9.5.10

Τα καθεστωτικά κοχίμπα εκμετρούν το ζην, αλλά δεν το ‘χουν πάρει χαμπάρι


Τι θα κάνουμε, που λέει ο Λένιν κι ο φίλος μου ο Πάνος ο καφετζής; Από δω και πέρα τι;
Άντε λοιπόν και τα πήραμε τα πρώτα φράγκα από το Δ.Ν.Τ. Απ’ ότι κατάλαβα με την φτωχή γνώση μου περί των οικονομικών, το μεγαλύτερο μέρος θα πάει για να πληρώσουμε τα χρωστούμενα από τα προηγούμενα γλέντια της Κλεπτοκρατίας. Κάτι ψίχουλα ίσως μείνουν, αν και αμφιβάλω,  στην χώρα για να γίνει υποτίθεται «ανάπτυξη». Το πώς, δεν το περιγράφουν τα μέτρα. Άρα ή είναι μυστικό, για να αιφνιδιαστούμε ευχάριστα, ή θα μας το πουν αργότερα.

Ποιοι θα πάρουν το ματωμένο από τους συνταξιούχους χρήμα; Ποιοι θα κάνουν τα έργα; Το ίδιο αλώβητο νταβαντζίδικο σύστημα που κρατάει ερμητικά κλειστή την επιχειρηματικότητα, υπερτιμολογεί τα έργα, ελέγχει ΜΜΕ κι έχει υπαλλήλους και συνεταιράκια πολιτικούς με υπεράκτια «συνείδηση».

Οι μπιζιμπόντηδες του Κολωνακίου, οι μαλάκες με τα πούρα, θα κόβουν βόλτες χαμογελαστοί όπως και πριν και θα χουν στην καβάτζα και τα τελευταία δανεικά που πήρατε εσείς για να τους τα δώσετε. Θα τα βάλουν μαζί με τον λουφέ του Χρηματιστηρίου και κάτι ρέστα από στάδια, προαστιακούς, δρόμους, υποβρύχια, αεροπλάνα, άρματα και τα 1000 ευρώ από τον στημένο διαγωνισμό για κωλόxαρτο και συνδετήρες.

Πιθανότατα λοιπόν στο τέλος της μέρας να τα φάνε κι αυτά, να εξακολουθούμε να πουλάμε ο ένας στον άλλο μόνο φραπόγαλα και να χρωστάμε και τούτα και τα προηγούμενα, ενώ θα παράγουμε ακόμη λιγότερα. Κι όσοι έχετε κάρτες και καταναλωτικά ξέρετε τι συμβαίνει όταν σε καβαλήσουν οι τόκοι. Τότε τι θα γίνει; Θα ‘ρθουν κάποιοι, γείτονες, σύμμαχοι, «φίλοι» και θα μας πουν «όλα σε ένα», με αντάλλαγμα ένα διακοποδάνειο, την Θράκη, την Κύπρο και μια Μακεδονική Μακεδονία της Μακεδονίας;

Το ψηλό παιδί από την Μινεσότα και οι ποικιλώνυμοι βαστάζοι του, πορεύονται προς τα πίσω. Τραβάνε για τη Μελούνα.

Ακούστε λοιπόν, αδέρφια. Τριάντα χρόνια πλιάτσικο και τώρα, χωρίς ν’ αλλάξουν ΤΙΠΟΤΑ, έρχονται οι θεμελιωτές της λαφυραγωγίας, να μας «σώσουν», σουρεαλιστικά,  μαζί με τον Μάκη που είπε κι αυτός ΝΑΙ και τον χειροκροτούσε η κόρη του πατέρα της, με την ευαρέσκεια του «σοσιαλιστή» προτέκτορος.

Στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ δεν υπάρχει τυχαία η ταμπέλα «ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΡΙΚΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ». Δεν κάνω πλάκα.

Όσο το σύστημα της Κλεπτοκρατίας και της Τηλεοπτικής Ολιγαρχίας παραμένει αλώβητο θα πηγαίνουμε ακόμη πιο κάτω. Ζήσαμε και ζούμε δεκαετίες σ’ ένα καθεστώς που τιμωρεί τους καλούς και ανταμείβει τους κακούς. Μας κυβέρνησε και μας κυβερνά ο κατιμάς της κοινωνίας μας. Φλώροι, γιοί, κόρες, ανήψια, γκόμενες κι εραστές, φυγόστρατοι και τεμπέληδες. Μια ημιμαθής κοσμοπολίτικη ψευτοαριστοκρατία, που θεωρούν κεκτημένο δικαίωμα το διαμοίρασμα μεταξύ τους του εθνικού πλούτου και των δανεικών, που φυσικά θα τα πληρώσει ο Λαός, με τις πλάτες πια και της Κομανέτσι της πιο γκροτέσκας «εθνικοφροσύνης». Κάτι σαν Ψινάκης στο πιο αντρικό και λιγότερο σοβαρό.
Οι επαγγελματίες καθεστωτικοί πολιτικοί κάνουν ρουσφέτια ο ένας στον άλλο, ενίοτε συγκρούονται αλλά συχνά συναντιούνται στους προθαλάμους των ελβετικών τραπεζών κι ανταλλάσουν φιλοφρονήσεις κι ιδέες. Κάτι σαν αντίδικοι δικηγόροι, που στην ανάπαυλα της δίκης μοιράζονται αστειάκια.

Ο λαός μας μπορεί να κάνει αγόγγυστα θυσίες και το έκανε πολλές φορές στην Ιστορία του υπό δυο προϋποθέσεις:

Διοίκηση δια του παραδείγματος και δικαιοσύνη.

Το «πνεύμα μονάδος» που απαιτεί αυτός ο αγώνας, η καρτερία και η θυσία απαιτούν να τιμωρηθούν οι κλέφτες, να τους δημεύσουν τα κλεμμένα. Η προσπάθεια θα πετύχει μόνον αν οι απλοί άνθρωποι δουν να διαπομπεύονται οι Υπουργοί που κάποτε πένονταν και τώρα ζουν σαν δούκες.
Οι ποινικές ευθύνες πήγαν περίπατο με τον άθλιο νόμο περί ευθύνης Υπουργών, όμως υπάρχει πάντα η ηθική ευθύνη και ο νόμος για το πόθεν έσχες, όπως άριστα πρότεινε ο  σωστός Γιάννης Δημαράς. Πάρτε τους πίσω τα κλοπιμαία. Ξετινάξτε τους ίδιους, συζύγους, παιδιά, αδέρφια. Όταν οι πολίτες θ’ ακούσουν ότι με τον νόμο για το πόθεν έσχες δημεύθηκε το σπίτι του κάθε «Ρόκο», ότι αναζητήθηκαν και δημεύθηκαν οι λογαριασμοί στο εξωτερικό του τάδε πρώην Υπουργού Άμυνας και τα ακίνητα του κάθε τεμπέλη που μπέρδευε το νομιμοφανές με το ηθικό, τότε ο κόσμος θα βάλει πλάτη.
Οι Κλεπτοκράτες εκδότες, μπετατζήδες, τραπεζίτες, προμηθευτές κι οι πολιτικές «πουτάνες» τους κάνουν απεγνωσμένη μάχη οπισθοφυλακής. Ονειρεύονται κόμματα, συναινέσεις συνενοχής, ώστε να επιβιώσουν της κρίσης οι παρέες – συμμορίες τους, όλα τα κοπρόσκυλα που μαζεύονται στο Κολωνάκι και κάνουν μπίζνες και ταμείο, όταν εμείς δουλεύουμε. Τα καθεστωτικά κοχίμπα εκμετρούν το ζην αλά δεν το ‘χουν πάρει χαμπάρι. Η απονομιμοποίηση τους θα γίνεται με ρυθμούς πολυβόλου.

Ναι λοιπόν, σίγουρα χρειάζονται μέτρα, χρειαζόντουσαν μέτρα τουλάχιστον από πέρυσι, που το ‘λεγε ο Καραμανλής. Άφησε βέβαια αμολητούς, ανέλεγκτους τους δικούς του κλεπτοκράτες, τις διάφορες φλωρούμπες με τα ρετιρέ, τις off shore, τα κότερα και το θράσος 1000 πιθήκων αλλά είπε εν πολλοίς την αλήθεια. Την είχε πει κι ο Παπαδήμος σε όλους αλλά το κουτοπόνηρο ψηλό παιδί, ο κωπηλάτης – δρομέας από τη Μινεσότα, είπε χοντρά ψέματα για να υφαρπάξει την εκλογή και την σούφρωσε. Τώρα φωτιά στα μπατζάκια του και στο σπίτι μας με το ανίκανο κωλοβάρεμα τόσων μηνών. Ακόμη επεξεργάζονται τα ηλεκτρονικά βιογραφικά. Στα ενδιάμεσα παίζουν Farmville.
Τι πρέπει να γίνει λοιπόν; Εγώ δεν θα σας πω για μέτρα, δεν το κατέχω το οικονομικό άθλημα, παρά λίγο, εμπειρικά. Θα σας πω όμως μερικά για την μεγάλη εικόνα.
Τίποτα δεν θ’ αλλάξει σε βάθος χρόνου αν δεν τινάξουμε στον αέρα τα βρωμερά κάστρα της πολιτικής ορθότητας, τις άθλιες καταβόθρες που καταπίνουν πακτωλό χρημάτων κι αποδίδουν πίσω στην Ελλάδα σκατά, φασισμό, αγκύλωση, διαφθορά και δουλοφροσύνη.

Πρώτον, το νταβατζιλίκι των 5-6 οικογενειών στα μεγάλα έργα και τις προμήθειες. Με τους περίφημους μαθηματικούς τύπους, τις εκπτώσεις, τις στημένες προδιαγραφές και την μαφιόζικη ασφυξία, κατασπαράχθηκε δεκαετίες τώρα, όχι μόνον ο ωκεανός χρημάτων, που τώρα μας λείπουν αλλά και κάθε έννοια ελεύθερου ανταγωνισμού κι επιχειρηματικότητας.

Δεύτερον,  οι Τράπεζες, οι νόμιμοι τοκογλύφοι, οι μεγαλύτεροι σπεκουλαδόροι στην ληστεία του Χρηματιστηρίου, οι δυνάστες των επαγγελματοβιοτεχνών και των οικογενειών,  που δανείζουν με 12% και δίνουν επιτόκιο 1%.

Τρίτον, η Δημόσια Διοίκηση. Ο διώκτης των ικανών και τολμηρών, ο εχθρός της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας. Ο γραφειοκρατικός βροντόσαυρος που εξοντώνει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης, αφού δημιουργεί πολλαπλά εμπόδια, που ξεπερνά ο ιθαγενής ενδιαφερόμενος μόνο με μπαξίσι. Ο ξένος φυσικά παίρνει τα λεφτά του και πάει παραδίπλα, στα μεμέτια.

Τέταρτον, τα Πανεπιστήμια. Άντρα συμμοριών που κατακλέβουν κονδύλια, κατασπαταλούν χρήμα χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Λεροί ναοί πνευματικής αγκύλωσης, ανθελληνικής προπαγάνδας, στελεχωμένα συχνά με το πιο νεποτιστικό κι άθλιο πελατειακό σύστημα. Έχω γνωρίσει άχρηστους μαλάκες που δεν θα τους εμπιστευόμουν να διδάξουν ούτε σε νηπιαγωγείο κι όμως είναι καθηγητές κι έχουν τρουπώσει και τις γκόμενες, τα ανήψια και τα βαφτιστήρια τους. Θυμάμαι τις ταμπέλες στην πόρτα ενός Τομέα της Νομικής, στο ΑΠΘ. Έμοιαζαν με οικογενειακό δέντρο. Ναι, είναι αυτόνομα, αυτόνομα από την νομιμότητα, αυτόνομα από το εθνικό συμφέρον, μακράν της αποστολής τους. Όπως είπε ένας φίλος, πρέπει να κλείσουν και να ξανανοίξουν, αφού κάνουμε απολύμανση. Χωρίς φυσικά την παγκόσμια πρωτοτυπία του «ασύλου», ασπίδα του κάθε αλήτη και φασίστα καταστροφέα της δημόσιας περιουσίας κι εχθρού της αληθινής πνευματικής αναζήτησης κι ελεύθερης πολιτικής έκφρασης.

Πέμπτον, η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η πιο δυσώδης φλύκταινα της δημόσιας ζωής, ο χώρος στο οποίο εκπαιδεύτηκαν στρατιές μικρών ανθρώπων στην κομπίνα. Με κάτι Δημοτικές Επιχειρήσεις, αναπλάσεις πλατειών και προγράμματα της Ε.Ε. κοινωνικοποιήθηκε η διαφθορά, διαχύθηκε η βρωμιά και στον τελευταίο υπάλληλο.

Έκτον, οι περιβόητες «Ανεξάρτητες Αρχές». Ότι πιο άχρηστο. Νέμονται δικαστική εξουσία, χωρίς καμία από τις εγγυήσεις της κι απλώς εργοδοτούνται παχιά – παχιά διάφοροι συρριζαίοι και πρώην αριστεριστές του φουά γκρα. Αν κλείσουν, τίποτα δεν θ’ αλλάξει στην ζωή σας, ίσως γίνει και καλύτερη.

Έβδομον, οι Μ.Κ.Ο. Με ελάχιστες εξαιρέσεις καταπίνουν κι αυτοί πακτωλό χρημάτων κι ορισμένες μάλιστα τις πληρώνουμε για να εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα μέσα στην Ελλάδα!
Λοιπόν ποιος θα σπάσει αυτές τις φλύκταινες; Ποιος θα βάλει το πυρωμένο σίδερο σ’ αυτές τις κακοφορμισμένες πληγές;

Αυτός που δεν ήταν ποτέ υποτακτικός τους. Γιατί νομίζετε τον πολέμησαν τόσο; Γιατί ακόμη τον πολεμούν; Γιατί δεν είναι σαν τα μούτρα τους και γιατί πλέον αντιλαμβάνονται πως θα κάνει όλους τους φόβους τους κι όλες τις ελπίδες μας πραγματικότητα.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ρόλο παίζει η Τσουκαλα στα δημοτικα του Αιγιου???Ειναι αληθεια οτι την χρηματοδοτει ο Καλογεροπουλος για διχασει το ΠΑΣΟΚ?Ποιοι ειναι ολοι αυτοι οι "περιεργοι" γυρω της που την αβανταρουν??Περιεργη η προθεση της να κατεβει στις δημοτικες εκλογες ενω ηταν υποψηφια στις εθνικες εκλογες!Θα απαντηθουν αυτα τα ερωτηματα με κοινο ψηφοδελτιο Τσουκαλα-Καλογεροπουλου...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ "ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ" ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΑΔΑ,ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΥΛΑΚΕΣ.
ΝΕΑΡΕΣ-ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣ ΑΣΥΛΙΑΣ.ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ.
ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ ΣΕ 200.
ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑ 50% ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ;(Τ' ΑΚΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΕ;)
Υ,Γ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕ ΒΡΗΚΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕ;'Η ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ 'Η ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η Τσουκαλά είναι πολιτικός Α Εθνικής και όπου παίξει, θα φανεί...:)

Δεν το λέω εγώ. Το λένε από ψηλά... όσο ψηλά δεν φαντάζεστε.

Ανώνυμος είπε...

Παίξτε καλά.

"ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. '

Ο πρώτος ανώνυμος είναι ο ίδιος ο ιδοκτήτης του ιστολογίου. Γιατί παταβιάζει τον κανόνα που έθεσε.

Δεν ξέρετε με τί έχετε μπλέξει κακομοίρηδες...:)

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα. Στο ιστολόγιο για τα τεκαταινόμενα στο Αίγιο, δεν έχει άρθρα για το τοπικό λαμόγιο.

Με κείμενα του Γιαναρά και του Κρανιδιώτη, εκφράστηκε το λαμόγιο σε τοπικό επίπεδο;

Ποιοί από το Πασόκ, ποιοί από τη Νέα Δημοκρατία, εκπροσώπησαν τοπικά την πολιτική που μας έφερε στη χρεοκοπία

Δεν έχουν ονόματα;Η το ιστολόγιό σας δεν έχει τα κότσια να τους αναφέρει.

Είναι από αυτούς που σχολιάζουν ανωνύμως τις προθέσεις άλλων πολιτικών για το Δήμο, που λειτουργούν όργανα που δεν λειτούργησαν ποτέ στα χρόνια της υπαρξής τους, μήπως και χάσουν τα οφίκια, στα οποία τεμπέλιασαν, για να μην πούμε τίποτε άλλο για χρόνια;

Το να προκαλείτε την αθωότητα να απολογηθεί, είναι η παραδοχή της ενοχής σας.

Χάρη πρέπει να χρωστάτε στους ελάχιστους αδιάφθορους που έμειναν για να λευκάνουν τις κομματικές αμαρτίες σας.

Αλλά πάντα, άνθρωποι του υπογείου. Στα σχόλια. Σαν τις κουτσομπόλες του χωριού. Γιατί στο φως σας περιμένει αυτό που μαθαίνετε για διάφορους πολιτικούς που τους προπηλακίζουν στην Αθήνα

Sleeper είπε...

@Ανωνυμο 11/05/2010 1:07 μ.μ.

Το Aigio.org ειναι ανοικτο για τους παντες και ολες τις αποψεις.

Γι'αυτο δινουμε την δυνατοτητα σε ολους να εκθεσουν τις αποψεις τους ειτε μεσα απο τα σχολια ειτε μεσω των αναρτησεων εφοσον μας αποστειλλουν τα κειμενα τους με email.

Απο εκει και περα δεν εχουμε τη δυνατοτητα να γνωριζουμε ποιος "κρυβεται" πισω απο καθε ανωνυμο η επωνυμο ψευδωνυμο, ποιους εκπροσωπει και ποια ειναι η ατζεντα του.

Εφοσον θελετε να θιξετε μια συγκεκριμενη κατασταση με χαρα θα φιλοξενησουμε τις αποψεις σας.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας.
Να ξέρουμε σε ποιών τα οπίσθια θα ρίξουμε τις κλωτσιές...
Γιατί για κλώτσιές είναι.

Και για επανόρθωση να αναδημοσιεύσετε μια συνέντευξη της Τσουκαλά. Να διαβάσει ο κόσμος ποιός είναι ο πολιτικός που ανοίγει το μέλλον του τόπου.

Sleeper είπε...

@ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11/05/2010 7:46 μ.μ.

Δεν νομιζουμε οτι εχουμε οποιαδηποτε υποχρεωση να δημοσιευσουμε καμια συνεντευξη της κυριας Τσουκαλα μιας και δεν εχουμε ανεβασει καμια αναρτηση που να αφορα αποκλειστικα το προσωπο της η τις φιλοδοξιες της και να τη θιγει.

Στα σχολια αναρτησεων μπορει ο οποιοσδηποτε να γραφει οτι νομιζει χωρις οι διαφορες αποψεις να μας δεσμευουν και ουτε υποχρεωτικα να μας εκφραζουν.

Στην κυρια Τσουκαλα θα αναφερθουμε οποτε το κρινουμε εμεις σκοπιμο χωρις υποδειξεις.

Τωρα εαν η κυρια Τσουκαλα θελει να απευθυνθει στους αναγνωστες μας μεσω καποιας αναρτησης πολυ ευχαριστως να το κανουμε. Αλλα παρακαλω πολυ εχετε υποψιν σας οτι ο σχολιασμος ειναι ελευθερος και ανοικτος για ολους.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε πολυ ωραιο το αστειο σου για την Τσουκαλα οτι ειναι πολιτικος Α Εθνικης, για αυτο και πατωσε στις εθνικες εκλογες και ηρθε τελευταια με ολο το κομμα να την στηριζει απροκαλυπτα.Απο Σωτηρες στο Αιγιο χορτασαμε(Καλογεροπουλος,Λυριντζης,Σπηλιοπουλος).Ξερουμε τι ρολο παιζει η κυρια Τσουκαλα και η παρεα της(ΔΑΔΔΑ).Αφου και η ιδια ξερει οτι δεν θα βρει ουτε τον δικο της ψηφο στις δημοτικες εκλογες γιατι η παρεουλα της εχει αποδυναμωθει.Σας εχει καταλαβει ο κοσμος ολους και σταματηστε να μας το παιζετε υπερανω....Κατεβαζετε μια αβουλη και ασχετη με την πολιτικη για να την ελεγχετε...

Ανώνυμος είπε...

Καλώστονα.
Τέτοια ώρα στον υπολογιστή;
Δημόσιος υπάλληλος, τραπεζικός;
Πάντως νέος περάσατε από την ΚΝΕ. Μόνο αυτή αφήνει ιδεοληψίες του τύπου προστάτης του λαού:)

Τώρα εγώ θα έπρεπε να θυμώσω υποτίθεται, και να ξεκινήσω ευφυώς για να σας αντιπροσβάλλω: Ότι μάθατε ότι μοιράζουμε κλωτσιές και ήρθατε:)

Απλά με ανησυχεί ότι οι δυο ανώνυμοι που μπήκαν εδώ έχουν πολιτικές αντιλήψεις θεωρίας της συνομωσίας. Αν έτσι πολιτεύεστε και θεωτρείτε ότι γίνεται υφαρπαγή της ψήφου, η Τσουκαλά και να μην υπήρχε έπρεπε να εφευρεθεί.:)


Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι η παρεμβασή σας ακυρώνει τα λεγόμενά σας. Κανείς δεν κλωτσάει ένα ψόφιο σκυλί. Κι εσείς μοιαζει να βιώνετε σαν απειλή την ύπαρξη μιας άχρηστης που πάτωσε.:)

(Και δεν είστε και ευγενής. Για μια κυρία λέμε μη ικανή. :)

Τί ήταν λοιπόν αυτό που σας έκανε να γράψετε;Η οργή ότι υφαρπάζεται η ψήφος του λαού;
Κι εσείς ποιός είστε; Ο προστάτης του λαού, που τα κότσια σας φτάνουν μόνο στο κατώτατο επίπεδο δημόσιου λόγου που είναι τα σχόλια στα ιστολόγια;

Μήπως θα ήταν καλύτερα να δείτε το πράγμα αλλιώς;Να ξεχάσετε αυτό το σχόλιο και να θέσετε την αληθινή σας παρουσία, εσείς που ξέρετε, και να επηρεάσετε εσείς το λαό, όπως λέτε;

Εσείς ο προστάτης του λαού, έχετε εμπειρία των σχετικών και των κυρίαρχων για το πως πολιτεύτηκαν.
Η γενική κατάσταση της χώρας το δείχνει.

Δεν το βλέπετε σαν μιαν ευκαιρία να αφήσετε τη θέση του μπανιστηριτζή μετά σχολίων και να κάνετε κάτι, για να μην υφαρπάξουν την ψήφο του λαού;

Ή μήπως φοβάστε ότι δεν είστε ικανός ούτε για πιόνι;

Αν θέλετε πολιτικό λόγο, η ανωνυμία δεν μας εμποδίζει να τον κάνουμε με επίπεδο.

Αλλά στον πολιτικό λόγο που γίνεται με φαντασιώσεις συνομωσίας στα όρια ενός χυδαίου λαϊκισμού με συνθήματα, χρειάζεται ψυχολόγος, όχι συνομιλητής.

Δοκιμάστε κάτι πιο σοβαρό, να ανεβάσουμε και την επισκεψιμότητα της σελίδας που μας φιλοξενεί.:)

Την καλημέρα μου.

Ανώνυμος είπε...

Σαφως και περασα απο την Κνε και ειναι τιμη μου.Εν πασει περιπτωση κυριε/α εκπροσωπε της Τσουκαλα δεν μας πεισατε για τις προθεσεις της.Πολυ ωραιο το μανιφεστο σας αλλα δεν ειναι αρκετο,εξαλλου σας ειπα οτι στο Αιγιο απο Σωτηρες εχουμε χορτασει.Η κυρια Τσουκαλα ειναι ενα πολυ καλο πιονι στα χερια καποιων πονηρων γιατι ειναι μια αβουλη προσωπικοτητα.Φαινεται οτι ο Σπηλιωπουλος η ο Καλογεροπουλος την εκμεταλλευονται για καποιο λογο....Ιδωμεν

Ανώνυμος είπε...

Το κακό δεν είναι που περάσατε, αλλά ο λόγος που είστε ακόμα υπερήφανος.
Γιατί σίγουρα είμαστε υπερήφανοι για διαφορετικούς λόγους.
Και βέβαια τρίζετε τα δόντια όταν βγαίνει η Κανέλλη, το παιδί του Καραμανλή, να μιλάει εκ μέρους του ιένα είναι το κόμμα.
Και η κόρη του Στάλιν τον πρόδωσε και κατέφυγε στη Δύση, το θυμάστε;

Γι αυτό μάλλον επιτίθεστε στην κα Τσουκαλά, για την οποία σας είναι γνωστό από τις τελευταίες εκλογές ότι έχει μεγάλη διείσδυση στο χώρο σας.

Όταν βαρεθείτε την άχρηστη κατοχή σας της αλήθειαςκαι του σωστού, περάστε από την κα Τσουκαλά να τα πείτε. Ίδωμεν:)

Ψυχή Βαθειά, σύντροφε.