12.5.10

"Παρών" στις κατεδαφίσεις στην παραλιακή ο ΠαπανδρέουΣτην παραλία του Αγίου Κοσμά στην περιοχή του πρώην νυχτερινού κέντρου Φαντασία, όπου γίνονται κατεδαφίσεις αυθαιρέτων, βρέθηκε νωρίτερα το πρωί ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.


Η επίσκεψη του εντάσσεται στο πλαίσιο των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την απελευθέρωση της παραλίας έως και τη Γλυφάδα στους πολίτες.


Η υπουργός Περιβάλλοντος, η οποία συνόδευε τον Γ. Παπανδρέου, μετά την κατεδάδιση του πρώην νυχτερινού κέντρου ξεκαθάρισε ότι οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ελεύθερη πρόβαση των πολιτών στην παραλία.


Το ΥΠΕΚΑ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα εκπονήσουν ένα πρόγραμμα ήπιας ανάπλασης του παραλιακού μετώπου έτσι ώστε να αποδοθεί άμεσα, στο σύνολό του, στους πολίτες.


Στις 11:30 υπό την προεδρία του πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με βασικό αντικείμενο την οικονομία. Από την πλευρά της, η κ.Μπιρμπίλη θα παραχωρήσει αργότερα σήμερα συνέντευξη Τύπου για την ανάπλαση της λεωφόρου Βασ. Όλγας και τις παρεμβάσεις στην περιοχή Γεράνι. 

ΣΧΟΛΙΟ Aigio.org 

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΙΓΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ...

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΡΑΞΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΓΙΑ ΙΔ. ΧΡΗΣΗ.