4.2.10

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΠΑΜΠΑ Μ΄ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ

Μετά τον άρτο και θεάματα ( βλέπε διαζύγιο  της ωραίας Ελένης)  ήρθε η ώρα του σκληρού ρόκ (εξαγγελίες ΠΑΠ). 
Εχει δίκιο ο άνθρωπος , βλέπει την υπερβολή σε όλο το μεγαλείο της.  Ακριβοπληρωμένες τηλεπερσόνες  να προσπαθούν να μας αναλύσουν τα αίτια και τις αφορμές του ξαφνικού θανάτου (γάμου Ελένης -Γιάννη) πέντε μέρες τώρα.
Για το οικονομικό χάλι και τον εθνικό ξεπεσμό ψελλίζουν κάτι λίγα φωνήεντα οι επώνυμοι χρυσοπληρωμένοι των ΜΜΕ. 
Ο ΓΑΠ  και η παρέα του θα έπρεπε  κατά την ταπεινή μου γνώμη να αρχίσει την φορολογία απο τους πάσης φύσεως χρυσοκάνθαρους  τηλεοπτικούς αστέρες (ως έχοντες  ,κατέχοντες και φοροδιαφεύγοντες) ,στα golden boys και girls  του τραπεζικού  και ασφαλιστικού τομέα  καθώς επίσης  στην συμπαθή ομάδα της παραπαιδείας (μαύρα ιδιαίτερα) , ιατρικά χοντροφακελάκια , χρυσοπληρωμένες δικαστικές αποφάσεις ,καλοδουλεμένες παραβάσεις( στις ΔΟΥ ,πολεοδομίες,εκκλησίες ) και μετά στους δημ. υπαλλήλους και συνταξιούχους.  
Είναι λίγο άδικο  να υπάρχει πάντα συναίνεση απο την μεσαία τάξη και αυστηρή κριτική απο τους έχοντες  επιχειρηματίες  διαφόρων ΠΑΕ - ας  πάρουν ένα παίχτη λιγότερο -και ας βοηθήσουν την οικονομία της χώρας που τους έδωσε την ευκαιρία να πλουτίσουν.
Αλλά δεν βλέπουμε τίποτα άλλο  εκτος απο την κρεβατοκάμαρα  των πάσης φύσεως  ξανθών  και όχι μόνο θηλυκών .  Είμαστε η χώρα της υπερβολής   απο τα πιο απλά  ως τα πιο σύνθετα   ( ποιός χωρισε με ποιόν και γιατί , ποιός φόρεσε  τι και που , ποιός π. . .ξε  ποιόν/α   που και πως   ποιός  ταξίδεψε  με ποιά  και που   )   κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.
Ας μάθουμε να σκεφτόμαστε όχι αυτά που μας σερβίρουν με  τόση ευκολία για να ξεχνάμε  την σκληρη πραγματικότητα αλλά την καθημερινότητα  που έχει σχέση με το μέλλον των παιδιών μας.  
ΛΕΪΛΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: