3.5.10

Είναι ηγέτης πανταλονάτος η πεταλουδίτσα στην αγκαλιά του Καν και του Ρεν;

Κι ενώ το ΠΑΣΟΚ βουλιάζει στην απαξίωση και οι πολιτικοί του σε λίγο δεν θα τολμούν να βγουν απο τα σπίτια τους, ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε-όπως υποστηρίζουν στενοί συνεργάτες του- να καταψηφίσει τα μέτρα της κυβέρνσησης και του ΔΝΤ.

-"Υπάρχει τρόπος να σωθεί η Ελλάδα, είμαστε πλούσια χώρα, δίχως τους  παγκόσμιους νταβατζήδες..."
Αυτό επαναλαμβάνει τις τελευταίες ώρες στους συνεργάτες του.

Για να δούμε αν ο Σαμαράς, είναι ηγέτης πανταλονάτος κι οχι πεταλουδίτσα στην αγκαλιά του Ντομινίκ Στρος Καν και του Ολι Ρεν.Αν είναι πραγματικός  επαναστάτης η χρησιμοποιεί τον Χρύσανθο τον Λαζαρίδη σαν φερετζέ της επαναστατημένης εφηβείας του;


Αν διαθέτει κότσια η αν στρογγυλεύει τα πράγματα για να γίνει πρωθυπουργός με τη βοήθεια της Λέσχης, του ΔΝΤ, του Λάτση, του Χατζηκωστή και του πλούσιου Χατζηπετρή.

Εαν είναι στη τελική πατριώτης, η καιροσκόπος τυχοδιώκτης.Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Παπανδρέου κινδυνεύει να βρεθεί κυνηγημένος ακόμη και απο τις πράσινες πέτρες. Πως τα κατάφερε έτσι;

Κι όμως υπάρχει ένας Ελληνας που η Ιστορία, αυτές τις μαύρες μέρες, του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία ν αποδείξει οτι είναι πραγματικός ηγέτης κι οχι φτερό στον άνεμο.


Ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ έχει μια ιδανική ευκαιρία ν αποδείξει οτι πήρε τα μαθήματα που του έδωσε η ζωή.

Οτι τα πέτρινα χρόνια της μοναξιάς έσταξαν μοναδική σοφία στο μεδούλι του.

Και στη τελική ανάλυση, οτι φοράει παντελόνια και είναι έτοιμος να θυσιασθεί για την πατρίδα του.

Δεν είναι δυνατόν σ ενα απο τα πιο πλούσια οικόπεδα της γης να κάνει κουμάντο του ΔΝΤ.

Δεν αξίζει αυτή η ξεφτίλα στους Ελληνες πολίτες.

Κι αυτό γιατί όλοι εμείς, δεν κλέψαμε το δημόσιο χρήμα, δεν πήραμε μίζες, δεν γλεντήσαμε στο μεγάλο πάρτυ των νταβατζήδων.

Γιατί θα πρέπει ο Ελληνας πολίτης να πληρώνει τα γαμήσια των καθαρμάτων και κανένα απ αυτά τα καθάρματα να μην βρίσκεται αυτή τη στιγμή κρεμασμένο απο τους όρχεις στη πλατεία Συντάγματος;

Ο Αντώνης Σαμαράς, έχει μια ακόμη μοναδική ευκαιρία - απο τη συνήθως φειδωλή Ιστορία-να αφήσει το σημάδι του στην Ιστορία.

Μόνο που δεν θέλουμε άλλα λόγια.

Θέλουμε έργα.

Και το πρώτο που πρέπει να κάνει ο Αντώνης Σαμαράς-πέρα απο το να πει ένα τεράστιο ΟΧΙ στα μέτρα της κυβέρνησης-είναι να κρεμάσει τα (γαλάζια) καθάρματα σε κοινή θέα και σε ζωντανή μετάδοση.


Είναι αστείο με τόσα γαλάζια αρπακτικά γύρω του, να διαγράφεται μόνο Παυλίδης.

Εκτός κι αν στους υπόλοιπους πάρει το σκαλπ και το περιφέρει ανα την Ελλάδα...

Y.Γ >
Το κείμενο είναι αφιερωμένο στον Φαήλο Κρανιδιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: