7.7.10

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Στεναχώρησα ορισμένα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Χιονοδρομικού. Τι να κάνουμε? Κάποιοι πρέπει να στεναχωριούνται. Συγκεκριμένα τώρα. Το να είσαι ένας τίμιος εργαζόμενος όπως είσαι και εσύ κ. Ηλία Αρμπή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αντίθετα πρέπει να είσαι υπερήφανος γι αυτό που κάνεις, αν το κάνεις σωστά. Τώρα αν με το σουβλατζίδικο προσφέρεις και υπηρεσίες στον τόπο όπου εγκαταστάθηκες, γιατί από αλλού ήρθες, αυτό είναι άλλο θέμα και όχι του παρόντος. Εξάλλου έχεις κάνει τεράστια περιουσία στα Καλάβρυτα και πιθανόν και αλλού. Μπράβο σου. Δεν ξέρω όμως και αν κάνω λάθος διορθωσέ με, καμία αντίστοιχη δωρεά σου στη Φιλαρμονική, στο Νοσοκομείο, στο Γηροκομείο, στα Σχολεία μας. Άσε λοιπόν τα περι προσφοράς στο τόπο μη τα μπερδεύεις. Το ότι έχει περιουσία δικό σου θέμα δεν αφορά εμένα ούτε κανέναν άλλο. Το θέμα είναι αν ξαφνικά σου λείψει αυτή η περιουσία, τι αφήνεις πίσω σου. Τι θα μείνει πίσω σου Ηλία Αρμπή σε σένα και δυστυχώς σε όλους τους άλλους που κορδώνεστε ως Καλαβρυτινοί επιχειρηματίες? ΤΙΠΟΤΑ!!!Κοντεύετε να αυτοαναγορευθείτε όλοι σας σε τοπικοί ευεργέτες. Ηρεμήστε.

Ο Δήμος χάνει φόρους για χρόνια πολλά  γιατί πολλοί από σας δεν κόβουν ούτε αποδείξεις με την ανοχή του Παπαδόπουλου

Έχετε γίνει οι ρυθμιστές και οι νταβατζήδες του τόπου

Έχετε γδύσει ντόπιους και τουρίστες και κάνατε τα Καλάβρυτα πιο ακριβά από τη Ρόδο, με ποιότητα υπηρεσιών που είναι ντροπή για σας τους ίδιους που τι δίνετε

Φοροδιαφεύγετε λαδώνοντας άλλους νταβατζήδες του ΣΔΟΕ που κυκλοφορούν με τα μεταξωτά τους κουστούμια (ντόπια φρούτα δυστυχώς και μάλιστα δημοτικοί σύμβουλοι!!!!).

ΙΚΑ ποιος πληρώνει από σας για τους εργαζόμενους?

Το σεβασμό φίλε Αρμπή δεν τον απαιτείς τον κατακτας!Έλεος πια. Δε θα χάσουμε και τον ύπνο μας αν δεν πάνε καλά τα κέρδη σας.Στο θέμα τώρα. Εσείς κ. Αρμπή με τι προσόντα είστε στο διοικητικό συμβούλιο του χιονοδρομικού? Ρωτάω γιατί θίγεστε? Το μόνο σου προσόν είναι να έχεις γίνει κολοσφουγκάριος του Παπαδόπουλου και να του μαζεύεις ψήφους. Για πες μου να μάθω και εγώ υπάρχει κάτι περισσότερο.Ο Αρχιεπίσκοπος τι προσόντα έχει που ο γιος του έφτασε να τοιχοκολάει στα Καλαβρυτα τα όσα στα Blogs δημοσιεύει. Τόση ανάγκη έχει να μας πείσει πια?Ο Αρχιεπίσκοπος είναι καταστηματάρχης με είδη χιονοδρομίας ή κάνω λάθος?

Ο Αρχιεπίσκοπος είναι και προμηθευτής του χιονοδρομικού ή κάνω λάθος?

Ο Αρχιεπίσκοπος καθόριζε και τις λιανικές τιμές των ειδών χιονοδρομίας που πούλαγε το χιονοδρομικό τα οποία ό ίδιος προμήθευε για να προστατεύσει το δικό του μαγαζί σε βάρος των πελατών του χιονοδρομικού ή κάνω λάθος?

Ο Αρχιεπίσκοπος διόρισε το πνευματικό του τέκνο Ν.Π. που έκλεβε το κατάστημα ειδών χιονοδρομίας του χιονοδρομικού ή κάνω λάθος?

Ο Αρχιεπίσκοπος και ο κολητός του διευθύνων Θ.Β. πρότειναν στο Ν.Π. να παραιτηθεί για να μη εκτεθούν όλοι μαζί ή κάνω λάθος?

Και οι δύο τους δεν έχουν ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο για το περιστατικό ή κάνω λάθος?Υπάρχει λοιπόν τουλάχιστον θέμα ασυμβίβαστου του Αρχιεπισκόπου στη θέση του Διοικητικού Συμβουλίου ναί ή όχι?Μήπως θα πρέπει να ελεγχθούν όλες οι οικονομικές δοσοληψίες του «Σεβασμιότατου» με το χιονοδρομικό, τιμολόγια, ΦΠΑ κλπ, ρωτάω τα υπόλοιπα αξιοπρεπή μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.Για να δούμε?Ευχαριστώ για τη φιλοξενίαΠάνος Πανόπουλος (Panospanop)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Πανόπουλε το οτι δεν σε αφορά η περιουσία μας που με τόσο κόπο και ατέλειωτες ώρες δουλειάς έφτιαξαν οι γόνεις μας δεν φαίνεται ιδιαίτερα γιατί διαφορετικά ούτε καν θα έκανες αναφορά σε αυτό...δεν με νοιάζουν όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις αλλά επειδή κάνεις και προσωπική επίθεση στον πατέρα μας πρέπει να σου απαντήσουμε. Είναι μεγάλο ατόπημα να αναφέρεσαι σε πράγματα που δεν γνωρίζεις και να διαδίδεις αναλήθειες. Και εγώ και η αδερφή μου επί 9 περίπου χρόνια ήμασταν μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου καθώς και άλλων τμημάτων μουσικής και χορού. Το εάν έχουν προσφέρει οι γονείς μου στη Φιλαρμονική του τόπου άσε καλύτερα να το ξέρουμε εμείς.Γνωρίζεις άραγε πως ήμασταν από τις οικογένειες που πλήρωναν τη συνδρομή τους και όχι μόνο??? Στο χωριό μου λένε "κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό", επίσης αργότερα μας έμαθαν ότι "η φιλανθρωπία που σπεύδει να διακηρύξει τις πράξεις της, παύει να είναι φιλανθρωπία και είναι μόνο υπερηφάνεια και επίδειξη". Έτσι λοιπόν δεν σε αφορά το αν προσφέρουμε κάπου τη βοήθειά μας ή όχι...Φτάνει να το ξέρουμε εμείς και να προσφέρουμε όπου μπορούμε.
Επίσης αν ξαφνικά μας λέιψει αυτή η περιουσία για την οποία μιλάς, μην στεναχωριέσαι ο πατέρας μου έχει δυο άξια παιδιά που τα έχει μάθει να δουλεύουν και να αγωνίζονται σε αυτή τη ζωή. Ξέρεις κάτι αν αγωνιστείς, τότε θα πετύχεις. Και όσο πιο πολύ αγωνίζεσαι τόσο περισσότερα πετυχαίνεις. Κάνε και εσύ το ίδιο λοιπόν και ασχολείσου με την δική σου περιουσία, δεν κλέψαμε τίποτα από κάνεναν.Τέλος ο πατέρας μας δεν ανακήρυξε ποτέ, ούτε για αστείο, τον εαυτό του τοπικό ευεργέτη, ούτε έχει το χαρακτήρα ανθρώπου που κοκορεύεται...και επειδή έθιξες και τη δουλειά μας έχουμε να σου πούμε πως εάν έχεις έρθει ποτέ στο μαγαζί μας προσέχουμε πάντα και την ποιότητα και τις τιμές...και αυτό το αποδεικνύει ο κόσμος που έρχεται και ξαναέρχεται..άρα λοιπόν μην μας παίρνει όλους η μπάλα αν έχεις εσύ παράπονα από αλλού...
Σε παρακαλούμε να μην ασχοληθείς ξανά με εμάς, για μας τελειώνει εδώ. Μη βρίσκεις λάθη, να προσπαθείς να βρίσκεις λύσεις αν θες πραγματικά να βοηθήσεις τον τόπο μας...και επέτρεψέ μας τέλος και μια συμβουλη: επειδή μας φαίνεσαι πολύ φανατισμένος, όταν βλέπεις πως φανατίζεσαι, μην ψάχνεις να δεις αν έχεις δίκιο ή άδικο. Έχεις ΛΑΘΟΣ, έτσι και αλλίως. Βρες καλύτερο τρόπο να βοηθήσεις από τις προσβολές και τις κακίες.

Ευχαριστούμε πολύ,
Σπυριδούλα και Μαρίνα Αρμπή

dimitrisspitiko@hotmail.com είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΡΜΠΗ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΙΖΕΙ ΑΝΑΝΓΚΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ .ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ..ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΚΟΤΗΣ ΦΩΤΗΣ ( ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ)ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ Δ Σ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ

Ανώνυμος είπε...

mia mikri apantisi stin oikogeneia ARMPI

koritsia !!! apodeixeis den kovete !!!
sosta?????

oxi mono eseis alla ke ta ipolipa kalavrita

oso gia tis times
exete berdepsei tin elevetia me ta kalavrita

H MOYSITSA