20.7.10

Η σύγκρουση μόλις έγινε αμείλικτη


Αλλαγή εποχής με αποσταθεροποίηση 
 
Σε προηγούμενη ανάρτησή μας (μετά την αποστολή της βόμβας – πακέτο) στον Μιχάλη Χρυσοχοίδη, με τίτλο “Οι γερμανικές … ουρές της βομβιστικής ενέργειας”, είχαμε επισημάνει για πολλοστή φορά ότι “η εξάρθρωση του «Επαναστατικού Αγώνα» καλλιέργησε το έδαφος για τη χειραγώγηση και την καθοδήγηση κάποιων εγχώριων οργανώσεων από εξωθεσμικούς παράγοντες, μυστικές υπηρεσίες και πάσης φύσεως δομημένα συμφέροντα….”
Γράφαμε επίσης ότι, στην πραγματικότητα, είτε πρόκειται για τη «Λαϊκή Θέληση», είτε για τη «Σέχτα Επαναστατών», είτε για την ΕΝΕΔΡΑ, είτε για τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», είτε για αυτονομημένα ή δομημένα, εγχώρια ή ξενικά, συμφέροντα, είναι φανερό ότι κάποιοι τελικά απεργάζονται βαθύτερα σχέδια αποσταθεροποίησης.

Έχουμε επίσης επισημάνει κατά καιρούς την “σύμπτωση” μεθόδων και ενεργειών της τρομοκρατίας με το κοινό ποινικό έγκλημα.
Μετά την σημερινή δολοφονική επίθεση εναντίον του Σωκράτη Γκιόλια οι εκτιμήσεις εκείνες καθίσταται πλέον βεβαιότητα.
Η Αστυνομία αποδίδει ήδη την ενέργεια στην “Σέχτα¨, αλλά η μέθοδος εκτέλεσης παραπέμπει σε μεθόδους της ρωσικής Μαφίας (ειδικά το πρωινό ξύπνημα).

Όλοι θυμούνται επίσης όσα γράφονταν για τις διασυνδέσεις της “Σέχτας” με το Συνδικάτο του Εγκλήματος του Κορυδαλλού. Και στην περίπτωση της απαγωγής Παναγόπουλου δεν ειχαν άλλωστε πυρπολήσει το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε;

Η σοβαρότητα και του εγχειρήματος και της κατάστασης υποδεικνύεται και μόνο από το ότι μετά τις υποθέσεις Βιδάλη και Πολκ του Εμφυλίου για πρώτη φορά δολοφονείται στην Ελλάδα δημοσιογράφος σε μια υπόθεση που αφορά καταφανώς την πολιτική συγκυρία.
Ούτε στην υπόθεση Λαμπράκη δεν τόλμησαν να σκοτώσουν δημοσιογράφο.

Αν στην περίπτωση του παγιδευμένου δέματος με αποδέκτη τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη (και όπως αποκαλύπτει ο “αποστολέας Χρ. Καραβέλας”) κρύβονταν ενδεχομένως, κάποια εξωθεσμικά κέντρα αποφάσεων που έχουν λόγους να ανησυχούν για τη συνέχεια των αποκαλύψεων γύρω από το τις μίζες της SIEMENS, τότε τι μπορεί να υποθέσει κανείς για τον ατυχή Γκιόλια που όπως λέγεται ενεπλάκη δημοσιογραφικά σε σοβαρότατες υποθέσεις;

Σε κάθε περίπτωση όλοι αντιλαμβάνονται πλέον ότι η κατάσταση εκτραχύνεται επικίνδυνα.
Το “σύστημα” και τα παρακλάδια του, μαζί με τους εγκεφάλους και τις παραφυάδες της τρομοκρατίας δεν περιορίζονται πλέον στο να στέλνουν μηνύματα. Χύνουν και αίμα για να διαφυλάξουν τα συμφέροντά τους.

Και δεν τολμούμε να εικάσουμε τι θα συμβεί στην συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: