3.7.10

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Αγαπητέ Αναγνώστα,

Δε με ενδιαφέρει αν είσαι Ιεχωβάς, που λέει η Βασιλική Κοκκότη, δική σου δουλειά! Αλλά αν είσαι απαγορεύεται να λες την αλήθεια. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι είσαι όψιμος «δημοσιογράφος» σε εντεταλμένη υπηρεσία με φληναφήματα δεξιά και αριστερά. Επίσης αλήθεια είναι, ότι άλλο να ανεβοκατεβάζεις ομπρέλες και κιτς τουριστικά στο κεντρικό πεζόδρομο των Καλαβρύτων και άλλο να κουμαντάρεις ένα χιονοδρομικό που κρέμεται η ασφάλεια χιλιάδων ανθρώπων από μια κλωστή.

Διαφορετικά πράγματα φίλε!

Τώρα ομόθρησκός σου Ν.Π. συνελήφθη απο το προσωπικό του χιονοδρομικού να κλέβει Ναι ή Οχι? Πρόσεξε γιατί είναι πολλοί που το κατήγγειλαν στον άλλο ομόθρησκό σου, διευθύνοντα σύμβουλο Θ.Β..

Είναι αλήθεια ότι η κόρη του κλέπτοντος Ν.Π. - Ι.Π, άφησε από λάθος, όπως λέει, στο χρηματοκιβώτιο του χιονοδρομικού 45.000 ευρώ τα οποία κλαπήκαν στη διάρρηξη, Ναι ή Οχι .

Είναι αλήθεια ότι 45.000 ευρώ από εισπράξεις του χιονοδρομικού ήταν μικρά χαρτονομίσματα που διαθέτει κάθε επισκέπτης? Για σκέψου λοιπόν μια σακούλα με 45.0000 ευρώ σε 10αρικα, 20αρικα, 50άρικα άντε και 100αρικα τι όγκο έχει! Πως μπορεί να διαφύγει της προσοχής σου μια τέτοια σακούλα σε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο με τίποτα άλλο μέσα? Έδιωξε για την τράπεζα όλα τα άλλα, 100.000 ευρώ εκτός από αυτά! Για πες μου εσύ σαήνη μου τι νομίζεις! Δε λεω ότι έκλεψε η κοπέλα. Μακριά από μένα αυτά. Αλλά λέω ότι ο πατέρας της συνελήφθη κλέπτων λίγες μέρες μετά από αυτό το περιστατικό της διάρρηξης. Ούτε μυαλό κότας δε διαθέτει ο τύπος!

Είναι αλήθεια ότι ο διευθύνων Θ.Β. τον οποίο εσύ ποτέ δεν συνάντησες!!!! του έδωσε αναρρωτική άδεια και ο Δήμαρχος είπε «παιδιά να κλείσει το θέμα να μη μαθευτεί τίποτα»! Αυτό είναι αλήθεια ή δεν είναι?

Είναι αλήθεια ότι όλοι οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Καλαβρύτων ήταν, ίσως νάνε ακόμα, στη μισθοδοσία του χιονοδρομικού με σύμβαση μαϊμού, που το χιονοδρομικό αναλαμβάνει τα σκουπιδιάρικα και το προσωπικό του Δήμου? Ναι ή Όχι Είναι στην αποστολή του χιονοδρομικού το μάζεμα του σκουπιδιών?

Είναι αλήθεια ότι ο πατέρας σου οργάνωσε τους Ιεχωβάδες στα Καλάβρυτα όταν ήρθε με τη μάννα σου από την Αμερική και είναι Αρχιεπίσκοπος τους στην περιοχή Καλαβρύτων? Καλά κάνανε! Το τονίζω! Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί να μη ντρέπονται να το δηλώσουν. Και το έχουν δηλώσει οι άνθρωποι. Πως όμως συμβαίνει το παθιασμένο ενδιαφέρον της οικογένειας για τους οπαδούς τους ακόμα και αν καταγγέλλονται για όλα τα πάρα πάνω?

Και εσύ ο γιος τους, ποιόν μπορείς να πείσεις φίλε μου αναγνώστη?

Τώρα για το τι συμβαίνει με το διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ του χιονοδρομικού που απαρτίζεται από ικανότατα!! στελέχη, ήτοι ένα σουβλατζή, έναν επιχειρηματία της νύχτας, ένα βοσκό, ένα εντιμότατο κύριο Γ.Τ. – ειδικός οικονομικός σύμβουλος προεκλογικών εκστρατειών – μια ζωή στην αντιπολίτευση ο κύριος και επιμένει... έχει τους λόγους του φαντάζομαι, τον πατέρα του «αναγνώστη» κλπ. Άραγε ο Αρχιεπίσκοπος, πατέρας του αναγνώστη ενημέρωσε το Δ.Σ. για το συμβάν της κλοπής του πνευματικού του τέκνου Ν.Π.ή τα κούπωσε με το άλλο πνευματικό τέκνο τον  Διευθύνοντα, τον οποίο ο γιος του «αναγνώστης» δεν έχει δει ποτέ μπροστά του?Τα σημαντικά θα τα πούμε λίγο αργότερα μη βιάζεστε!Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.Panospanop

4 σχόλια:

filos είπε...

ολα καλα .
να δεχθω ο,τι λεει ο ενθερμος υποστηρικτης του Θ.Β. (000).
μια μικρη απορια ομως :
Γιατι αυτο το ξαφνικο ενδιαφερον?
Τοσα χρονια που εισαστε ?
Μηπως ειδατε ανοικτη την πορτα και μπουκαρατε ολοι μεσα για να μην χασετε το παρτυ?

ΝΑΒ Παρθένα Δημοκρατικού είπε...

Αγαπητέ Panospanop αδυνατώ να παρακολουθήσω τα όσα γράφεις. Μπορεί να μου λείπουν κάποιες λεπτομέρειες από τα τοπικά αλλά σίγουρα έχεις μπερδευτεί με το γεγονός ότι ο προηγούμενος που υπογράφει ως Κοκότα δεν έχει καμία σχέση με ονόματα που μοιάζουν με το όνομα που χρησιμοποιεί. Στο λέω διότι γνωρίζω ποιος το έγραψε και συγκαταλέγεται μέσα στα ονόματα που αναφέρεις επικριτικά. Ψάξε λίγο τα άρθρα στο τρωκτικό διότι έχω απαντήσει ξανά στην απάντησή του το ίδιο βράδυ. ΝΑΒ - Παρθένα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε "panoςpanop" όλα τα μέλη που απαρτίζουν το Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων είναι αξιόλογα και καταξιωμένα στο τομέα τους και γίνεται μια προσπάθεια από την 1/1/2010 για καλύτερη λειτουργία του χιονοδρομικού. Όσον αφορά το σχόλιό σου για τον "σουβλατζή" δεν έχεις ενημερωθεί ότι πρόκειται περί ενός ελεύθερου επαγγελματία τον οποίο δεν είσαι άξιος εσύ να κρίνεις για την κοινωνική, επαγγελματική και οικογενειακή πορεία του καθώς και την επί 11 χρόνια προσφορά του στο Χιονοδρομικό. Θα ήταν φρόνημο λοιπόν πρώτα να ενημερωνεσαι σωστά και μετά να κρίνεις. Γιατί τόση κακεντρέχεια? (αν και δεν καταλαβαίνω πως κρίνεις και κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους από τα επαγγέλματά τους?τι σόι επάγγελμα έχεις εσύ που σε ενοχλούν αυτά των υπολοίπων?)

Ο "σουβλατζής" και επειδή έχω όνομα Αρμπής Ηλίας-Ελεύθερος Επαγγελματίας

dimitrisspitiko@hotmail.com είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο Κος ΗΛΙΑΣ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.....