21.2.10

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΣΧΟΛΙΟ....ΤΗΣ κ. ΠΕΠΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Παρακαλώ, επειδή η κ. Πέπη... ( με την οποία ουδέποτε ασχολήθηκα τα τελευταία 15χρόνια και ποτέ δεν βρήκα κάποιο σοβαρό λόγο να παρακολουθήσω ως Εκδότρια - Δημοσιογράφο όπως δηλώνει...), επιχειρεί να εμφανιστεί ότι δεν έχει καμία σχέση με τη σύνταξη και αποστολή σ' εσάς του αναρτηθέντος συκοφαντικού και άκρως αναληθούς σχολίου εναντίον μου, σχετικά με τα πρόσφατα εκπαιδευτικά μου καθήκοντα στο ΙΕΚ Αιγίου,  - μη μπαίνοντας καν στη διαδικασία απαντήσεως στην ίδια αφού θα ήμουν τουλάχιστον αφελής στο να μιμηθώ την επιχειρούμενη ανωνυμία της και κατά συνέπεια τον δόλο που εξαρχής είχε να διαδώσει ψευδέστατα και μειωτικά στοιχεία για μένα μέσω διαφόρων ΜΜΕ και μέσω του Aigio.org (κρυβόμενη τάχα...) 

- ενημερώνω εσάς αλλά και τους αναγνώστες σας, ότι αυτά  ακριβώς - τα συκοφαντικά πάντα για μένα σχόλια - φρόντισε η ίδια να ανεβάσει την ίδια χρονική περίοδο και στην προσωπική της σελίδα στο Facebook! Πολλοί το διαβάσαμε κι εκεί ...πριν τα αποσύρει άρον -άρον για να μην διασυρθεί.  

Το αναφέρουν άλλωστε και σχολιαστές του Aigio.org αλλά σαφώς αυτά υπάρχουν και κρατημένα, αρχειοθετημένα πλέον.
Είναι κρίμα να συνεχίζεται αυτό το μονόπλευρο "κρυφτούλι". 


Ποιους νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει η κ. Σπηλιωτοπούλου; 

ΚΡΙΜΑ....ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΓΙ 'ΑΥΤΗΝ!
 
Για όποια άλλη απορία έχει πάντως η καταρτιζόμενη του ΙΕΚ Αιγίου Σπηλιωτοπούλου Σπυριδούλα του Χρήστου, για μένα ως Εκπαιδευτή της εκεί,  παρακαλώ ας απευθυνθεί στην Διεύθυνση του ΙΕΚ.
Προσωπικά, χρέος και καθήκον μου είναι να συνεργαστώ ουσιαστικά μαζί της στο μάθημα, στο οποίο και την περιμένω ακόμα να φανεί!


                  Ευχαριστώ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

2 σχόλια:

wow80 είπε...

Την κ. Σπηλιωτοπούλου δεν την έχω φίλη στο facebook, αλλά μπορώ να δω το προφίλ της. Πράγμα που σημαίνει ότι το προφίλ της είναι προσβάσιμο σε όλους. Έχει δε, πάνω από 1500 φίλους οπότε δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο για να την ενοχοποιείτε! Μπορεί να το διάβασε ο οποιοσδήποτε κ να το έστειλε επίσης ο οποιοσδήποτε! Ακόμα δηλαδή κ κάποιος που δεν την έχει φίλη!!! Κοινή λογική...
Τέλος, κ εμείς στην ίδια πόλη μεγαλώσαμε κ ζούμε κ θυμόμαστε τα σχόλια για τη δημοσιογραφική της πορεία σε στήλη σας σε τοπική εφημερίδα.

ΤΣΟΥΧΤΡΑ είπε...

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΡΙΧΕΙΣ ΛΑΔΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΕΠΗ ΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ FASEBOOK. ΜA KAI EΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΜΠΗΧΤΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΡΙΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΗ. ΝΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ ΔΗΛΑΔΗ.!!!