10.6.10

Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ AIGIO.ORG


Κύριε Ευαγγελίου και κύριε Τηλιγαδη επειδή μας αρέσει να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι σε όλους και για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:


Σχετικά με την ανάρτησή μας "ΤΡΕΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ" είναι ξεκάθαρο από το σώμα της ανάρτησης ότι προέρχεται από αναγνώστη μας ο οποίος μας την απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις πάνω σε ένα θέμα που φαίνεται ότι γνωρίζει.


Αποτελεί πάγια τακτική μας να δημοσιεύουμε ΑΦΙΛΤΡΑΡΙΣΤΑ τα όποια κείμενα μας αποστέλλονται αλλά και τα όποια σχόλια σε αναρτήσεις μας. Παρέχουμε ελεύθερο βήμα έκφρασης στους ΠΑΝΤΕΣ είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με τις απόψεις τους αφού ταυτοχρόνως επιτρέπουμε τον ελεύθερο σχολιασμό της οποιασδήποτε ανάρτησης. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε λάβει την οποιαδήποτε απάντηση, διαμαρτυρία η διάψευση εκ μέρους σας σχετική με την εν λόγω ανάρτηση η τα σχόλια σε άλλη ανάρτησή μας. Συνεπώς δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι εάν εσείς ως δημόσια πρόσωπα δεν φροντίζεται να απαντάτε στην όποια δημόσια κριτική από πολίτες καταφεύγοντας σε στημένες συνεντεύξεις τύπου οι οποίες δεν προσφέρουν τίποτα στον δημόσιο διάλογο.


Σχετικά τώρα με τον "κύριο" δήμαρχο και τους συν αυτώ καταρχήν οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την αποδοχή της πρόκλησης μας και της ταυτόχρονης προβολής που μας εξασφάλισαν σε όλα τα ΜΜΕ βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος για τις θέσεις  και τις απόψεις μας.


Θα ξεκινήσουμε με τον μέγιστο δημοκράτη Γούσα ο οποίος ενω on camera δηλώνει ότι  παρακολουθεί καθημερινά και συμμετέχει ενεργά ως σχολιαστής στα 20-30 μεγαλύτερης επισκεψιμοτητας μπλογκ ΟΥΔΕΠΟΤΕ μέχρι σήμερα δεν έχει παρέμβει (επωνύμως τουλάχιστον) είτε ως σχολιαστής είτε ως συντάκτης κειμένου στο Aigio.org παρότι  έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο πρόσωπό του και την ιδιότητα του. Πότε προσπαθήσατε κύριε Γούσα να λάβετε μέρος στην οποιαδήποτε συζήτηση που διεξαγόταν στο μπλογκ μας και σας κόψαμε;; ΠΟΤΕ.. Πως λοιπόν απευθύνεστε στους Αιγιώτες ζητώντας τους να πιστέψουν ότι η μέσω της δικαστικής οδού προσπάθεια τρομοκράτησης κάποιων ελεύθερων και αδέσμευτων φωνών δεν αποτελεί ολοκληρωτικής μορφής απόπειρα φίμωσης η οποία μετά βεβαιότητας θα πέσει στο κενό;


Δήμαρχε δείχνεις πως ακόμα δεν έχεις καταλάβει τον τρόπο λειτουργίας των νέων μέσων επικοινωνίας. Έχεις μείνει ακόμα προσκολλημένος στις τακτικές του παρελθόντος όπου πολιτικοί και ΜΜΕ είναι σφιχταγκαλιασμενοι και παριστάνουν τους μεσάζοντες ανάμεσα στους πολίτες και την άμεση δημοκρατία. Τα νέα μέσα όπως τα μπλογκς σας κατάργησαν και σας πέταξαν στην άκρη και σε λίγο μπορεί να σας ποδοπατήσουν κιόλας. Αυτή είναι η επιτυχία τους και γιαυτό ο κόσμος συμμετέχει τόσο ενεργά σε αυτό το νέο επικοινωνιακό τοπίο απαιτώντας απαντήσεις εδώ και τώρα για όλα τα καυτά ζητήματα που τον απασχολούν δίχως στρογγυλεματα, ωραιοποιήσεις και άνωθεν παρεμβάσεις. Στη θητεία σου ως δήμαρχος Αιγίου δεν απέτυχες μόνο να βάλεις την πόλη σε μια αναπτυξιακή πορεία αλλά κυρίως απέτυχες να επικοινωνήσεις με τους δημότες σου. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Aigio.org. Από την πρώτη στιγμή θέσαμε καίρια ερωτήματα για τα οποία ουδέποτε πήραμε επίσημες απαντήσεις. Από την αρχή μας αγνόησες μη λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν αγνοείς μόνο μια ομάδα πολιτών αλλά μια ολόκληρη πόλη που παρακολουθεί, αφουγκράζεται, συμμετέχει, συμπεραίνει.
Εμείς λοιπόν οι αλήτες, συκοφάντες, παλιάνθρωποι όπως μας χαρακτηρίζεις ΟΥΔΕΠΟΤΕ λάβαμε απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα που θέσαμε κατά καιρούς για όλα τα μείζονα ζητήματα αυτής της πόλης. Θα σου θυμίσουμε μερικά για του λόγου το αληθές..


Ανάπλαση ιστορικού κέντρου για το οποίο έχουν δαπανηθεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και μέχρι σήμερα παραμένει ημι-κατεστραμμένο χωρίς οι Αιγιώτες να έχουν μάθει για ποιο λόγο δαπανήθηκαν αυτά τα χρήματα και ποιος ευθύνεται για αυτό το χάλι..


Παραλία Αιγίου για την οποία δεν φρόντισες από την πρώτη στιγμή να συμμορφώσεις τους αυθαιρετουντες επιχειρηματίες με αποτέλεσμα οι Αιγιώτες να επιβαρυνθούν με υπέρογκα πρόστιμα πράγμα το οποίο με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.


Σκουπίδια..Με την αδιέξοδη πολιτική του τέως δεξιού σου χεριού καταλήξαμε πέρα από το ημερήσιο κόστος των 3000 ευρώ για απομάκρυνση ο δήμος να καλείται να εξεύρει τουλάχιστον 800.000 ευρώ για απομάκρυνση των τόνων που έχουν σωρευτεί στον σταθμό μεταφόρτωσης στην Τεμένη υποβαθμίζοντας μια ολόκληρη περιοχή.


ΔΕΠΑΑ νυν ΔΗΚΕΠΟΑ Ανεξέλεγκτες δαπάνες, υπερτιμολογήσεις και εν γένει μια "όαση" διασπάθισης δημοσίου χρήματος για την οποία πλέον το λόγο έχουν οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές. Θα μπορούσες δήμαρχε με μια δημοσιοποίηση όλων των δαπανών να είχες κλείσει στόματα. Δεν το έκανες αφήνοντας το θέμα να σέρνεται μέχρι σήμερα μέχρι έως ότου δημοσιευτούν τα πορίσματα των ελεγκτικών αρχών.


Ετήσιο κονδύλι 250.000 ευρώ για δημόσιες σχέσεις..Ουδέποτε έδωσες απάντηση για το που καταλήγουν αυτά τα χρήματα και με ποια αιτιολογία παρότι επανειλημμένα προσκλήθηκε να το κάνεις..


Για την απόλυτη σύμπλευση με τον μασκαριωτατο Αμβρόσιο ουδέποτε έδωσες εξηγήσεις όσον αφορά τουλάχιστον την υποστήριξή του σε πανελλαδικό επίπεδο σχετικά με την εμπορευματοποίηση της Παναγίας Τρυπητής για την οποία όλοι οι Αιγιώτες είναι αντίθετοι.


Αυτά και άλλα πολλά...


Και έρχεσαι ξαφνικά σήμερα και κατηγορείς εμάς επειδή έχουμε θίξει με τον τρόπο μας όλα αυτά τα ζητήματα και για τα οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ μας έχεις στείλει την παραμικρή απάντηση η διάψευση. Είναι αλήθεια ότι εσένα Αποστόλη Καραφωτια δεν μπορούμε να σε κατηγορήσουμε ευθέως ότι έβαλες το δάχτυλο στο μέλι αυτό όμως δεν σε απαλλάσσει από τις ευθύνες σου εφόσον είτε άλλα μέλη της παράταξής σου το έκαναν είτε εσύ με εσφαλμένες αποφάσεις πριμοδοτήσες συμφέροντα η ζημίωσες τον δήμο.


Αποστόλη δεν έχεις καταλάβει επίσης ότι δεν έχουμε πράκτορες πουθενά γιατί δεν τους χρειαζόμαστε αφού οι απλοί καθημερινοί πολίτες είναι παντού. Μέσα στις δημόσιες υπηρεσίες, μέσα στις τράπεζες, μέσα στα λογιστήρια, μέσα στις εταιρείες και μας τροφοδοτούν καθημερινά όχι μόνο με έγγραφα αλλά κυρίως με τις ανησυχίες τους και τους φόβους τους για το τι τους ξημερώνει όταν άνθρωποι σαν κι εσένα αδυνατούν να ασκήσουν αποτελεσματικά τα καθήκοντα τους.
Ακόμα ένα πράγμα που δεν δείχνεις να έχεις κατανοήσει είναι ότι ο κόσμος σε έστειλε στην καρέκλα του δημάρχου ως διαχειριστή του μαγαζιού που λέγεται δήμος Αιγίου ιδιοκτήτης του οποίου είναι όλοι οι Αιγιώτες. Ως ιδιοκτήτες λοιπόν δικαιούμαστε να θέτουμε ερωτήματα και να λαμβάνουμε τις δέουσες απαντήσεις.


Η άσκηση εξουσίας Αποστόλη μου, δυστυχώς αποκαλύπτει τις αδυναμίες σου..


Οδηγηθήκαμε επομένως σε αυτή την δικαστική απόπειρα φίμωσης μας όχι γιατί προκληθήκατε αλλά γιατί όλοι εσείς οι πολιτικάντηδες ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ.. Φοβηθήκατε να αντιπαρατεθειται και να εκτεθείτε στον άγνωστο κόσμο των νέων τεχνολογιών. Σας κόβει κρύος ιδρώτας σκεπτόμενοι και μόνο την ιδέα της ανάρτησης ενός κειμένου σας ανοιχτό σε οποιαδήποτε σχολιασμό. Δυστυχώς μέχρι εκεί φτάνει η δημοκρατικότητα σας. Πέρα από το προστατευμένο, αποστειρωμένο και σίγουρο περιβάλλον των φυλλαδων που σας λιβανίζουν νυχθημερόν όλα τα υπόλοιπα είναι συνωμοσίες, συκοφαντίες , αλητείες κλπ κλπ.


Και στο κάτω κάτω της γραφής ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος της μεταπολίτευσης στον δήμο Αιγίου που κατά δήλωση του θεωρεί "ξεφτιλα" τη μεγαλύτερη διοικητική μεταρρύθμιση στην νεοελληνική ιστορία και ταυτοχρόνως έξι μήνες πριν την επίσημη λήξη της θητείας του δηλώνει πως "Εγώ ίσως είμαι ο μοναδικός Δήμαρχος που χαίρομαι αφάνταστα που θα φύγω!" νομίζουμε πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σιωπήσει.


Εμείς παραμένουμε στις επάλξεις γνωστοποιώντας στους πάντες ότι είμαστε ήμασταν και θα παραμείνουμε ανοιχτοί σε όλες τις απόψεις χωρίς οποιαδήποτε μορφή λογοκρισίας.


Απόπειρες φίμωσης, τρομοκράτησης και χειραγώγησης δεν μας αγγίζουν.


ΥΓ. Δεν καυχώμαστε δήμαρχε για κάτι..Αυτή είναι η πραγματικότητα..


H δύναμη του μιντιάρχη είναι το χρήμα, η δύναμη του πολιτικού είναι η εξουσία ενώ η δύναμη του blogger η ανωνυμία.


ΥΓ2 Ενημέρωσε δήμαρχε τους υπαλλήλους σου εκεί στη Πρώτη ότι είναι ντροπή με τέτοια οικονομική κρίση να έχουν ως είδηση το επικείμενο υπερατλαντικό σου ταξίδι.. Δε συμφωνείς ότι είναι πρόκληση τη στιγμή που συμπολίτες απολύονται αυτοί να σε εκθέτουν κατ' αυτόν το τρόπο;


ΥΓ3 Με τις φυλλάδες και την διακίνηση μαύρου πολιτικού χρήματος θα ασχοληθούμε στο προσεχές μέλλον..Αλήθεια που έχει διαμορφωθεί η ταρίφα προβολής των υποψηφίων για τις επόμενες εκλογές;; 60 με 100 χιλιάρικα λένε οι πρώτες πληροφορίες..


Aigio.org

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"V"for VEDETA
An nithoun epitihimenoi giati den xanavazoun upopsifiotita?mipos ayto dilonei kati?

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ! ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΑΙΓΙΩΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΙΟ! ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ!

RENIA είπε...

ΑΠΟΤΕΛΕΙΤE ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒLOGS!! ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!! ΠΑΡΑΣΙΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά χαίρομαι που στο Αίγιο υπάρχουν υγιείς φωνές "παλιανθρώπων" σαν τη δική σας!Είχα αρχίσει και απελπιζόμουν καθώς έβλεπα την πόλη μας να πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο αλλά το blog σας δίνει μια ελπίδα μπας και μπορέσει το Αίγιο (μια πόλη τόσο προικισμένη απο τη φύση, την ιστορία και την τοποθεσία αλλά τόσο καθυστερημένη σε νοοτροπία!)να ακολουθήσει το δρόμο που του αξίζει...Εύχομαι το θέμα σας να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται (Αθηναϊκά κανάλια κλπ)!!!

Ανώνυμος είπε...

Tourkoi praktores einai piso apo to blog. xa xa xa

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω τα ενδιαφέροντα θέματα του ιστολογίου να προωθούνται και σε άλλα μεγάλα ιστολόγια όπως troktiko, press-gr κλπ

Sleeper είπε...

Ευχαριστουμε για την προτροπη.

Οτι θεωρειται σημαντικο μπορειτε να το προωθειται οπου εσεις νομιζετε ελευθερα και χωρις περιορισμους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Α.Ε.Κ. είπε...

Αγαπητοί διαχειριστές του παρόντος ανώνυμου ιστολογίου. Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε οτι τα κακεντρεχή σχόλια,τα οποία συνδέουν εμπορικό σύλλογο Αιγίου και παεκ, ανήκουν στην σφαίρα φαντασίας του αναγνώστη σας, ο οποίος και σας απέστειλε το επίμαχο δημοσίευμα. Φυσικά και τα ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ ως ΑΝΑΛΗΘΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ. Δυστυχώς δεν μπορούμε σε κανένα να απαγορέψουμε να εκφράζεται ελεύθερα, αλλά δεν θα επιτρέψουμε όμως σε ανθρωπάκια, να καταστρέφουν υπολήψεις και να αναστατώνουν τις προσωπικές και επαγγελματικές μας στιγμές. Σε κάποιους δεν αρέσει το έργο μας και η παρουσία μας στα δρώμενα του τόπου μας,αυτοί είναι ελλάχιστοι, η πλειοψηφία των συναδέλφων μας και των συμπολιτών μας κρίνει θετικά τις πορείες, τόσο της παεκ, όσο και του εμπορικού συλλόγου Αιγίου, μέλη του οποίου συμμετέχουν και στην παεκ. Για περισσότερες πληροφορίες θα παραπέμψω τον η τους συκοφάντες μας, στην στήλη θιγόμενος μικρομεσαίος(17/05/10) στην επίμαχη συκοφαντική ανάρτησή σας. Οσο αφορά την παρουσία μας στην συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Αιγίου, πήγαμε μετά από ενημέρωσή μας, για συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, η οποία εν'αγνοία μας περιορίστηκε μόνο στην μηνυτήρια αγωγή και στην συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος και των επίμαχων σχολίων. Σας ευχαριστούμε και θα κλείσουμε, με το δικό μας σλόγκαν, απέναντι στους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ συκοφάντες μας. ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.!!!

