11.6.10

ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥΔεν εντυπωσιαστήκαμε καθόλου όταν ο μεγαλύτερος κάτοχος αυθαίρετων κτισμάτων στην ευρύτερη Αιγιάλεια (Σήμαντρον, μεζονεττα-επισκοπικός οίκος-Γαλαξειδιωτικα, πρώην δικαστικό μέγαρο στο κέντρο του Αιγίου και ποιος ξέρει τι άλλο) απευθύνει έκκληση προς τις αρμόδιες υπηρεσίες να μην εφαρμόσουν τον νόμο προκείμενου να μην θιχτούν οι αθώοι επιχειρηματίες.

Αυτό που δεν αποκαλύπτει στην "πατρική-ποιμαντική" του έκκληση είναι ότι η μητρόπολη είναι ιδιοκτήτρια του εκμισθωμένου καταστήματος Bongo's. Συνεπώς κύριε Αμβροσιε αυτό που επιδιώκετε είναι να συνεχίσει απρόσκοπτα η καταβολή των μισθωμάτων που εισπράττετε. Φυσικά και ο ρεπόρτερ-δημοσιογράφος-φιλιππινεζα παίζει το παιχνιδάκι του Αμβρόσιου αποφεύγοντας να θίξει το θέμα.

Δεν διαβάσαμε ποτέ κύριε Αμβροσιε να υποβάλετε εκκλήσεις προκειμένου να μειωθούν η να απαλειφθούν τα χρέη του ποιμνίου σας προς τις τράπεζες, το δημόσιο η ακόμα και το δημόσιο χρέος.

Στον δρόμο λοιπόν που ανοίξατε θα σας προτείναμε να αποστείλετε μια επιστολή προς τις πιστώτριες τράπεζες της χώρας μας προκειμένου να μειώσουν η και να απαλείψουν τα χρέη μας ως χώρα.

Μιλάμε για μέγιστο καραγκιοζιλίκι προκειμένου να προστατέψουν τις εισπράξεις τους με ολίγον περιτύλιγμα κοινωνικής αδικίας.

Aigio.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: