6.2.10

ΚΑΖΙΝΟΒΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Πληροφορούμαστε από αναγνώστες μας ότι στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας δρα λογιστής ο οποίος εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του από δεκάδες συμπολίτες ελευθέρους επαγγελματίες λόγω φιλικών σχέσεων η λόγω της μακρόχρονης επαγγελματικής του παρουσίας αντι να φροντίζει να τακτοποιεί τις υποχρεώσεις των πελατών του απέναντι στις διάφορες υπηρεσίες (εφορία, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΦΠΑ κλπ) χρησιμοποιούσε αυτά τα χρήματα για να ικανοποιεί το πάθος του στο τζόγο.

Γιατρούς, δικηγόρους και επιχειρηματίες έχει αφήσει ακάλυπτους ο εν λόγω λογιστής για ποσά που κυμαίνονται από 3-4.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ. Το χειρότερο είναι ότι όταν οι πελάτες του ζητούσαν φορολογική ενημερότητα αυτός φρόντιζε να τους προσκομίζει πλαστές φορολογικές ενημερότητες με αποτέλεσμα οι διάφοροι πελάτες να κινδυνεύουν να διωχθούν ποινικά. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να λειτουργεί επί σειρά ετών χωρίς να έχει γίνει αντιληπτός από κανέναν.

Επειδή το θέμα δεν έχει πάρει ακόμα δημοσιότητα και θεωρούμε πως αρκετοί συμπολίτες μπορεί να μην έχουν αντιληφθεί τη δράση του εν λόγω "κυρίου" κρίναμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε ώστε όλοι να κάνετε τους απαραίτητους ελέγχους.

Aigio.org

3 σχόλια:

ANTHONY είπε...

Δωστε τουλαχιστον κανενα στοιχειο να προφυλαχθουμε.Δυτικη η Ανατολικη Αιγιαλεια???

Ανώνυμος είπε...

He drives a SAAB SUV

Ανώνυμος είπε...

Δυτική Αιγιάλεια, γειτονικός Δήμος.