χωστης είπε...

κυριε ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ η σιωπη σας στα δημοσιευματα μας μας επιβεβαιωνουν.εσεις δεν ειστε αυτος που εχει καταδικαστει με τριμηνη φυλακιση για παρανομη χρηση του επαγκελματος σας εις βαρος αλλων συναδελφων σας? εσεις δεν προσπαθειτε να ενωσετε την αιγιαλεια σε ενα συλλογο ωστε να κανετε κουμαντο παντου και να μην εχετε εμποδια? ετσι με αυτο τον τροπο θα βγαλετε και την συνδικαλιστικη σας συνταξη? εσεις σαν μελος του διοικητικου συμβουλιου της αχαικης τραπεζας εγκρινατε δανειο 1.500.000 ευρω στους αδελφικους σας φιλους μενιο και πανο?

χωστης είπε...

κυριε ΤΗΛΙΓΑΔΗ η απαντηση σας μας ξενισε λιγακι αφου προσπαθητε να μας αλλαξετε γνωμη αποπροσανατολιζοντας τον διαλογο αλλα και τους αναγνωστες οι οποιοι δεν ειναι χαζοι να μην καταλαβαινουν τι τους γινεται. οποτε ας αφησουμε τα ανιαρα λογια που μας μεταφερετε μεσω του γραφειου τυπου σας και ας ξαναμπουμε στην πραγματικοτητα.εσεις δεν προσπαθειτε εδω και καιρο να δημιουργησετε βιομηχανικο παρκο τον ελεγχο του οποιου θα εχετε εσεις? συμβουλος σας που διαθετει πολυτελες τζιπ το παρκαρει επιδεικτικα στην μητροπολεως? συμβουλος σας που εχει πολυτελες παραλιακο ρεστοραν ταιζει τον κοσμο ολο μακρο? συμβουλος σας χαρτοπαιζει εντος και εκτος χωρας και μαλιστα αυτοδιαφημιζεται και σε τοπικη εφημεριδα? συμβουλος σας με παχυλες καταθεσεις παριστανει τον καρμιρη αλλα απο την αλλη οικονομησε καλα απο την φουσκα του χρηματιστηριου? συμβουλος σας πρασινοφρουρος και υποψηφια με τον κατσικοπουλο κανει παρεα κε αντιστοιχη γαλαζια φαγανα? συμβουλος σας διαθετει σε δυο γειτονικους νομους ακινητη περιουσια η οποια συνεχως αναπτυσεται αγγιζοντας τα 2.000.000 ευρω και στην αχαια μας το παιζει φτωχαδακι? συμβουλος σας ασχολειται με την ανταλλαγη πιστωτικου χρηματος με αρκετα χαμηλο τοκο? συμβουλος σας το παριστανει ωνασης γυροφερνοντας μεγαλοκυριες των αθηνων και αναζητωντας την παλια του αγαπη με αρωμα κολωνιας? κ.τ.λ.

χωστης είπε...

ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΘΕΙΑ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΣΤΗΣ.