15.4.10

Να αφαιρεθεί η ιθαγένεια από τον κ. Αμβρόσιο

Συνεργάτης της Χούντας-Υμνητής των βασανιστών-Υβριστής του Χριστού
 
Κύριε Ροϊδη,
Ο μπλόγκερ Αμβρόσιος (Θανάσης Λενής), μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγίου (της σλαβικής Βοστίτσας), τ.αξιωματικός της Βασιλικής χωροφυλακής και υμνητής των βασανιστών της δικτατορίας, κτήτορας αυθαίρετης ξενοδοχειακής μονάδας, αποδέκτης της αμφιλεγόμενης διαθήκης Μερτικοπούλου (Χρυσοπηγή: Υπόγειες διαδρομές με διαθήκες, χρήμα και τη γνωστή τριανδρία Μiα περιουσία αμύθητης αξίας, που δημιουργήθηκε σε χρόνια σκοτεινά, παραθρησκευτικές οργανώσεις, εκλογές βίας και νοθείας, ιερωμένοι με υψηλότατες βλέψεις, άνθρωποι θεοφοβούμενοι… Και στο βάθος η Μονή της Χρυσοπηγής!.. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 24/03/2005), πνευματικός αδελφός του μητροπολίτη Καλλίνικου ο οποίος παραιτήθηκε «για λόγους υγείας» ύστερα από καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, στέλεχος της χουντικής «Χρυσοπηγής»
(Συγκλονιστικά στοιχεία γιά τη “Χρυσοπηγή“) («Η Αδελφότητα του σκότους
»), χτύπησε και πάλι:
«.. η Χώρα μας είναι πύλη μιάς ανεξέλεγκτης εισόδου τόσων και τόσων αλλοδαπών παρανόμως εισερχομένων…η Ελλάδα μεταλλάσσεται και μεταβάλλει τον χαρακτήρα της! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας….εντός των τειχών υπάρχουν Έλληνες που καυχώνται ότι είναι ά-εθνοι, ά-θεοι και α-πάτριδες, και η Ελληνική Δημοκρατία ΔΕΝ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, αποστέλλοντάς τους στο πύρ το εξώτερον ως προδότες της Πατρίδος μας, τότε το τέλος της Ελλάδος είναι εγγύς!…. Το επονομαζόμενο Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, στο οποίο προΐστανται ά-εθνοι, ά-θεοι και α-πάτριδες δήθεν Έλληνες, προωθεί την απομάκρυνση των θρησκευτικών Συμβόλων από τα Σχολεία, την κατάργηση της προσευχής και του εκκλησιασμού!…».
 
Ο κ.Τριαρίδης, ένας από αυτούς τους οποίους φωτογραφίζει ο κ. Θανάσης Λενής και ο μόνος που ο δεσπότης τον κατονομάζει ξεκάθαρα, υποστήριξε προς τιμήν του το δικαίωμα του Ιεροεξεταστή να μιλάει και να ζητά σε βάρος του ακραία μέτρα. Συμφωνώ μαζί του και αναγνωρίζω κι εγώ στον εαυτό μου (ελπίζω και ο κ.Θ.Λενής σε εμένα το δικαίωμα που ασκεί και ο ίδιος) τη δυνατότητα να απαιτήσω την αφαίρεση της ιθαγένειας από τον κ.Λενή διότι συντάχθηκε με τους καταδικασμένους σε θάνατο για εσχάτη προδοσία πραξικοπηματίες της 21ης Απριλίου και διότι στήριξε τους βασανιστές της Αστυνομίας, πράξη κατάπτυστη και ανάξια για πολίτη όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και όλης της Υδρογείου. Επίσης καταγγέλλοντας σε παλαιότερο ποστ του την απόδοση ιθαγένειας ως «απόφαση, η οποία δυναμιτίζει την καθαρότητα της φυλής μας», χρησιμοποίησε ναζιστική ορολογία, πρόσβαλε τον ελληνικό λαό που είναι προϊόν διασταύρωσης πολλών φυλών, προσέβαλε τον Εξοχώτατο (και Στοχαστή) πρωθυπουργό μας που ανήκει στη σπάνια ελληνοαμερικανοπολωνική φυλή, όπως και ο διάσημος συγγραφεύς αδελφός του (Νίκος), την πρωθυπουργομήτορα κα Μάργκαρετ, τους παλαιούς βασιλείς μας Ντεγκρέτσια, Γλυξβούργους, κλπ την Υψηλοτάτη και πολυχρονιζόμενη από την Εκκλησία Βασίλισσα-μητέρα Frederica Louise Thyra Victoria Margaret Sophie Olga Cecily Isabelle Christina (γνωστή και ως Φρειδερίκη) και το ποίμνιο της ορεινής Αχαϊας των σλαβικών Νεζεροχωρίων και τον ίδιο τον Χριστό διπλά: Αφ’ενός ποδοπατώντας τις εντολές του για αγάπη προς τους «ξένους» και αφ’ετέρου προσωπικά αφού κι αυτός ως λαθρομετανάστης στην Αίγυπτο απείλησε την καθαρότητα της αιγυπτιακής φυλής, χωρίς ο ανεκτικότερος του Αμβρόσιου Αρχιερέας της Ίσιδος να το κάνει θέμα.
Αναγνωρίζω τη δυσκολία της απέλασης του κ.Λενή, αφού καμία χώρα στον κόσμο δεν πρόκειται να τον δεχθεί ως πολίτη της αφού με τις ισλαμικές δικτατορίες, τις μόνες που έχουν το ίδιο με αυτόν αξιακό πεδίο, βρίσκεται σε σκληρό επαγγελματικό ανταγωνισμό, με δε τη Β.Κορέα σε προφανή εχθρότητα. Πιστεύω όμως πως κάποια ερημονησίδα στον Ωκεανό να μπορεί να δεχτεί αδιαμαρτύρητα τον μιτροφόρο επιχρυσωμένο Απόστολο του Χριστού (;;;) και τα όρνεα να αναλάβουν με τη φροντίδα των δυνάμεων του Σκότους τη διατροφή του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

YEAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!

ΤΣΟΥΧΤΡΑ είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΞΙΩΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΜΒΡΟΣΙΟ.!!!

vicky είπε...

ναι αυτος ο αγιος ανθρωπος που δεν λεει κακο λογο για κανεναν.. που υπηρετει τη θρησκεια κ εχει σκοπο να φερνει τους ανθρωπους στον ισιο δρομο... που ειναι τοσο συνεσταλμενος...που προτιμα να πεινασει ο ιδιος αντι για τον συνανθρωπο... που σκεφτεται παντα πριν ανοιξει το στομα του.
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΥΤΟΣ...
χαχααχαχαχαχαχαχαχα
γελασα κ σημερα