3.7.10

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Στην απάντηση σου δεν καταλαβαίνεις τα πράγματα ή καλύτερα δεν θες να τα καταλάβεις διότι κρίνεις ικανό που θα σώσει την επιχείρηση ένα συνταξιούχο επειδή ήταν μεγάλο στέλεχος εταιρείας.

Επειδή δεν σε έχουν πληροφορήσει καλά σου ξαναλέω να καταλάβεις …

1.       Στο κατάστημα  ενοικίασης o υποτιθέμενος διευθυντής ήταν συνταξιούχος ΚΡΕΩΠΟΛΗΣ , δεν έβαζε τα χρήματα στο  ταμείο που άφηνε ο επισκέπτης και τα έβαζε στην τσέπη του. Όταν τον έπιασαν τι έκανε το μεγάλο στέλεχος ? Ποιοι τον υποστηρίζουν στα Καλάβρυτα ?
2.       Τι ήθελε το μεγάλο στέλεχος στην βουλιαγμένη επιχείρηση να φτιάξει γραφείο με ξύλινες επενδύσεις και καινούργια γραφεία. Μήπως λέω , την σειρά  στην επιχείρηση την βάζεις με γραφεία και ξύλινες επενδύσεις ?
3.       Πώς διορίστηκε ο συνταξιούχος ( μεγάλο στέλεχος εταιρείας )  στο χιονοδρομικό κέντρο ? Δεν υπάρχουν νέα παιδιά με ικανότητες και γνώσεις να διοικήσουν την επιχείρηση ?
4.       Χρεώνοντας την πίστα που ήταν δωρεάν με 5€ σε ένα δύσκολο χειμώνα στις τελευταίες του μέρες είναι επιτυχία του νέου στελέχους της επιχείρησης ? Ας μας πεί πόσα χρήματα στοίχησε η αλλαγή σε μηχανήματα ?
5.       Είναι μισθός μεγάλος 1560,00 € στην υπεύθυνη των πιστών  μετά από τόσα χρόνια εργασίας στην συγκεκριμένη επιχείρηση ? Ελπίζω να ξέρεις  τον ρόλο εργασίας . Ας μάθουμε τι μισθό παίρνει  και ( Bonus ) το νέο ικανό στέλεχος που θα βοηθήσει την επιχείρηση και θα καθαρίσει .

Τελειώνοντας δεν θέλω να σε κουράσω αλλά μόνο να σε προβληματίσω.

1.       Δεν υπάρχουν νέα ικανά παιδιά στα Καλάβρυτα με σπουδές να αναλάβουν τις θέσεις που αναλαμβάνουν συνταξιούχοι ? Σκέψου λίγο τι θέλουν τα γεροντάκια στα τελευταία τους χρόνια και μπλέκουν ? Μήπως  τα άτομα που τα μπλέκουν έχουν κάποιο συμφέρον ?
2.       Απολύουν 3  στελέχη του χιονοδρομικού κέντρου  με την δικαιολογία ότι δεν δέχτηκαν την μείωση μισθού . Μήπως θέλουν να τους αντικαταστήσουν με συνταξιούχους ?
3.       Τι έχει να πει ο πρώην δήμαρχος και βουλευτής τώρα για τους 3 αυτούς υπαλλήλους που δεν δέχονται να κατέβει ο μισθός τους  και στέλνουν συνταξιούχους να εργαστούν στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων. Εχουν στελέχη έμπειρα για την νέα χρονιά ή θα τρέχουν να βρουν.
4.       Οι προμηθευτές του χιονοδρομικού Κέντρου ξέρεις αν είναι πληρωμένοι ή τα χρήματα που οφείλουν τα κάνουν αποζημιώσεις ( η νέα διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου ) για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα και να φέρουν μόνο άτομα της συγκεκριμένης θρησκευτικής αίρεσης  και συνταξιούχους ?

Παρθένα μου ......   έυχομαι να σε προβληματισαν.


--
ο '' TIKASAZ ''

Δεν υπάρχουν σχόλια: