίας. Με το σχόλιό της αυτό, δυστυχώς δείχνει και την έλλειψη γνώσης ουσιωδών πραγμάτων, πέραν των αναφορών της σε προσωπικά μου δεδομένα...για τα οποία πραγματικά η δεσποινίς είναι βαθιά νυχτωμένη!

Ας ενημερωθεί λοιπόν τόσο η ίδια ως συντάκτρια και αποστολέας του σχολίου - όχι τυχαία όπως θα αντιληφθείτε αργότερα- αλλά και όσοι διάβασαν το κατάπτυστο κείμενό της, για τα εξής:
α) Ο Πολιτευτής δεν είναι ούτε αξίωμα, ούτε επάγγελμα για να μη συνάδει με μετέπειτα επαγγελματικούς ρόλους ή εργασιακής μορφής ασχολίες. Υποψήφιοι Βουλευτές σε όλα τα κόμματα πανελλαδικά σε κάθε μία εκλογική αναμέτρηση είναι χιλιάδες και οι οποίοι μετά το πέρας των εκλογών επιστρέφουν κανονικά  στις δουλειές τους, δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, εφόσον δεν εκλεγούν. Με δημοσιογράφους αλλά και Καθηγητές για παράδειγμα έχει συμβεί άπειρες φορές. Τι σημαίνει  δηλαδή  ότι ο δάσκαλος που θα κατέλθει για υποψήφιος βουλευτής δεν μπορεί να επιστρέψει στην αίθουσα  διδασκαλίας  επειδή είναι πολιτικός; Που τις βρήκε όλες αυτές τις "εξυπνάδες" η αναγνώστριά σας; Προφανώς δεν ξέρει της τις γίνεται ! (Σημειωτέον ας μάθει η δύσμοιρη εμπαθής νεαρά ...πως Επιλαχών Βουλευτής δεν αυτοπροσδιορίζομαι αλλά το αποφάσισαν οι πολίτες της Αχαΐας να με φέρουν ως Α΄αναπληρωματικό Βουλευτή Αχαΐας από τη Ν.Δ  και είναι η επίσημη αναφορά τόσο του Πρωτοδικείου όσο και των επίσημων εγγράφων της Βουλής των Ελλήνων). 

β) Ποτέ δεν φοίτησα σε Ιδιωτική Σχολή της Πάτρας για να λάβω χαρτί δημοσιογραφίας. Εκτίθεται η "δύσμοιρη" ! Οι σπουδές μου στη Δημοσιογραφία, την Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις ήσαν τριετής στην Αθήνα με εξιδείκευση μαλιστα  στα "Media" που πιστοποιούνται επίσημα από τον Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Όμιλο...και καθηγητές αρκετούς και τότε και σήμερα πολιτικούς. Λανθάνει πολλαπλώς η " ανώνυμη" συντάκτης!

γ) Η προϋπηρεσία μου από το 1993 έως και το 2004 στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Αχαΐας (Πελοπόννησο, Tele Time, Αντένα, Πρώτη κ.ά) όχι μόνο δεν κατακτιέται  εύκολα αλλά πιστοποιείται εργασιακά και ασφαλιστικά...αν ξέρει κάτι από αυτά η "έξυπνη" σχολιογράφος.

δ) Ποτέ δεν έπαψα να ασκώ δημοσιογραφικά καθήκοντα μετά το 2004. Αν παρακολουθούσε άνευ εμπάθειας, που την έχει τυφλώσει εδώ και χρόνια, την πορεία μου θα μάθαινε πως και τα έτη 2004-2007 στα Υπουργεία Τουρισμού και Υγείας και μετέπειτα τα έτη 2007-2009 στα Υπουργεία Τουρισμού και Παιδείας τα όποια πολιτικά μου καθήκοντα ήσαν συνυφασμένα με το δημοσιογραφικό αντικείμενο, την προβολή και την επικοινωνία, κάτι που προφανώς  εργασιακά, φορολογικά κ.ο.κ είναι αυταπόδεικτα. Κρίμα τόση αφέλεια !

ε) Ποτέ δεν έχω καταβάλει χρήματα σε κανέναν και για καμία μου καταδίκη μετά από δημοσίευμά μου στο παρελθόν. Ποτέ! Καλά θα κάνει δε η συντάκτης να παρακολουθήσει την εξέλιξη της υπόθεσης του "καρδιολόγου" στην ουσία της και θα καταλάβει τι εννοώ. Μάλλον είναι παντελώς ανενημέρωτη! Ας μάθει να ενημερώνεται καλύτερα και στη δημοσιογραφία...να υπερασπίζεται εγγράφως κάτι που πιστεύει ασχέτως δικαστικής εμπλοκής. Στο τέλος έρχεται η δικαίωση...
Μάλλον λοιπόν οι ιθύνοντες του Ι.Ε.Κ Αιγίου και του Ο.Ε.Ε.Κ (που γνωρίζω πολύ καλά από τη θητεία μου κοντά στον τ. Υπουργό Παιδείας) κακώς "εγκαλούνται" από την αποστολέα του σχολίου, αφού λειτούργησαν ανεπηρέαστα και καθαρά, η δε απόφασή μου να συμμετάσχω ως Εκπαιδευτής έχει να κάνει με το να μεταδώσω ό, τι καλύτερο και πολυτιμότερο σε νεότερους δημοσιογράφους που επέλεξαν την πόλη μας να καταρτιστούν κι όχι καλοδιαφημισμένες σχολές της Αθήνας, κάτι που εγώ στα παλιότερα χρόνια δεν είχα στον τόπο μου με τεράστιο οικογενειακό οικονομικό κόστος, που πάντα έμαθα να σέβομαι.

Δυστυχώς για την ίδια κι όχι για μένα (είναι θέμα της Διεύθυνσης του ΙΕΚ) η κακεντρεχής σχολιάστρια - όπως διαπίστωσα προσωπικά - είναι καταρτιζόμενη και πρέπει να παρακολουθήσει το μάθημα του "Ρεπορτάζ" που μου ανετέθη στο Τμήμα της....γι' αυτό άλλωστε και κόπτεται, ενοχλείται δε σφόδρα από την εκεί εκπαιδευτική μου ιδιότητα.  Εγώ δεν διακρίνω τους σπουδαστές ακόμα και σε τέτοιες κακόβουλες περιπτώσεις, ούτε βέβαια χαρίζω ή χαρίζομαι,
όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι 20 περίπου σπουδαστές δημοσιογραφίας του ΙΕΚ Πάτρας το 2003 που σήμερα είναι άπαντες επαγγελματικά αποκαταστημένοι και καταξιωμένοι σε ΜΜΕ και στους οποίους είχα τη χαρά να διδάξω πριν αποφοιτήσουν. 

Και κάτι τελευταίο στο "πανηγυράκι" της κυρίας, που αν θέλει ας τα γράψει όλα αυτά ενυπόγραφα κι ας με αντιμετωπίσει! Είναι πολλά τα επιλήψιμα εδώ και πολύ καιρό !

Τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς τους κρίνει καθημερινά ο κόσμος κι εγώ είμαι πανευτυχής που και στις δύο μου ιδιότητες έχω "αγιάσει στο τόπο μου" που πάντα με τιμά με πρωτιές και με αγκαλιάζει σε κάθε μου βήμα.   


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσιογράφος -  Εκπαιδευτής ΙΕΚ Αιγίου 
        (Υπ. Βουλευτής Αχαίας Ν.Δ)

20 σχόλια:

Aitheras είπε...

Εδώ ο κόσμος χάνετε
και η Πέπη με το Μήτσο χτενίζονται ....

ιασων είπε...

μπραβο Δημητρη πες της τα.Εχει σηκωσει ψηλα τον αμανε.Εχει μια εφημεριδα και νομιζει οτι κατι ειναι.Με ψευδη στοιχεια κατηγορει τους παντες και τα παντα.Γιατι κρυβεται πισω απο την ανωνυμια?

Ανώνυμος είπε...

Egw paidia eimai asxetos me ta politika tektainomena tou nomou sas. Den asxoloumai me ta sxolia ths kyrias h tou opoiodhpote alla syggnwmh epeidh ygxanw pshfoforos ths ND se allo nomo... Ma kala den yparxei kanenas aksiologos episthmonas na asxolithei me thn politikh? Parakolouthisa me poso stomfo milouse gia tis ekpaidefseis tou kai ta tromera ptyxia tou o ypopshfios kai eskasa sto gelio. Ma kala barba sthn Korwnh eixe kai ton evalan sto pshfodeltio? Reeee ksypnate. Oi perissoteroi pou tous afhnoume kai asxolountai oute gia odokatharistes de tha ekanan kai emeis tous stelnoume olous aftous tous amorfwtous na dioikhsoun, na nomothethsoun kai na paroun apofaseis gia tis tyxes ths xwras mas...Ntroph.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ Ανωνυμε ψηφοφορε της ΝΔ απο άλλο νομό που θες να εχεις και αποψη για τον εν λογω υποψήφιο της ΝΔ εδω στην Αχαία, σου ειπε κανενας πως η Βουλή εχει ανάγκη μονο απο επιστημονες? Φυτό εισαι? Ο Δημητρης ψηφιζεται απο τους Αχαιούς καθολου τυχαια και μαλιστα με 20.000 και πλεον σταυρούς οταν κατι επιστημονες εχουν πατωσει διαχρονικα. Αυτοδημιούργητος, εργατικός, καταρτισμενος και επιτυχημένος στη δημοσιογραφια με σταθερη πολιτικη δυναμη.Ουτε τζακι, ουτε τεμπέλης, ουτε λαμογιο, ουτε ψωνιο.Αμα δεν ξερουμε κατι μην εκφραζουμε δημοσια την κουταμαρα μας. (Γ.Θ)

Αναστάσιος Ψυχράμης είπε...

Καλημέρα,
δε σας προβληματίζει το γεγονός ότι όλα σχεδόν τα σχόλια που διαβάζουμε περιέχουν αγενείς προσωπικές επιθέσεις,απωθημένα και αρνητικά υπονοούμενα?. Δεν είναι χειρότερο όταν αυτά προέρχονται από άτομα που διεκδικούν να μας εκπροσωπήσουν ή έχουν αναλάβει να μας ενημερώνουν? Το ήθος και οι συμπεριφορές που έχουν επιβάλλει τα τηλεοπτικά πολιτικά 'talk shows' για λόγους θεαματικότητας,όταν υιοθετούνται από άτομα της τοπικής κοινωνίας σε δημόσιο διάλογο προκαλούν απέχθεια..... ή μήπως περισσότερους ψήφους? κ. Τριανταφυλλόπουλε μπορείτε να κρατηθείτε σε άλλο επίπεδο? Δεν είναι επιθυμία ούτε παράκληση....είναι πρόκληση, η οποία αφορά και πολλούς άλλους.
Ευχαριστώ.

ΤΣΟΥΧΤΡΑ είπε...

ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ??? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ??? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΟΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΕΥΣΩΜΟΥ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥ??????????

Ανώνυμος είπε...

Ρε δημητρακη δεν πας να βαλεις κανα τραγουδακι στο ραδιο αιγιο οπως εκανες παλια και ασε τη δημοσιογραφια και την πολιτικη γιατι οποιος μπλεκει με πολλα στο τελος δεν καταφερνει τιποτα

Ανώνυμος είπε...

Βρε συμπολιτες ειναι δυνατον να λεμε οτι οι χαρακτηρισμοι του Τριανταφυλλοπουλου στην απαντηση του ειναι χαμηλου επιπεδου οταν καποια μαθητρια του πλεον στο ΙΕΚ τον κατασυκοφαντει ασυστολα σαν να ειναι κακό καποιος που ηταν υποψήφιος βουλευτης και χρονια επαγγελματιας δημοσιογραφος, εργαζεται σε ενα ΙΕΚ?Και επειδη τον ερω ειναι χαμηλων τονων και πολυ ευγενικος καθως επισης δεν υβριζει. Οσο για το σχολιο της "Τσουχτρας" περι εσκεμμενης αρνητικης προβολης γι αυτον απο αυτον...δεν κολλαει γιατι να λεγα πως εχουμε εκλογες αλλα και στις εκλογες δεν χρησιμοποιησε τετοιες μεθοδους απο οτι ειδα. Τα περι καθοδου του για Δημαρχος ειναι μαλλον δικαιωμα του και τα περι αντιδημαρχου υπο άλλον μαλλον σκετη κουταμαρα. Απο οτι μου ειπε ο πατερας μου ερχεται παντα 1ος σε σταυρους στο Αιγιο και σε πολλα αλλα σημεια του νομου. Δεν τον εχω για νουμερο 2. Αυτος λοιπον κρινεται...απο εμας.Εμεις που τα λεμε απο εδω και σχολιαζουμε ποιος μας κρινει.Μπορει καποιος απο εμας να παρουμε 20.000 σταυρους στο νομο και πρωτια εδω? Λιγοτερα λοιπον φιλοι.

Ανώνυμος είπε...

ε οχι και έτσι
αφου η πέπη τα έγραψε και στο facebook εναντίον του Μήτσου
o servitsio

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΙΕΚ.... ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ωχ τι εγινε ;;; η πέπη την έκανε γαργάρα
αφού τα ιδια έγραφε στο facebook εναντίον κάποιου ο οποίος είναι πολιτευτής δικασμένος για συκοφαντική δυσφήμιση και καθηγητής στι ΙΕΚ
έτρεξε και το έσβησε
αλλα έχουν γνώση οι φύλακες
τα καλά τα κρατάμε

όταν λές την αλήθεια να μην φοβάσε πέπη
εκτός αν δεν την λές
η αν λές την μισή
΄ 'η ήη 'η

servitsio

τασος τασος είπε...

Μη νομιζετε οτι υπαρχει καποιος σοβαρος λογος που η συγκεκριμενη κυρια....δειχνει αυτη την εμπαθεια κι αυτον τον κομπλεξισμο απεναντι στον Δημητρη.Το θεμα ξεκινησε οταν καποια στιγμη ο Δημητρης εφυγε απ το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ,οπου εργαζοταν απο την γεννηση του σταθμου και πηγε στον ΜΕΛΛΟΝ FM πριν αρκετα χρονια.Εκει ξεκινησε η κοντρα...ολα τ αλλα ηρθαν στην πορεια και βεβαια η εμπλοκη του Τριανταφυλλοπουλου με την πολιτικη,με την γνωστη σε ολους επιτυχημενη πορεια,εκανε την κυρια....να ξεφυγει εντελως!!!Ανηκει βεβαια σε αντιπαλο πολιτικο στρατοπεδο αλλα ολα αυτα δεν την δικαιολογουν ωστε να γραφει εναντιον του πολυ συχνα και παντα με δυσφημιστικα σχολια και ανωνυμα.ΑΠΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Δε χρειάζεται να έχουμε εκλογές για να θελήσει κάποιος από την αφάνεια να βρεθεί στην επικαιρότητα. Το να τη φωτογραφίζει ως συντάκτη ενός κειμένου που μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει γράψει δείχνει την εμπάθειά του ως προς την κ. Σπηλιωτοπούλου! Κ πράγματι δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι κατηγορείτε το ίδιο πρόσωπο. Τόση εμπάθεια τρέφετε κ οι υπόλοιποι στο πρόσωπό της;

Ανώνυμος είπε...

@Pros Anwnymo (Γ.Θ.)

Aparadekth h epithesh sou pou amesws phges na yposthrikseis ton eftelismo ths politikhs kai thn apaksiwsh ths Episthmhs. H Axaia exei vgalei Stefanopoulo, Kanellopoulo ki esy mou milas gia enan tyxarpasto pou kai mono h anafora se "ptyxia" koureloxarta deixnoun oti einai toulaxiston enas apo tous xarakthrismous pou aneferes dld "pswnio". To an einai lamogio afto tha to kseroun mono osoi eixan synallages mazi tou kai osoi exoun sxesh me dhmosiografous katalavainoun kala pws leitourgei to systhma. Kai afou den einai apo tzaki opws les pou vrhke ta lefta na kanei proeklogiko agwna otan toulaxiston 200 xiliades evrw de ftanoun oute gia to 1/10 tou proeklogikou agwna. Eisai vathia nyxtwmenos. Enas kallierghmenos kai morfwmenos anthrwpos kai ksereina skeftetai kai de dexetai na ypotaxthei se opoiodhpote symferon giati exei aksioprepeia. Enas omws pou elissetai xwris ptyxia mono kai mono giati grafetai se rotary h lion clubs kai xrhsimopoiei ton typo gia efalthrio twn arrivistikwn epidiwksewn tou de mporei para na einai eksairetika epikindynos gia thn idia thn koinwnia. Eksallou aftoi pou mas antiproswpevoun eklegontai apo to lao opws eipes kai h pshfos tou adaous kai psofodeous kai tou anthrwpou meiwmenhs antilhptikothtas einai isodynamh, isaksia me afth tou efyous opws kai me afth tou apatewna, tou eleftherou egklhmatia klp. Etsi einaih koinwnia diamorfwmenh dystyxws gia na xeiragwgeitai. Ase loipon to paramythi. An htan diaforetika h Ellada de tha xe ftasei edw pou exei ftasei...

Sleeper είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι απο εδω σχολιαζουμε εναν ανθρωπο νεο, αυτοδημιουργητο και αγωνιστη οταν ο ιδιος επελεξε να κρινεται απο ολους τους Αχαιους κι απο οτι φαινεται με επιτυχια! Ποιος απο μας ή μηπως η Πεπη Σπηλιωτοπουλου μπορει να παρει πανω απο 20.000 ψηφους μεταξυ αλλων τζακιων και λεφταδων.Ειδα προχτες οτι η Πεπουλα ειχε βαλει υποψηφια του Νομαρχη Κατσικοπουλου....κι εγινε ρόπμα!!! Εχει το θρασσος και μιλαει για Τριανταφυλλόπουλο!!!!

Horexakias είπε...

ΟΚ εκλεκτέ δε θα ξαναγράψω με αγγλικούς χαρακτήρες.

Wow80 είπε...

Από πότε θεωρείται επιτυχία όταν κάποιος κατεβαίνει στις εκλογές 2 φορές, κ τις 2 μένει έξω από τη Βουλή;

Laliotis είπε...

Ξερεις εσυ για ποιο λογο δεν βγηκε βουλευτης ρε? Οταν τ κομμα του -ευτυχως οχι και δικο κου(!)- πατωνει τι να κανει ο ανθρωπος? Βγηκε 3ος και το κομμα εβγαλε αντι 3ων μονο 2. Εξυπνε και ασχετε...

horexakias είπε...

Ευτυχώς που πάτωσε το ίδιο το κόμμα του γιατί πάτωσε την Ελλάδα αλλά και τί να πει κανείς όταν ο ίδιος ο (πρώην) αρχηγός του έπαιζε playstation (τουλάχιστον έτσι έχει ειπωθεί από δημοσιογράφο που τον έπιασε στα πράσσα...)και ο κοσμάκης υπέφερε... Ολιγαρχία λοιπόν της πλουτοκρατίας και ο "μορφωμένος" και "καλλιεργημένος" υποψήφιος ήθελε να εισχωρήσει σ' αυτή την τάξη αντί να χαίρεται που έσωσε την ψυχή του...