19.2.10

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ

Κύριοι διαχειριστές του aigio.org

Πληροφορούμενη πως έχετε δημοσιεύσει ανάρτηση φερόμενη ως υπογεγραμμένη από το δημοσιογράφο-πολιτευτή της Ν.Δ. και εκπαιδευτή στο ΙΕΚ Αιγίου κ. Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, η οποία με φωτογραφίζει ξεκάθαρα (εκδότρια-καταρτιζόμενη στο ΙΕΚ Αιγίου) και διαβάζοντας σχετικό θέμα στην εφημερίδα “Κόσμος” της Παρασκευής 19/02/2010, έχω να δηλώσω πως ουδεμία σχέση έχω με την ανάρτηση “Από πολιτευτής καθηγητής” (16/02/2010) στην οποία φέρεται πως απαντά ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, ενώ επιστρέφω όλους τους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς που μου αποδίδονται, στο συντάκτη της ανάρτησης “Απάντηση Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου κλπ.” (17/02/2010), όποιος κι αν είναι.


Προχωρώ στη διάψευση αυτή προκειμένου να αποκαταστήσω την υπόληψή μου ως δημοσιογράφου και ως εκπαιδευόμενης στο ΙΕΚ, απέναντι στους συναδέλφους μου, στην αχαϊκή κοινωνία και φυσικά στη διοίκηση του ΙΕΚ Αιγίου, με την οποία διατηρώ άψογες σχέσεις.


Απομένει στον υπεύθυνο για τη συκοφαντική προς το πρόσωπό μου ανάρτηση, να πράξει το ίδιο, ώστε να λήξει το θέμα που προέκυψε εκ του μηδενός και φυσικά χωρίς καμία δική μου ευθύνη.


Πλέον τούτου, ουδέν άλλο έχω να προσθέσω. Εξάλλου, καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.

Με εκτίμηση
Πέπη Σπηλιωτοπούλου
Δημοσιογράφος-Εκδότρια
Αίγιο 19/02/2010
ΣΧΟΛΙΟ Aigio.org

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος πραγματικά είναι ο συντάκτης της ανάρτησης "ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ..ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ..." αφού αυτή μας εστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σαν κείμενο προς δημοσίευση με τον συντάκτης της να υπογράφει με το ψευδώνυμο "Smile-76".

Το γιατί τώρα ο κ. Τριανταφυλλόπουλος καθώς και κάποιοι αναγνώστες θεώρησαν πως η πραγματική συντάκτρια είναι συγκεκριμένη δημοσιογράφος-εκδότρια είναι κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Σπηλώτοπούλου, η στάση σας είναι άψογη. Ίσα ίσα η βεβαιότητα του κ. Τριανταφυλλόπουλου για το φύλο του συντάκτη του κειμένου που αναρτήθηκε στο blog, δείχνει πως μάλλον ο ίδιος γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι ο συντάκτης κ απλά έπρεπε κάποιον να κατηγορήσει... κ κατηγόρησε το πρόσωπο που τρέφει μια -ανευ λόγου- εμπάθεια!

Sleeper είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ όχι ανακρίβειες
Η κ. Σπηλιοτοπούλου Πέπη τρείς μέρες πριν είχε ξεκινήσει με αναρτήσεις στο facebook εναντίον κάποιου πολιτευτή και μάλιστα έλεγε πως είναι δυνατόν να διδάσκει κάποιος που έχει δικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τώρα βέβαια υπαναχώρησε
Για δικούς της λόγους τα αναιρεί και απο το facebook το κατέβασε

αλλά κάποιοι το έχουμε κρατήσει

λοιπόν αφήστε μην ασχολείται γιατι όλοι την έχουν την ψιλοέμπαθεια τους
κια μέσω του μέσου που έχουν πρόσβαση προσπαθούν αναλόγως
Βέβαια είναι κρίμα για την κοπελίτσα η οποία΄έχει καβαλήσει το καλάμι και δυστυχώς καθέτως και νομίζει ότι με το ΙΕΚ δημοσιογραφίας θα ανέβει στα σκαλιά της δημοσιογραφικής επιστήμης και θα καταξιωθεί πέραν του Αιγίου και της κουνινάς άντε και του Ερινεού όπου ως γνωστόν , για όσους δεν το ξέρετε είναι υπέυθυνη του Γραφείου Τύπου ( ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ) του Δήμου και μάλιστα με 1.600,00 € μηνιαίως ως ειδικός συνεργάτης παρακαλώ και πήγε και 2 ταξιδάκια στις Βρυξέλες μαζί με τον κ. Δήμαρχο .
Μην ασχολείστε με τα σκ....
άλλες αξίες έχει η ζωή
βρείτε της ...
Καλη Μέρα

Η Αλεπουδίτσα της Αλυκής

wow80 είπε...

Χαχαχαχα, μιλάμε η εμπάθειά όλων σας προς την Πέπη δεν έχει όρια! Καλύτερα να τη ζηλέυετε παρά να τη λυπάστε :-) Θλίβομαι μόνο όταν βλέπω αυτή τη νοοτροπία που υπάρχει στην πόλη μας -να ζηλεύουμε κ να μιλάμε υποτιμητικά σε ανθρώπους που έχουν πετύχει κ που έχουν μορφωθεί(και δεν εννοώ την πανεπιστημιακή μόρφωση, γιατί δε μετράει μόνο αυτό!), μόνο κ μόνο για να δείξουμε πως ανεβάζουμε το δικό μας επίπεδο- να συνεχίζει να υπάρχει κ στις νεότερες γενιές! Κ όσο για το γραφείο τύπου όπου ειναι η Πέπη, κύριε ανώνυμε-αλεπουδίτσα της αλυκής ή όπως αλλιώς θέλετε, ας μπορούσατε να πάτε κ εσείς. Από εκεί κ πέρα νομίζω ότι τα παράπονά σας θα έπρεπε να τα κάνετε στο Δήμαρχο Ερινεού, κ ουδεμία σχέση έχει αυτή η ιδιότητά της με το θέμα που έχει ανοίξει ο Δημητράκης!

Ανώνυμος είπε...

Η Κυρία Σπηλιωτοπούλου Στον Δήμο Ερινεού , με φωτογραφική προσληψη, θα είναι μόνο μέχρι τέλους του έτους 2010 ως ειδικός συνεργάτης του κ. Δήμαρχου
και ενοείται ότι τα παίρει αφράτα και εμφανίζεται μόνο κάθε 16 και 1 του μήνα ,... μα φυσικά για να πληρωθεί .
Τώρα πως η Σοσιαλήστρια έδεσε με τον Βαρνακιώτη δε γνωρίζω .
Σούλα η κατίνα

wow80 είπε...

Δηλαδή επειδή η κ. Σπηλιωτοπούλου είναι Σοσιαλίστρια, κ ο κ. Βαρνακιώτης Νεοδημοκράτης... Τι σημαίνει αυτό; Ότι απαγορεύεται να συνεργάζονται;

Aitheras είπε...

Οχι δεν απαγορεύετε
αλλά μια ολόκληρη ΕΚΔΟΤΡΙΑ τι θέλει και καπαρώνει μια θέση που μπορεί να την είχε πάρει ενα παιδί που και τα προσόντα θα είχε αλλά και ανάγκη για δουλειά ?
Τωρα θα μου πεις οτι φταιει η εκδότρια ? Φταίει γιατί αν υπόγραφε ως Άνεργη δημοσιογράφος τότε με τα χίλια δίκια κατέλαβε αυτή τη θέση , αλλά απο τη στιγμή που πλασάρεσαι με ύφος χιλίων καρδινάλιων οτι είσαι ΕΚΔΟΤΡΙΑ , τότε κάτσε στο μαγαζάκι σου κι ασε κανένα παιδάκι που δεν έχει στον ήλιο μοίρα να δουλέψει ...

Ανώνυμος είπε...

και οχι μόνο δεδομένου ότι η φήμη των ειδικών συνεργατών των Δημάρχων είναι ότι πρόκειται για τους Ρουφιάνους των Δήμων , τους τσάτσους κ.λ.π
άσε που στις απεργίες λειτουργούν ως απεργοσπαστικός μηχανισμός .

o servitsio

panos είπε...

Ας μας πει ο ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ με ποια πτυχία δίδασκε Πληροφορική στο Ι.Ε.Κ. ΑΙΓΙΟΥ πριν κάποια χρόνια επί άλλης Διευθύνσεως !!!!!!!!και έπαιρνε τις θέσεις κάποιων άλλων που είχαν πτυχία ανωτατων σχολών Πληροφορικής και μετά να ψάξει για τα πτυχία του Διευθυντή ο οποίος λαμβάνει καθολικής αποδοχής από τους επιμορφωτές αλλά και από τους επιμορφούμενους του Ι.Ε.Κ.

Ανώνυμος είπε...

να σου πώ φίλε μου ότι θέλεις
1. με μπερδεύεις με άλλον διότι ποτέ δεν διδαξα στο ΙΕΚ
2. δεν έχω σχέση ούτε με το ΠΑΣΟΚ , ούτε με την προηγούμενη Κυβέρνηση
και μη ζορίζεσε για τον Διευθυντή του ΙΕΚ
έχει γνώση το αρμόδιο υπουργείο για το τι ρουσφετορουφιάνος είναι .
Μη λέμε τα ίδια
μην τα σκαλίζεις φίλε γιατι βρωμάνε
όσο για πτυχία
σημείωνε
1. Πτυχίο ΑΠΘ
2. Μεταπτυχιακό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
3. MASTER Πανεπιστήμιου του Siegen
4.Διδακτορικό στη Φυσική, Πανεπιστήμιο Οξφόρδης.
5. Ερευνητής με Ευρωπαϊκή Υποτροφία MarieCurie στο CERN (Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών).

και με ολα αυτα αδιοριστος αλλα και ασυμβίσβαστος

ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ

KOSTAS είπε...

ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΠΗΣ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ"!

Ειναι αληθεια αυτο που ακουσα στον Τμημα Οχηματων ως καταρτιζομενος, οτι στο προηγουμενο τετραμηνο η κ. Πεπη που θελει να κανει και κρυφο πολεμο σε αξιολογους συμπολιτες ειχε κοπει απο απουσιες αλλα της χαρισαν τις απουσιες και τα υπολοιπα παιδια σαστισαν? Εχει και μουτρα και μιλαει το κοριτσι.Καιτωρα τι θα κανε? Αλέ γιατι τα λαθη, η σκευωρια και τα υπουλα χτυπηματα πληρωνονται. Παπαλα χαρτι απο ΙΕΚ μαθαινω...

Gio78 είπε...

Ειναι κινο μυστικο οτι στο τμημα αυτο ολοι περασαν κι ας ειχαν κοπει απο απουσιες

ΤΣΟΥΧΤΡΑ είπε...

ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟ ΔΙΕΓΡΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΛΥΡΙΝΤΖΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟ.ΕΠΙΜΕΝΩ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ??? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΝΕΟΥ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΙΜΑ.!!! ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΗ.