29.7.10

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Στο ίδιο έργο θεατές πλέον οι νεοδημοκράτες στα Καλάβρυτα σχετικά με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. γνωστοί νεοδημοκράτες άλλοι απλοί πολίτες και άλλοι οι οποίοι ανήκουν στην Τ.Ο του κόμματος τις τελευταίες μέρες απειλούνται με διαγραφή αν δεν στηρίξουν συγκεκριμένη επικείμενη υποψηφιότητα γνωστού δημάρχου της περιοχής και υποκινούμενου από το γνωστό μονίμως ηττημένο Γιώργο Τσενε και των άλλων λοιπών συνεργατών του ( βλ. ΔΗΜΟ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΣΩΤΗΡΗ ΔΟΥΚΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ κλπ)


Η αλήθεια βέβαια είναι ότι 6 από τα 7 εκλεγμένα μέλη της Τ.Ο έχουν ήδη προσχωρήσει και στηρίζουν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ πρ. προέδρου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. αυτό δείχνει ότι μια σοβαρή και ανεξάρτητη υποψηφιότητα πλαισιώνετε και στηρίζετε ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.


Ας το ακούσουν αυτό εκεί στην Ν.Δ. και ας σταματήσουν κάποτε να παίρνουν στα υπ' όψιν τους έναν άνθρωπο ο οποίος κατακερμάτισε την Ν.Δ. στα Καλάβρυτα και δίχασε τον κόσμο της. και εννοώ τον Τσενε και το σινάφι του.


Ευχαριστώ για την φιλοξενία και αναμένω δημοσίευση του σχολίου.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: